IRC-Galleria

VäsymysTorstai 10.07.2008 15:28

Tämä kirottu sana iski taas päälle. On suuri vitutus väsymys niin henkisesti, kun fyysisesti tod.näk sen takia, kun tuli eilen hieman siemailtua ja sanaharkkaa läheisen ihmisen kanssa. Tämä ei oo kyllä onneks mun aloituksesta, mut pahasti tuli sitten sanottua takaisin. Se on vähän hankalaa, kun toisen ihmisen kanssa ei voi puhua. Välillä ei edes ajattele, että toinen ihminen on huoneessa. Mutta kait tämäkin on sanaton tappelu, koska tietää mitä toinen ajattelee toisesta. Nimittäin jos ajatukset olisi muuttuneet toinen pyytäisi anteeksi, mutta minä en sanojani peru, koska jos ne sanat (suurimmaksi osaksi) tahallaan haluaa ymmärtää väärin, niin se ei ole minun mokani.

kotona jälleen...Maanantai 07.07.2008 23:33

ehtiihän tässä muutaman päivän olla kotonakin ja sitten taas johonkin maata kiertelemään. töitäkin olis taas tiedossa ehkäpä elokuussa. kunpa vaan saisi rahaa jostakin taiottua, mut jos se taas kasvais puissa olis mun puut kyl aina kynitty XD hohhoijaa... onpa tylsä päivä. taidan jättää kirjottelut toiselle päivälle :)

Ihana aamu :)Lauantai 05.07.2008 16:44

Toisille ehkäpä jo päivä, mutta minä vasta heräsin ja oli kiva huomata, että on lämmin kesä päivä :D ihanaa... Olen Etelä-Karjalassa viettämässä aikaa ukkoni luona. Eilen käytiin rannassa ja taivas oli väreiltään sinipunalilaa. Pieni tuuli puhalsi ja järven lämpötila oli 20 astetta. Jotkut hetket ovat niitä joita en vaihtaisi mihinkään muuhun ja nämä ovat niitä juuri niitä. Ei suurta ei pientä vaan aivan tavallista ja mietin millon olen nauttinut vain ihan tavallisesta päivästä näin paljon, jos ei lasketa päiviä jolloin leikin lasten kanssa... sukulaisten tai muiden... on siitä jokunen aika. Vaikka hänen seurassaan on useimmiten hauskaa, niin eilinen pienen tauon jälkeen oli mieleenpainuva. Tauko tietenkin johtui siitä, että jouduin käydä kotona hoitamassa omat asiani. Se onkin vähän hankalaa, kun välimatka on suuri, mutta kyllähän siihenkin tottuu ajan myötä taikka sitten pitää keksiä jokin järkevämpi ratkaisu :)

wc hyymöriTorstai 24.04.2008 19:29

- Mikä on voimakkainta maailmassa?
- Pissa. Poliisikaan ei voi pidättää sitä.

- Mikä on kurjempaa kuin herätä yöllä vessahätään?
- Olla heräämättä!

Kaupassa:
- Saisinko WC-paperia?
- Minkä väristä?
- Valkoista. Minä väritän sen itse.

Mikko seurusteli kerran kirkkoherran nuoren tyttären kanssa ja oli innoissaan, kun pääsi ensimmäisen kerran tapaamaan tytön vanhempia. Tiesihän Mikko, että jos vanhemmat hyväksyisivät hänet, tyttö voisi vaikka antaa... suudelman. Siinä sitä istuttiin olohuoneessa ja keskusteltiin, kun jännitys ja kahvi alkoivat vaikuttaa Mikon suolistossa. Pian poika ei enää pystynyt pidättelemään vaan päästi pienen pierun.
Kirkkoherra katsoi vihaisesti perheen koiraa, joka sattui makailemaan Mikon tuolin alla, ja torui: "Musti!" Mikko huokaisi helpotuksesta ja jysäytti toisenkin kerran koiran piikkiin. "Musti!" nuhteli tällä kertaa kirkkoherran rouva. Kului muutama tovi, ja ilma vain kiersi Mikon suolistossa. Eihän siinä auttanut muuta kuin päästää ilmoille kunnon jyräys. "Musti!" ärjyi kirkkoherra naama punaisena. "Tule pois sieltä tuolin alta, ennen kuin se huonosti kasvatettu retale paskantaa päällesi!"

