IRC-Galleria

JEEEE!!!!Maanantai 06.08.2007 19:16

4. – 5.8.07
Pitkään venyneen illan jälkeinen aamu normaalisti tuntuis tosi raskaalta ja vaikeelta, mutta ei tänään. Olis vähä niin kun Ankkarock edessä, tosin eka pitäs selviytyä junalla Riihimäen kautta Keravalle. Matkan varrella on monta asiaa, joka vois mennä pieleen, kuten esimerkiks se, että meen heti Tampereella väärään junaan tai että myöhästyn siitä, tai sitten että vaihdan Riihimäellä väärään junaan tai että myöhästyn siitä :D No onneks oon tällanen tosi kokenut ja loistava maailmanmatkaaja, enkä onnistunut mokaan tätä Keravalle menoo mitenkään. Jos en kerro enempää tästä junamatkastani, sillä luvassa on muutakin mukavaa.

Keravalla mua vastassa oli Jutta, jonka luo mä ja Suvi päästiin yösk. Mun juna oli Keravalla aikaisemmin kun Suvin juna joten me ooteltiin Jutan kaa Suvia hetki. No viimein Suvikin sitten pääty Keravalle asti ilman mitään suurempaa kohellusta, jos ei lasketa sitä, että Suvilla oli minuutti aikaa ehtiä junaansa ;) nostan hattua sille, koska sen on täytyny juosta tooooooosi lujaa, et se on ehtiny siihe, osan kunniasta voin kyllä ottaa itelleni, koska oon juoksuttanu Suvia enemmän tai vähemmät tässä kuluneen vuoden aikana :D. Suvin saavuttua paikalle alko kävelymatka Jutalle, koska me vietiin ylimääräset tavarat eka sinne. Meidän piti painaa reitti visusti mieleen, ettei eksyttäis, kun tullaan takasin Korsosta.

Viimein päästään tähän pääasiaan eli varsinaiseen matkaan kohti Korsoa ja Ankkarockia!! Me löydettiin hyvin takasin Keravan juna-asemalle, ja eksyttiin jopa oikeeseen junaan lastenliput kädessä. (minkä sille voi, että näyttää alle 17-vuotiaalta). Matka oli tosi lyhyt ja pian olikin sitten edessä kävely festarialueelle. Viimevuodesta viisastuneina seurattiin massaa ja löydettiin ilman eksymistä se festarialue. Matkalla meille kertoi joku tosi viehättävä naisihminen, että Jumala pelastaa meidät ja että jopa Apulanta kutsuu lauluissaan Jumalaa! Me kiitetään tätä naista erittäin paljon, sillä se tuotti meille paljon iloa matkan aikana.

