IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Verkatehdas!Torstai 02.08.2007 01:59

En jaksanut yöllä 2 aikaan enää tulla tänne kertomaan keikasta joten teen sen vasta nyt :)

Eli eilen 310707 Hämeenlinnan verkatehtaalla oli Rasmuksen keikka, jonne minä ja kaverini Suvi oltiin päätetty mennä. Päätös oli tehty jo toukokuussa, ja kauniit, keltaiset, upeat mahtavat ja kalliit liput oli hankittu jo ajoissa :) Lisäksi oltiin päätetty Suvin kaa, et mentäsi jonottaan AJOISSA sinne, että kerrankin näin pitkinä ihmisinä nähtäis keikalla jotain ;) noh...

alkuviikosta oltiin tiirailtu säätiedotuksia ja todettu, että koettaisiin luultavasti jonotettaessa tulva. Tiistaille oli luvattu lähes pelkästää sadetta, mutta mehän mentäisiin jonottaan sinne ajoissa ja niin myös tehtiin. kello 10.10 tiistai aamuna mun bussi saapu hämeenlinnan linja-autoasemalle ja Suvin bussi Forssasta saapu melkein heti perään. Me siitä sitten lähettiin tihkusateessa tallustaan kohti Verkatehdasta iloisin mielin. Matka ei ollu pitkä, joten jo ennen puolta oltiin jonotuspaikalla. Katteltiin hetki uskomatta silmiämme, että paikalla oli vain n. 15 innokasta fania ennen meitä. Totta se kuitenkin oli ja jonosta löytyi heti tuttuja. Soile ja Tiinahan siellä kyhjötti tihkusateessa ja umpijäässä. Pian meidän viereen ilmaantu myös Sonja ja Lotta ja tietenkin TUSKA!! Pieni huomio tähän väliin siellä paisto välillä aurinko tosi hurjat 15 minuuttia jonka jälkeen SATO ;)!!!!!!

No aika kului siinä hieman hitaasti, kunnes meitä alkoi viihdyttään sound checkillään Johanna Kurkela, joka lauloi kome biisiään viiteen kertaan, ennen kun tajus lopettaa. myöhemmin illalla oli tiedossa Johanna keikka, joten jäimme odottamaan sitä innolla. Ennen Kurkelan sound checkiä oli satanut rutkasti vettä, mutta onneksi sadeviitta pelasti mut kastumiselta. Checkin aikana sade taukos ja minä ja suvi päästiin aerobicaamaan Johannan tahtiin xD…tai no epätahtiin kylläkin. Se lämmitti ja kuivatti oloa suuresti :D. Meillä oli jopa yleisöö, sillä jono oli kasvanut ;) Ja sen sateettoman hetken aikana tehtiin mahtava luomus Lauri-tarina. Entuudestaan koossa on jo Aki-tarina, joten Lauri-tarina täydensi kokoelmaa loistavasti! Myös ruokailu hoidettiin sateettomana ajankohtana. Mun ja suvin kinkkusalaatit sai raakoja arvosteluita ja se puhututti paljon, mutta se oli hyvää joka tapauksessa ;)

No sitten taas vaihteeks satoi rankasti vettä ja mun rakas sadeviitta petti mut. se repes. No onneks hätä ei ollut tämän näköinen, sillä pelastuksena toimi jätesäkki jonka laitoin jalkojeni suojaks ja sadeviitan sitten muualle :D, Kuva on nähtävissä (se torimummo kuva). Sadetta jatku ja jatku, sitä jatku niin pitkään, että Johannakin veti keikkansa ja se oli kello 18.04- jotain. Liian kauan se kesti, vaikka me kuinka yritettiin huutaa sille, et se lopettais jo ;)! En ihan tarkkaan muista tapahtumien järjestystä, mutta tuskinpa tuo haittaa ketään. Kuitenkin pahimpien sadekuurojen välissä Tiina ilahdutti meitä esittelemällä märkää takamustaan…siis housut oli märät takaa, kiitos sateen. Noh en muista kuka meistä fiksuista se oli joka väläytti kuitenkin jotain tän suuntasta ”Hieno mennä tapaan lauri perse märkänä!!!” tuota lausahdusta seuras pinenpientä hysteeristä naurua :D ja sitten kun tiinan housut oli myös edestä märät Lotta totes ”tää homma levis reisille” Ja lisää naurua.

