IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 23:32

joopa joo...ilma näyttää samalta kun mun mielialakin...synkkäääää! Oltiin sentään Suvin kaa elokuvissa ja oli hyvä leffa. Leffat piristää aina.
8 tunnin teorialuennoiden vois kuvitella puuduttavan ihmisen täysin, mutta hah...ei meillä :D. Oli sangen mielenkiintonen suomenkilen ja viestinnän kolmen tunnin luento. Me vaan mölistiin siellä luokassa ja opettaja anto esimerkkiä kuinka pitää mölistä...mielenkiintosta ;). Paljon toimintaa vähän puuduttavaa kuuntelemista...I like it...easy to remember. Lisäks muutaman tunnin englannin uoennotkin meni nopeesti, koska oltiin ite paljon äänessä ja kerrankin oli kiva kieltenopettaja, joka ei pakottanu opiskelijoita mihinkään :D.
On koulussa ne huonotki puolensa. Liikuntafysiollogiassa pitää heti tehä vartin esitelmä antinogeeneistä sun muista ihme aineista, jotka vaikuttaa immuunijärjestelmään...se ei oo ihan mun vahvinta aluetta, mutta onneks mun pari on sellanen nero, että se osaa tehä kaiken ja mä vaan kiltisti opettelen ulkoo tajuamatta mistään mitään.
Nyt meen suihkuun ja nukkuun, jos vaikka saisin nukuttua ;).

Ai niin, Suvi anto mulle eilen loistvan neuvon elämää varten.. "ala nyt jo unohtaan se, mitä sun pitää koittaa unohtaa kolmen vuoden päästä, vaikkei sitä pitäiskään vielä unohtaa, mutta sitten kun se pitää unohtaa, niin se ei oo niin vaikeeta unohtaa enää sillon" todella selkeetä, mutta kenties totta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.