Haha sitten me ollaankin jo kattomassa ekaa esiintyjää nimittäin Jonna Tervomaata ;). Päästiin hei ihan eteen :D Eikä tarvinnu ees rynniä. Mä en osannu kun ehkä kaks biisiä, mutta ei se haittaa Livemusiikki on aina livemusiikkia, eikä sitä voita mikään. Seuraavana oli vuorossa muistaakseni Zen Café. Ai mutta meinasin ihan unohtaa, et nähtiin Avril ja Markku ennen sitä. Avril oli tosi mukava, vaikken osannukaan puhua sille mitään, kun sille ois pitäny puhua enkkua :D. Markku ymmärsi onneks suomee ;) Suvi hoiti meillä tän englannin puhumisen ja mä vaan hymyilin vieressä. Juu sitten mennään takasin tohon Zen Caféseen tai sen kahvilaan miten vaan :D. En osannu näiltäkään kun ehkä sen kaks biisii, mutta hauskaa oli taas joka tapauksessa. Kahvin jälkeen oli vuorossa Maija Vilkkumaa, joka veti tosi pirteen keikan. Ja osasin jopa enemmän biisejä siltä kun oletin. Ääni oli vähän jo kähee Maijan jälkeen, mutta mitäpä tuosta ei se menoo hillinny. Muistaakseni syötiin sitten Maijan jälkeen ah aina niin herkullista festariruokaa eli tässä tapauksessa makkaraperunat. Samalla siinä syödessä kuunneltiin Hanoi Rocksia. Ja Svui meinas vihertyä, kun sain niin hyvän kuvan kiitos mun kameran super zoomin. Hanoin jälkeen me rynnittiin kattoon Apulantaa ja tietenkin eturiviin. Olihan Apis kuitenkin se toinen niistä huippubändeistä, jonka takia me tultiin Ankkaan. Tunti ja vartti me sitten odoteltiin Tonia ja kumppaneita lavalle. Se odotus kannatti, koska oli aivan tajuttoman loistavan ihanan mahtava keikka! En tosin muista siitä muuta kun että huusin ja lauloin ja nautin paljon ja sen, että meille kerrottiin hyviä vitsejä ;) Mä lisään niitä vitsejä tänne, jos Suvi muistaa miten ne meni. Koko yleisö oli ihan n mahtavasti mukana menossa ja keikka tuntu menevän ohi ihan hujauksessa. Kokonaisuutena loistava päivä, ja erittäin aurinkoinen ja lämmin. Veikkasin, että n. 27 astetta oli lämmintä ;).

Vielä sitten paluumatka Keravalle Jutan luo. Hämmästyttävää, miten nopeesti selvittiin asemalle ottaen huomioon, että oltiin kiljuttu kun hullut ja hypitty kun mielenvikaset. Höh meinasin ihan unohtaa, että meidät meinattiin tappaa ennen Apiksen keikkaa. Jotkun idiootit päätti käyttää meidän jalkoja selkänojina ja nojaili jonkun puolituntia meidän jalkoihin eikä me voitu seistä kunnolla ja se oli erittäin puuduttavaa puuhaa!! Mutta siis niin tähän paluumatkaan taas. Onneks asemalla oli erittäin kiltti järjestysmies, joka kuulutti 30 sekunnin välein megafonilla tämän lauseen ”Helsinkiin menijät vasemmalle laituri 4 aivan laiturin pohjoispäätyyn”. Toi jäi jotenkin soimaan korvaan. Onneks me ei menty Helsinkiin päin tällä kertaa vaan Keravalle. Ja Keravan juna oli tyhjempi. Meillä ei ollut junalippuja, joten toivottiin, ettei tarkastaja päättäis tulla siihen junaan. No ei onneks tullu ja selvittiin takas Keravalle ilman sakkoja. Sitten piti vielä kävellä takasin Jutalle sitä mieleen painettua reittiä pitkin. Ei se reitti ihan täysin mielessä ollu, mutta ei me myöskään eksytty. Kosrkeintaan epäröitiin muutamassa kohdassa, et pitäiskö kääntyä oikeelle. Onneks nekin pulmat ratkes sillä, ettei ollut mahdollisuutta edes kääntyä oikeelle:D. Meitä käveli vastaan jotain tosi kovia ja ah niin ihastuttavia alaikäsiä, jotka oli ollut nauttimassa alkoholia jossain tuntemattomassa paikassa ja nyt ne oli niin VITUN KOVIA JA SUPER COOLEJA kun ne oli ”kännissä”. Me löydettiin oikee talo nopeesti ja nyt mietä huoletti enää se, et me herätettäs Jutta ja Juha kun me koluttais sinne sisälle, mutta se ei ollu mahdollista, koska ne oli hereillä vielä, kun me tultiin. Ei me kauaa jaksettu enää hereillä kukkua, joten melko pian alettiin nukkuun.

