IRC-Galleria

Jebujee…tässä nyt sitten tää laajennettu versio keikkakertomuksista :) Elikkäs Tampereen keikka oli eka ja sehän oli 5.10.08 tasan kuukausi siis Adorran preview partyn jälkeen. Suvi tuli meille jo lauantaina ja menin sitä vastaan linja-autoasemalle. Se tuli kantamustensa kanssa ja käveltiin siitä sitten Riikalle hoitaan Ollia hetkeks. Olli tykkäs kyllä Suvista ja meillä oli ihan kivaa. No Jouni sitten heitti meidän kotiin ja Suvi sai jonkun ihan ihmeen lastenhoito viestin, jolle me ehkä revettiin aika pahasti. Päästiin meille onnellisesti sitten.

Meillä oli tylsää joten lähtettiin kattoon onko porukkaa yötä jonottamassa Pakkiksen edessä. Oli siellä kaks urheeta heppua. Anteeks en muista teidän nimiä :(. Juteltiin niiden kaa hetki ja sitten lähettiin kiireesti takasin, et ehittiin näkeen BB. Sit tietenkin kikatusten sun muiden jälkeen nukkuun, et jaksettais herätä tarpeeks aikasin seuraavana aamuna.

Aamu koitti harmaana ja väsynenä ja huonona tukka-aamuna. Mutta päästiin kuitenkin joskus 10 aikaa Pakkiksen eteen, missä porukka oli lisääntyny…siis sinne oli tullu lisää jonottajia. Tutustuttiin Heidiin ja kyttäiltiin kelloo odottaen Maria, joka on ikuisesti tervetullut meille yöks. Siinä sit ähettiin tosi fiksuina Suvin kaa lkauppaan ostaa karkkia, mutta tultiin tosi nopeeta takasin, kun kaupat ei todellakaan ollu vielä auki. Houkuteltiin kavereita leikkiin, mutta aika nihkeesti saatiin porukkaa kasaan. Kuitenkin jotain n. 6 rohkeeta uskaltautu mukaan solmuun, norjalaiseen jalkaleikkiin ja miekkailuleikkiin. Mukana oli mm. Sanni, ?Siri? Mari ja sitten ööh Suvi ainakin. Kerro toki, jos en maininnu sun nimee ja olit mukana leikissä, asia korjataan! Leikittiin jonkin aikaa ja sit lähettiin Suvin kaa uusiks kauppaan ja saatiin karkkia.

Sitten mutusteltiin niitä ja leikittiin vähä lisää. Sitten iski nälkä ja Sub Way kutsu meitä. Otettiin 15m tai cm leivät ja tultiin takas jonoon. Porukka alko lisääntyyn taas ja kylmyyskin hiipi hiljalleen luihin ja ytimiin. Onneks Sanni, Mari minä ja Suvi ja ehkä jokkut muutki lähettiin kiertään pakkista ja pelleileen. Oli kivaa ja käytiin Tullintorilla vähä leikkimässä ja meinattiin ottaa Laurille auringonkukka lahjaks, mutta paikalla oli liikaa turvakameroita ja muita ihmisiä, joten jätettiin se väliin. Nähtiin myös Mariko pyyhe päässä ja joku VHB:n heeboki. Ja meillä oli tosi kivaa, kun laulettiin juostiin hypittiin ja pelleiltiin :D.

Sit aika alko jo läheneen kuutta ja Outi tuli paikalle. Outista tuli meidän narikkavastaava ja purettiin kaikki kamat sille, jotta ite päästiin juokseen eturiviin. Osasin ajottaa riisuutumiseni oikein ja hytisin toppi päällä korkeintaan minuutin. Sit järkkäreiden kielloista huolimatta, kaamee ryntäys saliin, ja tietenkin hirveellä ryminällä eturiviin. Mut me päästiin eteeeeeen!! Paulin kohdalle kutakuinkin. Sitten levittäydyttiin ja varattiin muilleki eturivin paikkoja.

Mariko alotti ja se ei ollu ihan kovin nautinnollista kuunneltavaa eikä katseltavaa, mutta kyllä sekin sit meni. Sitten WHB alotti kans ja suurimman huomion vei Eero jossain vaiheessa, kun se tuli kuvaan siihen meidän eteen VHB:n keikkaa. En rottanu koska VHB vaihto biisiä, mutta onneks yleisö taputti ni se autto vähä. Sit alko se piinaavin tunti. Noi kirjotti toivelappusen pojille ja Myselfin sanatki ja annettiin se jolleki valo-/miksaajahepulle, joka lupas toimittaa sen pojille. Se ei tainnu koskaan toimittaa sitä perille. Tuli mieleen, et se lappu kyllä kirjotettiin ootellessa WHB:ta, koska Suville tuli kesken VHB:n vedon mieleen, et Myselfin sanoista puuttuu yks osa kokonaan, mutta ei se ois sinne mahtunutkaan. Ooooooh sitten alotti meidän nallebändin. Ja Akilla oli ehkä joku sulosin paita ikinä…siinä oli nallen pää ja sen alla ristissä kaks ?luuta? sillain et se oli muka pääkallo ^^. Mut pojat veti hyvin ja kuultiin Small Town koska Akin rummuissa oli vikaa :D LIsäks Eero veti vähä Poooppedaa. Oli kyl mahtii ja ihanaa!!! Keikka meni suuberüüü¨bernopeeta.