Heh :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 21:42

IHASTUS

KUN TUULI PUHUISI MINULLE. Kuitenkin se oli ensin vain muminaa... Kohta erotin sittenkin sanoja ´´ Älä luota, mutta älä myöskään pelkää`` Ulkona oli kuitenkin puistattava hiljaisuus. Aivan hetken kuluttua siitä tunsin näkymättömän kosketuksen. Ketään ei ollut missään vain minä ja tupakkani joka paloi hiljalleen. Tuskin kukaan tiesi miten yksinäinen olin, kun jouduin jo kuvittelemaan jonkin kosketuksen mitä ei edes ollut. Halusin jonkun lähelleni, mutta ei siinä kukaan varmaan olisi kauan pysynyt, niin ajattelin. Oli talvi ja minua paleli. Pakkanen kirpaisi poskiin, silmiä kirveli ja tumppasin tupakan.. Istuin pimeässä kadulla olevalla penkillä miettien: Mitä on rakkaus? Olinko itseni pahin petturi? Mietin asioita tovin ja huokaisin. Laitoin kädet silmilleni, sekä pudistin päätäni. Katsahdin kirkkoon päin hetken päästä ja ajattelin: ``Ei täällä ole ketään, ei edes ohikulkijoita.`` Tyhjyyttä ja tyhjyyttä joka puolella. Päätin palata sisälle, josta olin hetki sitten tullut. Katsoin väsyneenä ulos ikkunasta tuntien tuskaa ja häpeää, koska en ollut saavuttanut mitään elämässäni. Sataman valot heijastuivat kasvoihini. Tunsin miten minut oli petetty monesti.
Silmäni kostuivat kyynelistä. Tuska viilsi rintaa.
Ajattelin häntä (ihastustani) koko ajan. En vain saanut häntä mielestäni. Yritin käydä nukkumaan. En voinut edes ummistaa silmiäni kunnolla. Oli niin omituinen olo ja mieltä painoi mitä hän mahtoi matkallaan tehdä? Hän oli lähtenyt kotimaahansa tapaamaan isäänsä ja ystäviään ja mennyt pitämään hauskaa (lähinnä kait juopottelemaan, kun hänellä oli mennyt jokin aika sitten exänsä kanssa poikki) Hänestä ei ollut kuulunut mitään kolmeen päivään? Mahtoiko hän vaan pitää siellä hauskaa kauniiden tyttöjen kanssa? Lopulta kuitenkin väsymys antoi periksi ja nukahdin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 21:22

hmm... onpa tylsä päivä ollu taas tänään. blaah.. pippalot lauantaina =) niitä tässä odotelessa, vois kipasta baaris, mut toisaalta huomenna on töitä, niin ei jaksa. ottais päähän vaan sellanen amatöörimäinen tissuttelu. no enää huominen ja perjantai :)
And in that fragment of a moment when danger seemed temporarily at bay the world was rent apart. Then he heard a terrible cry that pulled at his insides that expressed agony of a kind that neither flame nor curse could cause and he stood up swaying more frihtened that he had been that day. More frightened perheps than he had been in his life. No-No-No. Someone was shouting . No Fred No. And Percy was shaking his brother and ron was kneeling beside them. And Fred`s eyes stared without seeing the ghost of his last laught still etched upon his tace. And dead lay in a row in the middle of the Hall. Harry could not see Fred`s body because his family surrounded him....

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 16:59

Kohta pitäisi taas lähteä vähän keskustaan pyörimään. Enpä tiedä kannattaako, kun on kipeä muutenkin ja jos tulee taas tuttuja vastaan, niin alkaa vittuilu tämän neidin viikonloppu säädöistä :D toisaalta kyllähän ne joskus tulee vastaan kuitenkin. Nyt olen todennut sen, että oli seura mitä vain niin kirkasta viinaa en suosittele itselleni, enkä mitään muutakaan mikä menee yli 5,5 % Itseänikin ärsyttää miksi pitää aina tulla sitten kiistoja jostain asioista, koska selvänä tulee oltua hiljaa. Se on kyllä hyvä, että sanon ehkäpä jotakin, mutta miksi ei kännissä voisi puhua kauniisti, eikä heti huutaa ja sanoa pahasti tosi asiat. ja miksi
selvänä ei uskalla, vaan pitää turvautua pullon antimiin. Se voi tuhota välit lopullisesti ja sitä en halua. Hmm... Se on kyllä nuo miehet, kun ärsyttävät tahallaan ja sitten välittää ja ei ja menee muiden kanssa ja jos itse teen samoin, niin tulee kina. Sitten ne haluu selvänä puhua ja sanon että en muista vaikka muistankin, mutta minkähän takia en sitten itse ole valmis puhumaan ja se asia vaivaa tosi paljon. Olenpa omituinen :) Ehkäpä ne ei ole sitten oikeita ihmisiä, kun kukaan ei halua kohdallaan niitä selvittää täysin.

juupajuuKeskiviikko 13.02.2008 21:18

Oonpas näköjään ollu hieman vihainen kirjottaessani edellisen.. no jos kirjotellaan ilosempii juttuja seuraavaksi xD Salkarit alkaa kohta jippii :D Saas nähdä paljastuuko nyt sitten Eero Aaroksi tai onko Eerolla vain seonnut päässä ja kuvittelee olevansa Aaro iltaisin vai onko sattumaa, että Lauran ja Aaron kodin takka on aina lämmin, kun Eero on poistunut Jennin luota riidan jälkeen ``kotiinsa``Vai onko Aaro karannut arkusta zombina ja Buffy vampyyrintappajan on tultava paikalle estääkseen häntä? Katsotaan seuraava jakso :)

väsymys iski...Perjantai 04.01.2008 04:03

helvetin helvetti, kun kaikki menee aina päin vittua... mikäs ylläri se on kun asuu helvetis ja miettii monta helvettiä on polttanut eli röökiä... vittu kun vituttaa ei ole koskaan varmaan näin paljoa... mun yks tärkeimpiä ystäviä on niin tyhmä ja en tiedä miten sitä vois auttaa et lopettais kaiken hölmöilyn... mut ei se heittää vaan kaikkien niskaan paskaa ja lisää paskaa... se on niin kusipää et tyrkkäsin sen naaman eteen peilin ja sanoin et kato nyt perkele mikä susta on tullu ja se vaan nauraa et voi voi pikkutyttö yrittää auttaa... olis kiitollinen et joku ees jaksaa auttaa sitä, mut ei mitään kiitosta kellekään... FUCK YOU MY DEAR!!!! VITTU I HATE YOU FOREVER!!!