Aamulla toivoin herääväni siihen, kun Suvi laulaa mulle Ufolaulua, mutta, höh, ehin herään ennen kun se ehti alottaa. Siinä sitten syötiin aamupalaa ja valmistauduttiin toiseen festaripäivään, joka valkeni yhtä lämpimänä ja aurinkoisena kuin edellinenkin. Siinä kun koitin saada naamaani edustuskuntoon (jos vaan mahdollista) tajusin, että mun aurinkopuuteri oli aivan muusina ja murusina :(. No mä kuitenkin kokosin itteni tän järkyttävän välikohtauksen jälkeen ja valmistauduin kohtaamaan uuden järkytyksen! Mun rakkaat elämänkumppanit, uskolliset ystävät siis tennarit on melkein hajalla :(. Mä kokosin itteni tästäkin takaiskusta ja oli valmis kohtaamaan uudet koettelemukset pystypäin. Me selvittiin taas kunnialla Korsoon asti, tosin nyt meitä ei uskottu alle 17-vuotiaiks, joten jouduttiin pulittaan kokonaiset 2,10 € siitä junamatkasta. Me käytiin sitten ostaan vielä vähän selviytymiskarkkeja S-marketista ja iloksemme todettiin matkalla, että me oltiin tutussa paikassa, sillä oltiin viimevuonan eksytty sinne, kun yritettiin löytää festarialue.

Sitten alko taas talsiminen kohti aluetta. Onneks meitä ilahdutettiin taas matkan varrella ja tällä kertaa sen teki poika tai mies tai poikamies, en oikeen tiiä mikä se oli. Mutta se joka tapauksessa kerto meille, että Jeesus rakastaa meitä. Suvi tokas sille sitten vastaan että ”Joo mutta me ei rakasteta Jeesusta” Toivottavasti se ihmisparka ei loukkaantunu :D. Vietiin sitten ylimääräset kamat narikkaan ja kierreltiin siellä alueella niitä kaikkia kivoja kojuja ja kuolattiin vaatteiden perään. Etittiin kauheesti The Rasmus pinssejä, mutte löydetty :(. Sitten me etittiin taas käsiimme Avril ja Markku ja muistaakseni ??Maria??. Ja löydettiinpähän me Emmikin<3. Oli kiva nähä Emmi, kun en ollu koskaan sitä ennen nähny, jutellu vaan :).

Me pysyteltiin Suvin kaa kaukana Puistolavasta niin kauan kun oli vaara kuulla Amorphista, jota me ei tueta sitten millään muotoo!! Pyöriskeltiin jonkin aikaa Korsolavan suunnalla ja kuunneltiin Disco Ensemblee, mutta suunnattiin sitten pian Amorphiksen lopetettua Puistolavalle, kun haluttiin kuulla millanen bändi on Dir En Grey. No eipä ollut kummonen, joten eiköhän mennä anniskelualueelle Markun ja Avrilin kanssa :). Siellä sitten istuskeltiin, tosin ei me suvin kaa juotu mitään, kun ne kisko rahaa ihmisiltä kun hullut eli siis siellä oli aivan mielettömän kallista. Me tyydyttiin kirkkaisiin siis Korson laatuveteen suoraan hanasta. Me sitten syötiin taasen sitä herkullista ruokaa, mitä festareilta saa. Tällä kertaa kanapasta herkkulautasella :D. Oli mulla yks kananpala siinä ;).Siinä samalla soitti The 69 Eyes ja huomaamatta kellokin oli jo vierähtänyt tuntikaupalle eteenpäin:D