Keikan jälkeen saatiin siltä samaiselta miksaaja-/valoheebolta fantaa, kun janotti :D. Sit porukka oli rynniny ulos syysmyrskyyn oottaan nimmareita ja mä ja Suvi ihan vaan narikkajonon hännillä bongattiin Eero :D. Sit poseerasin sen kaa kuvassa ja Eero oli tosi kiva ja ihana. Sit mentiin muiden luo ja ooteltiin hetki, josko pojat ois tullu ulos, mutta päätettiin lopulta lähtee pois, koska oli kylmä ja märkä ja väsy. Käveltiin kaameessa myrskyssä kotiin ja AAAAAAAAAAAAAAA unohdin… SAIN AKIN KAPULAN! Niin no meillä oli jotain 5 tuntia aikaa nukkua, kun Marin juna lähti, mutta ei se koskaan menny siihen junaan, kun myrskys liikaa. Sit ne lähti Suvin kaa kai joskus 9 bussilla Lahteen. Että sellanen Tampereen keikkareissu. Kertokaa, jos unohdin jotain tähdellistä…Sanni, sä ainakin voit kertoo, jos jotain jäi.

Sit ois vuorossa tää ihana Kultsa eli 12.10.08 Helskinski. Eksyiltiin Suvin kaa mun Sedältä Kultsalle ja todettiin heti alkuunsa, ettei eturiviin taida olla asiaa. Bongattiin kuitenkin Sanni sieltä heti ja Heidikin ja majottauduttiin niiden kanssa sinne, kunnes mun Hese ateria jäi pahasti kesken, kun Aki, Eero ja Lauri tupsahti paikalle. Pääsin Akin kaa kuvaan se totes, et on todella harmillista, kun mun hampurilainen jäi kesken :D. Päästiin nauttii ateria loppuun ja mä koitin bongata Mariaa, kun mun piti saada rahaa, mutta se ei sitten kuulemma tullukaan, eikä mulla ollu rahaa.

Me leikittiin taas…ja Sanni oli niin ihana, kun se oikein ilmotti, ettei ne oo voinu leikkiä, kun kukaan ei oo ollu leikittämässä niitä :D. Saatiin isompi poppoo, kun Tampereella leikkiin ja meillä oli aivan tajuttoman hauskaa. En ees muista, mitä kaikkee me hulluiltiin, mutta siis oli toooosiii kivaa. Me käytiin Nannan kanssa vessassa Baarissa ja se ois maksanu 2€, mutta siellä oli kiva baarimikko ja se ei periny meiltä maksua.

Pyydettiin VHB:n poikiaki leikkiin, mut niillä oli kiire. Me juostiin, leikittiin aerobicattiin (mä muka ohjasin). Sit me solmuiltiin ja leikittii norjalaisiaki :D Sitten Me kiusattiin meidän nuorimmaista, kun se luuli aina, et Lauri ois jossain, kun sanottiin vaan, että ”Hei tuol on mies” Sit hahaa…me heiluteltiin autoille xDD Jonon etupää siellä pilkkaski meitä siitä, mutta meillä oli ainakin hauskaa. Sit me vielä vähän koitettiin bongailla Lauria, mutta turhaan. Siinä jossain välissä jonosta oli ehtiny tulla jo jopa jonon muotoinen ja me todellakaan ei ees elätelty toiveita eturivistä.

Sit huaah viimeinkin jonkun miljoonan vuoden odotuksen jälkeen ne ovet aukes, ja tietnkin myöhässä. Se sisäänpäästäminen kusi niillä tosi pahasti ja hahahaaaahahahhahhaaa päästiin kuin päästiinkin eturiviin. Meidän leikkiporukka levis aika pahasti ympäri eturiviä :(. Mariko siinä sitten alotti ja se oli aivan fiiliksissä, kun porukka oli jopa mukana keikalla. Mun ja Nannan keikan kohokohta oli se kun Marikon basisti huusi meidän kaa kilpaa ja me kehuttiin sen kenkiä :DDD. Oli kivaa. VHB oli VHB ja olin aika väsyny. Sitten viimeinkin Rasmus alotti ja huaaah…oli aivan ihanaa. Ne veti kaikkia kivoja biisejä ja huudatti meitä ja kaikkee ihanaa. Sit voi jessus ne sai kultalevytki ja sit kuvattiin pätkä uutta musavideookin ja ITS oli jotain parasta ja Lauri lähti kesken lavalta pois ja sit me saatiin huutaa sitä takasin sinne. Olin aivan puhki keikan jälkeen!! Sit ooteltiin ulkona vielä, et pojat ois tullu, mutta meidän bussi lähti kohti Lahtee ja Tamperetta.

Matka linja-autoasemalle oli tosi levoton ja me nähtiin varmaan 30 pupua…Hanna mitä sä taas loikit siellä Helsingissä :D. No meidän levottomuus ja hysteerisyys jatku Heidin kaa bussisaki ja voi meidän knassamatkustaja parkoja. Ette uskokaan kuinka paljon iloo voi repiä Mannerheimin patsaasta tai citypupuista :D. Jokatapauksessa Hämeenlinnaan asti melkein hihiteltiin hysteerisinä, kunnes molemmat simahti täysin xD. Noh sellanen retki tällä kertaa :D Ja taas saatte kertoo kaikki tärkeet asiat, jotka unohdin ja korjata nimenne sun muuta :D mutta toivottavasti nää raportit tyydytti teitä :D!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.