IRC-Galleria

19.8.07

Muutto Lahteen olis edessä. Aamulla nukuin vielä, kun muuttoapu tuli hakeen tavaroita pakettiauton kanssa, mutta kyllähän ne mut kisko ylös hyvin äkkiä. Muutossa auttamassa Tampereen päässä oli Riikka, Jouni, iskä ja äiti. Kamat tuli raahattua alas aika nopeeta, joten matkaan päästiin lähteen hyvissä ajoin. Mukaan Lahteen lähti mun lisäsk Sanni ja Jouni. Riikasta kun ei apua oo sen enempää kun äitistäkään ja iskän piti mennä ristiäisiin. No perille Lahteen löydettiin lähes eksymättä ;). Pikainen suunnitelma mihin tavarat sijoitettais ja sitten alko taas raahaaminen. Suvin tuli suunnilleen samoihin aikoihin kun me, mutta päädyttiin siihen tulokseen, että kannettas eka toisen ja sitten toisen tavarat sisään. Suvin äiti oli aivan ihana kun se pesi munkin ikkunat!!!!

Aika nopeeseen saatiin kamat ylös asti. Suvi tapas jo talonmiehen. Sitten olikin edessä vielä kirjahylly, sohvan ja sängyn kokoominen :D Jouni oli onneks apuna, joten hyllystä tuli sen näkönen kun kuuluuki ja sohva on toistaseks pysyny kasassa. Sitten Jouni ja Sanni pääsivätki lähteen. Oli aika haikee mennä saattaan ne alas, mutta sain pidettyä kyyneleet sisällä vielä. Suvin porukat jäi vielä jokski aikaa kokoileen tavaroita, mutta melko pian nekin sitten lähti. Niin me oltiin sitten omillamme Suvin kanssa – johan sitä oli odotettukin.

Äiti soitti n. 5 kertaa sen päivän aikana ja iskä ainakin 3 kertaa. Riikkakin muisti mua soitolla, joten puhelimessakin sai jutustella ihan tarpeeks. Iltapa, vielä yks äidin soitto ja sitten nukkuun. Oli rankka päivä joten uni maistu

20.8.07
Seuraavana aamuna heräsin JO puoli 10. Suviki oli jo heränny joten aamupalalle vaan. Listailtiin siinä samalla syödessä, mitä kaikkee tarvis muistaa ja saatiinkin ihan kiva lista aikaseks. Jonkin aikaa sitten purettiin tavaroita, kunnes päätettiin lähtee kauppaan. Samalla kun lähettiin kauppaan, päätettiin viedä vähä roskia. No roskiskatoksen sijainnista ei ollut tietookaan, joten eikös tietenkin lähetty väärään suuntaan, kunnes talonmies tuli meitä kiltisti opastaan. Se nevo siinä samalla, missä on kellari, pesutupa ja saunakin City Market on tosi lähellä joten sinne viiletettiin pyörillä ja todellakin viiletettiin koska alamäkee koko matka. Matka sinne meni ihan hyvin lukuun ottamatta sitä, ettei tajuttu jalkakäytävän loppuvan kesken kaiken ;). Kahden korillisen verran me kerättiin tavaraa kaupasta ja pakattiin ne yhteen muovikassiin. No tietenkään se muovikassi ei ollut yhtä laadukas kun Lidlin kassit joten se hajos kesken matkan. Onneks vaan kahvasta, ettei sentään pohjasta. Luojan kiitos Suvilla oli sellanen ritsi pyörässä, et saatiin se siihen. Tuliki kävelymatka kotiin kivaa PIENTÄ ylämäkee. Hyvin se loputa meni, ja päästiin kotiin

Kotona sitten alettiin laittaan astioita kaappeihin ja todettiin, ettei meiltä ainakaan lautaset ja lasit heti lopu :D. Tulihan siinä tietty nälkäki, joten ei muuta kun ruokaa laittaan. Ei meidän tarvinnu tosin keittää kun perunat vaan, kun suvin äiti oli jättäny meille lihapullia, jotka oli ihan mielettömän hyviä. Me syötiin terveellisestikin kun meillä oli pakastekasviksia sen ruuan kanssa :DD. Syönnin jälkeen tajuttiin, et oltiin unohdettu ainakin öljy ja mun hammasmuki, joten saatais tehä uus kauppareissu huomenna.