En tiiä sopiiko tähän väliin kappalejako, mutta tulee niin puuduttavan pitkä kappale, jos en väliin vaihda :D. Ruokittuamme itsemme mentiin kuunteleen Poets Of The Falla, jota jaksettiin kokonaiset 20 minuuttia kuunnella. Sitten oli aikaa ennen kun The Ark alottas soittaan, joten kierreltiin taas siellä alueella ja tehtiin kivat huivikaupat:D ostettin 2004 vuoden Ankka huivit, joissa komeilee sulkineensa Laku. Ark oli tosi hyvä, vaikken ollu ikinä ees kuullu niiden musiikkia, jos ei Euro viisuja lasketa. Me kyl lähettiin sitten kesken Arkin pois kattoon Sonata Arcticaa. Ja kesken Sonatan keikan Emmilta tulee viesti, että Lauri oli siellä. No Suvi sano mulle, ettei oo koskaan nähny mun nousevan niin nopeesti ylös maasta. Ei me kuitenkaan Lauria nähty, mutta nähtiin kylläkin ne samat englantilaiset, joiden kaa juteltiin Verkatehtaalla jonotettaessa. Ne tunnisti meidät!!! NO alettiin Sonatan aikana hivuttautuun kohti lavan etuosaa, koska Sonatan jälkeen tulis PMMP. Me itkettiin meidän rakasta Marjaa, kun soitettiin sille Tallulahin aikan <3. Mä sain ihan loistokuvia Sonatasta, koska yks kiltti setä otti mulle kuvia. Ilmeisestä näytin niin säälittävältä sen kameran kaa :D. Sonatan lopetettua alko aromoton taistelu eturivin paikoista ja kuinka ollakaan me RYNNITTIIN Suvin kaa eteen se makso ehkä muutaman mustelman ja tallaantuneen varpaan, mutta ETURIVI!!

Keikkaan oli vielä hetki aikaa ja nyt tiedän, miltä ihmisistä tuntu, kun me laulettiin jonossa Verkatehtaalla ja pyydän suuresti anteeks sitä kärsimyksetuottoo. Meitä viihdytti meinee lauluillaan muutama tyttö siinä eturivissä. Ja Suvi lauko taas jotain niin loistavaa xDxD!! Tässä se tulee Suvin Ankkalause 2007 ”Kyllä se sulle antaa, kun sillä on letkuki kädessä” En mä nauranu Suville paljoo ihan sillain vähä vaan. Onneks keikka alko sitten melko pian ja päästiin kuunteleen Miraa ja Paulaa. Keikan aikana Suvi taisteli kuin Shopuli paikastaan eturivissä ja sai komeen kuhmun päähänsä. Ja kun eräs tyttöraukka erehtyi tunkeen Suvin paikalle eturiviin, Suvi avasi sanaisan arkkunsa ja huusi ”Vittu se oli mun paikka SAATANA!!!” Vielä kun otettiin käyttöön kyynerpäät niin johan Suvi valtas paikkansa takaisin. Ihailtavaa toimintaa ei voi muuta sanoo. Pemut veti tosi ihanasti ja taisivat itekin tykätä keikasta, koska halailivat niin innokkaasti toisiaan. Ja ku tuli kesäkaverit niin hypittiin Suvin kaa käsikädessä siellä ja se oli niin kivaa ja mä niin nautin siitä ja mä niin haluun keikalle taas!!! Mutta niin kun kaikki hyvä aina, tuokin keikka loppu liian lyhyeen ja nopeest. Sitten tuli ilkee Jone Nikula lavalle ja kerto, et Ankkarock on siltä vuodelta paketissa. Ja me ollaan syvästi katkeria meidän järkkärille, koska se idiootti ei antanu meille biisilistaa, vaikka me oltiin tokia jotka sen pyys!!!! sen pisteet laski ja pahasti. Me nähtiin sitten vielä ilotulitus ja kakkee ja lopulta tajuttiin, et meidän täytyy juosta, et ehitään bussiin.