Ei se sade lakannutkaan sitten enää ollenkaan, mutta ei se meitä haitannut. Tulipahan siinä laulettua Apulantaa, PMMP:tä, TikTakia, lastenlauluja, HIMiä ja ennen kaikkee rakkaus- ja ufolauluja moneen kertaan. Jotkut jonottajat jopa rakastuivat meidän lauluun niin kovasti, että päättivät lähteä hieman kauemmas :D. Kaiken jonotuksen lomassa ehittiin jo juomaan kahvia, ravaan vessassa, kurkistaan keikkapaikkaa, eksymään, nolaamaan ittemme ja jopa makaamaan ja hautomaan,

Sitten alkoi se viimeinen rutistus, tuskientaival, maailman pisimmät 2 ja puolituntia. Jono muodostelma saatiin viimein kohdalleen seinän vieren ovien eteen. Totuus tuli ilmi siinä, meitä ennen ei ollut vaan 15 ihmistä vaan pikemminkin 25. No ei me lannistuttu vaan jatkettiin hauskan pitoa. Tutustuttiin muutamaan englantilaisfaniin ja viihdytettiin niitä joululauluilla ja muilla mukavilla kertomuksilla. kyllä se aika siinä meni ihan mukavasti, jos ei lasketa sitä, että olin aivan läpimärkä ja vettä tuli lisää koko ajan.

Viimein kello tuli 22.00, jolloin ovet auks, tai siis me luultiin et aukee. Mutta ei sillon tuli järkkäri, joka johdatti meidät muka samassa jonomuodostelmassa takaoville JONOTTAMAAN LISÄÄ. Ne V***N pellet järkkärit todella luuli, et se jono pysyy sellasena kun se oli. ja ne samat älypäät luuli, et se homma toimii ja ne samat kusipäät seisotti meitä siellä vitun sateessa vielä puolituntia (kuulostaa vähältä, mutta koita ite seistä märkänä litistettynä ihmisten väliin 12 tunnin jonotuksen jälkeen kärsivällisesti ja odottaa et ne fuckin ovet aukeis). Me tosiaan oltiin siellä tiiviimmin, kun sillit on suolassa. Jos oisin nostanu jalat ilmaan niin oisin pysyny siinä, koska olin niin litistyksissä. ja happi meinas loppua, kun oon niin lyhyt ja vieressä oli pitkiä ihmisiä, jos suvia ei lasketa, ettei se raikas ilma tullu mun suuhun asti. Ajateltiin sitten Lotan ja Suvin kaa piristää ilmapiiriä ja alettiin laulaa Ufolaulua ehkä n. 5 kerran sinä päivänä. Alko kuuluun jo tuskasia huudahduksia et ”lopettakaa jo” joten päätettiin säästää ihmiset siltä ;).

Lopultakin kello 22.30 eli puolituntia myöhässä päästiin sisälle ja tokaan riviin keskelle lavaa!!! Loistopaikat, siispä mitä voimmekaan päätellä siitä, että kannattiko jonottaminen?!? NO TOTTA V***SSA se kannatti!! Vielä piti odottaa melkien 45 minuuttia ennen kun saataisiin Rasmus lavalle, mutta se aika meni nopeesti, paitsi se vika 10 minuuttia mateli kun kilpikonna.

Sitten itse keikkaan :D Noh se oli tietenkin ihana, mahtava, koskettava ja loistava. En omista keikan biisilistaa mutta laitan biisit loppuun. Erityismaininta kuitenkin Ufolaulusta ja Rakkauslaulusta siis me kuultiin ne molemmat!!! ei mennyt hukkaan päivän harjoittelut ;). Noitten lisäks yleisöö viihdytettiin Jailerilla <3 ja sillä että yks katsojista pääs lavalle laulaan The one I loven. Eero viihdytti meitä myös sen omalla sooloalbumilla ilmestyvällä Ankkalaululla ja kellolaululla, joka kylläkään ei kuulu sen sooloalbumiin ;). Akustisena soitettiin ainakin Not Like The Other Girls ja Chill. Ite lauloin kyyneleet silmissä Liquidin tahtiin ja vika biisi, Don’t let go, oli se viimenen niitti koko keikalle! Oli aivan mielettömän ihanaa ja pojatkin tuntu nauttivan siitä kovasti. Lauri hyppi kuin Into aikoina ja Aki innostu kunnolla rummuissa, tosin ei se vieläkään voinu antaa mulle sitä perkeleen kapulaa :D Puoltoistatuntinen setti sai mun äänen käheeks ja jalat kipeiks :D Kiitos Rasmus, kiitos Suvi, kiitos Lotta, Soile, Sonja, Tiina ja Eve (kirjotit meinaa lauritarinaa ;))

sit ne biisit: Rakkasulaulu, Ufolaulua, Jailer, Liquid, Bullet, Chill, Falling, First Day Of My Life , In The Shadows, In My Life, Guilty, The One I Love, Funeralsong, Shot, No Fear, Keep Your heart Broken, Sail Away, DonÂ’t Let Go
ps. Täydentäkää listaa jos jotain puuttuu ;)
pps. Pahoittelen mahdollista kirjotusvirheiden määrää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.