Vähä illemmalla päätettiin kattoo leffa ja meillä oli hei kokista ja sipsejä sen kaa…ihan luxus elämää eletään :DD. Melkein sopivasti leffan jälkeen tuli suomalainen laatusarja Salkkarit ;). Salkkareiden jälkeen laitettiin meidän kylpyamme puhdistumaan, siis toisin sanoen laitettiin puhdistusaine vaikuttaan siihen ja vietiin taas vähän roskia, joita kertyy ihan hirveesti kokoajan. Sitten puhdistettiin se amme ja päästiin kokeileen suihkua ekaa kertaan :D. Se oli hyvä suihku, mutta meiltä puuttu suihkuverho joten koko kylppäri oli aivan märkä mun jäljiltä. Siinä sitten suvi suihkutteli kans ja mä kuuntelin musiikkia koneelta. Sitten sieltä alko kolmosen maanantaileffa, jota alettiin kattoon ja sen jäljeen pitiki mennä sitten nukkuun, kun väsytti ihan vietävästi.

21.8.07
Aamulla heräsin puoli 11 aikaan ja olin ravannu koko yön vessassa :D. Suvi oli taas heränny joskus vuonna kivi ja mä vaan kuorsasin. Siinä sitten söin aamupalaa ja löhöilin ja koitin opettaa Svuin kattoon jalkapalloo. Haa aivan meinas tärkein unohtua…meillä näkyy Euro Sport, eli rutkasti jalkapalloo, nytki tulee nuorten MM-kisoja. Kattelin hetken Englanti – Viro peliä ja tulipa siinä mieleen, että vois olla kiivas kamppailu Marguksen kaa, mikäli sekin kattelis matsia :DDD. Jossain vaiheessa me sitten lähettiin TAAS kauppaan ostaan kaikkee unohtunutta. Tällä kertaa ostettiin vaan korillinen tavaraa, eikä ees kassi hajonnu matkalla. Kun tultiin kotiin, niin iski nälkä, siispä kokkaamaan. Tänään tiedossa oli jauhelihakastiketta ja makaronia. Jauhelihakastikkeeseen lipsahti vähä ylimäärästä valkopippuria, mutta hyvää se oli silti. Ja taas meidän ruoka näytti tosi terveelliseltä, kun meillä oli kasviksia siinä.

Päätettiin lähtee kattoon, millanen lenkkipolku tossa vieressä menee. Se oli tosi kiva, tosin talvella sitä ei saa käyttää kun ne joilla on ne pitkät systeemit jaloissa ja käsissä ne tikut joissa on piikit päässä ja ne menee sillain oudon näkösesti kahta uraa pitkin. No matkan varrella meidän eteen ilmesty pari rekkitankoo joissa me sitten näytettiin koko taidokas osaamisemme :DD. Jatkettiin taas kävelemistä. Käveltiin ja käveltiin ja juteltiin ja käveltiin ja katteltiin luontoo. No jossain vaiheessa meillä ei ollut ihan tarkkaa havaintoo meidän sijainnista kotiin nähden, joten haahuiltiin parilla polulla hetki. Lopulta kuulu autojen ääntä joten suunnattiin sinne. Löydettiin iso tie jonka varressa pitäis olla risteys, josta pitäs päästä meidän kotikadulle. No kyllä siellä oli se risteys ja se oikee katu ja oikee talokin. Tutustumislenkistä tuli pidempi kun mitä oltiin suunniteltu, mutta ei se haitannu ollenkaan. Oli ihan kivaa.

Kotona sitten mulla oli nälkä. En tajua mitne onnistun saamaan nälän aikaseks parissa tunnisssa. No meilläpä olikin mansikoita ja mepäs sitten syötiinkin niitä. Suvi sotki vähä ja mä sitten totetesin ettei se osaa syödä, mutta niin tavallista kun se onkaan niin mä sotkin heti perään ja Suvi pääs heti kuittaileen.