Taas kerran etuiltiin narikkajonossa erittäin tyylikkäästi muutama ihminen ja erittäin tyylikkäästi juostiin keskellä autotietä ja vielä tyylikkäämmin rynnittiin asemalla n. 70 ihmisen ohi, et ehittäs junaan. Mutta sitten meidän tyylikkään rynnimisen esti typerät järkkärit, jotka ei päästäny meitä tunneliin. Ne tukki reitin ja seisotti 200 ihmistä ahtaassa tilassa. Ja sitten kun ne viimein päästi meidät junalaiturille, oli niin ahdasta, et en saanu henkee. Siinä odotellessa junaa meidän taakse tuli muutama nuorimies, jotka totesivat Meidän juna tuli joskus ja jouluna ja se ajo niin hemmetin hiljaa, että tajuttiin myöhästyvämme bussista. Meitä ilahdutti jutuillaan junassa kännissä oleva nainen joka oli erittäin raivostuttava. Me matkustettiin ilman junalippua ja toivottiin taas hartaasti, ettei tuu tarkastajaa, sillä ei huvittanut maksaa 80€ sakkoja. No, ei tullu tarkastajaa, mutta ei myöskään ehitty Forssan bussiin, joten piti toivoo, että Tampereelle menee vielä busseja tai junia. Rautatieasemalla ohitettiin taas n. 200 ihmistä erittäin tyylikkäästi, mutta se oli turhaa, sillä ei mennyt junaa Tampereelle. Mä laitoin Suvin taas juokseen, koska juostiin ihan vaan varuiks linja-autoasemalle, ettei vaan myöhästytä siitä mahdollisesta bussista, joka saattais mennä vielä Tampereelle. Meinattiin jo luopua toivosta, kun ei näyttänyt menevän busseja ja kello oli jotain 12 yöllä. Onneks sitten menikin vielä 1.00 bussi Tampereelle, joten jäätiin sitä odotteleen siinä sitten.

Mulla ei ollut rahaa senttiäkään, joten lähin ettiin automaattia jostain. No mä näin jonkun naisen istuvan siinä penkillä ja menin kysyyn siltä et ”tiiäkkö onko täällä automaatti jossain?” sitten se nainen ”sorry but I don’t speak finnish” no mä sitten huomaan siinä n. 10 metrin päässä automaatin. Kyllä kyllä mulla on hyvä näkö:D. No mä sitten sönkötän sille naiselle jotain ”Jees ai faund what aim söööörtsing foor” Ja painelin ittekseni kiherrellen nostaan rahaa. Palaan Suvin luo ja hoidan lääkitykseni kuntoon ja sitten aletaan kuluttaan sitä tuntia siinä mikä meillä oli aikaa. Kuunneltiin musiikkia ja katteltiin kuvia ja suunniteltiin meidän sisustusta uuteen kämppään. Aika nopeesti se tunti meni ja se bussikin suvaitsi saapua ajoissa. Mä sain tausta tietoo, et kannattaa mennä aika eteen istuun, koska siin on leveemmät penkit ja niin me mentiinkin. Musta tuntuu, et teen aivan oman kappaleen tästä bussimatkasta kotiin.

Istahdettiin mukavasti penkkeihin ja odotettiin, et kaikki pääsee bussiin. Otettiin kengät pois ja yritettiin tulehduttaa kanssamatkustajat hien hajuun (ei onnistuttu). sitten seuraa mielenkiintoinen keskustelu

A: ”mun tekis mieli nostaa jalta tohon penkille tollain, mutten voi ku mulla on hame”
S: ”No on sulla housut siellä alla”
A: ”Niin housut joista näkyy läpi”
S: ”No ei kukaan sitä huomaa tai kattele”
Vieras mukava mies viereseltä penkiltä: ”Ei ainakaan kun sanoitte sen ääneen”

tätä keskustelua seuras aivan mieletön hervoton ja yliväsynyt hihityspuuska, josta ei meinannut tulla loppua. Hihitys puuskaa lisäsi vielä muutamat maininnat kylpyammeesta, joten meidän ikä piteni ehkä n. 20 vuodella:D. BTW bussi lähti 30 minsaa myöhässä ja Hämeenlinnaan menijät pääs taksilla, koska bussi oli niin täynnä! Siihen taksihässäkkään meni taas lisää aikaa. Sitten lentokentällä se pirun bussi seiso ainakin puolituntia, kun ei kaikki mahtunu bussiin ja taas piti tilata joilleki taksi ja voihan vittu. Viimein vain tunti ja 25 minuuttia myöhässä me päästiin kunnolla lähteen kohti Tamperetta. Mä sain uuden lempinimenkin sen matkan aikana Norshu. Koska mulla on paksu nahka jalkapohjassa. Tätäkin seurasi suuri naurunpuuska ja epäilen, et jos vaan bussista ois mahdollista ajaa ulos ihmiset nauramisen takia me oltas lennetty ennen lentokenttää. Mä en oikeen tiiä miten se loppumatka meni, koska olin jotnekin hervoton koko matkan :D, mutta oltiin me lopulta kello 04.30 Tampereen linja-autoasemalla. Mä ennustin siellä bussissa, et se bussi hajois kesken matkan ja hooooo niin se teki, tosin mun toimesta :D. Mä onnstiuin hajottaan sen lehtitelineen aika komeesti ja jos yhtään oot lukenu ajatusella tätä tekstiä voit päätellä, että me revettiin suvin kanssa hysteerisesti :D:D:D

Siitä sitten mentiin Suvin kanssa bussipysäkille. meinattiin jäädä taksin allekin jo :D Huomattiin sitten siinä pysäkillä et jee meillä menee bussi vasta 05.15 tai kyl me se oikeestaan tiedettiinkin jo koska ollaan me sitä bussia ennenkin käytetty. lähettiin sitten käveleen kohti keskustoria siinä toivossa, et joku paikka ois auki. Meille jotkut miehet tööttäs pakettiautosta ja aloin epäileen, et ne ois vonu olla jotain tuttuja, mutta ei se mitään saatiin hyvät naurut. Sitten siinä samlla, kun nauretaan niille miehille, satun vilkasemaan vasemmalle ja nään jotain, mitä en välttämättä ois halunnu nähä ollenkaan. Siellä oli mies tarpeillaan, eikä se aita jonka ”takana” se oli oikeen peittäny niitä aikkia paikkoja, mitä MÄ oisi halunnu sen peittävän ja niinpä näin sen miehen kallisarvosimmat aarteet. Jos joku luulee, et se oli kivaa niin ei se ollu, mutta hauskaa se oli ainakin sitten kun käveltiin Suvin kaa Keskustorille. Hei jee siellä oli Ellari auki ja me mentiin sinne. Ostettiin kolme suklaapatukkaa ja oltiin kokoajan tiellä siellä ja tunnettiin olomme tosi likasiks ja nihkeiks. Olihan viimesimmästä suihkustakin jo useampi päivä aikaa :D.

Viimein päästiin bussiin, joka vei meidät lopulta meille kotiin. Tosin kun astuttiin bussista ulos, me saatiin taas sellanen hysteerinen naurukohtaus, joka lakkas ennen ulko-ovee, mutta, jatku ennen kun oltiin ehitty kiipeen rappuset ylös. Mä nauroin niin kipeenä siinä, etten saanu ees kotiovee auki ja Suvi joutu avaan sen :D!! Meillä Kello oli jotain 05.35 siin vaiheessa. Meitä ei väsyttäny ollenkaan ja me katottiin vielä netistä, et koska Suvilla menee bussi kotiin. No me päätettiin sitten siinä 06.05, et mentäs nukkuun ja vielä 06.12 mä niistin nenäni ja sitten me alettiin oikeesti nukkuun ja nukuttiin ainakin 12 asti. Se olis Sellanen Ankkarock tänä vuonna ja ens vuonna uusiks!!!

Olen siis pikku hippityttö jota Jeesus rakastaa, mutta joka ei rakasta Jeesusta. Lisäksi olen Elephantti Norshu jolla on iiiisot kolvat ja tolahampaat ja paaaaaksu nahka :D

Kiitos ja kumarrus armaalle festarishopulilleni!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.