Sit mun piti soittaa sille miehelle tai no Tommi sen nimi on mutta mies on sille paljo parempi nimitys. Se on siis vuokranvälittäjä ja meillä oli sille paljon asiaa. Sillä ei vaan ikinä oo meille paljon asiaa ja me ollaan jo suunniteltu kuinka me se haukutaan :D. Me muuten ollaan tultu siihen tulokseen Suvin kaa, et netti on todella käytännöllinen keksintö. Ja me oltas kyllä tarvittu sitä jo moneen otteeseen, mutta kun ei sitä vaan oo ollu saatavilla :(.

Me tehtiin Suvin kaa vatsalihaksia ja mä vaan nauroin kokoajan ja mulle tuli ainakin tuplateho niistä kun nauroin :D Suvilla on jokkut superlihakset ja se teki super monta super nopeesti ja mä vaan nauroin ja puhisin kun se teki. Siiten me venyteltiin ja huomasin, että oon edelleen yhtä kankee kun ennenkin. Ja mä punnersinkin ja niin teki Suvikin ja sitten kun oltiin urheiltu, pitikin mennä taas syömään, ettei vaan pääse mitenkään laihtuun. Seuraavaks sitten kateltiin Salkkarit ou jee!! Ja meillä on uus suosikki ohjelma on MTV 3:n tanssiva tipu :DD. Joo ja mä eheytän mun koneen levyä…tosin mä lopetan sen kesken, koska se eheyttää sitä vieläkin ja kello on 22.00 ja mä alotin joskus 18.00.

Suvi tiskas ja sitten alettiin kattoon leffaa. Mä en osaa kattoo leffaa kuolaamatta...tosin Suvi väitti, et mä kuolasin Heikin takia, joka muka istu meidän keskellä, kun kateltiin leffaa, vaikka oikeestikin kuolasin ihan vaan vahingossa, kun oli tosi vaikee keskittyä kauhuleffaan ja veden juomiseen yhtä aikaa. Ja Suvi ei ees suostu jakaan Heikkiä mun kaa. En osaa kuvitellakaan, et miksei, mut Suvi lupas ottaa Konsta Hietasen heti vaan kun mä hankin sen osotteen sille.

Midän leffa oli oikeen hyvä ja sen jälkeen me vielä hieman juteltiin mun sängyllä :D Tosin enimmäkseen me vaan repeiltiin. Meidän jutunaiheet oli tosi kehittävät. Yks aihe oli Heikki, toinen aihe oli Heikki ja kolmas oli Heikki ja Juho. Heikin voi tilata Ikeasta. Sen oikee hinta on 89€ mut Ikean jäsenkortilla sen saa 3,95€:lla. Kannattaa siis olla Ikean jäsen. Sit Viskottiin vähä aikaa tyynyllä toisiamme, mutta ei sitä kauaa jaksanu enää kun kellokin lähenteli 24.00. Me todettiin Suvin kaa, et idiooteilla on halvat huvit! Ja sit kun mä oon Heikin kaa ni mä pääsen aina eturiviin Suvin ja muiden halukkaiden kanssa, kun Heikki antaa meille bäkkäriliput joka keikalle ;). Ja sit kun mä tunnen Heikin, joka tuntee Paulan, joka tuntee Laurin niin me saadaan aina liput Rasmuksenki keikoille ja tietty aina bäkcstagelle asti .D. En halua paljastaa enempää, kuinka väsyneitä me oikeesti oltiinkaan illalla, joten muut hauskuudet jää teille arvotukseks.

ps. Suvi vois ottaa myös Juhon, kun on kerta puolituntia sen takamustakin tuijotellu

pps. Jaa niin. Meidän sukunimiä ei oo vielä vaihdettu :DD ja mä oon Saarinen ja Suvi on Rantala, joten pistäkäähän meidän sukunimenvaihdokset ylös :’’’D Suvi väittää et me ollaan jotain vanhoja mummoja, kun katellaan päivän aikana 100 eri saippuasarjaa, kun meillä on vaan vähä tylsää.

22.8.07

Joo nukuttiin molemmat melko pitkään. Mä melkein 12 ja suvikin jopa 10. Tosi surkee ilma ja ukkostiki ni ei oikeen mitään voinu tehä. Luin sitten kirjaa ja jossain vaiheessa pelattiin lautapelejä ja Suvi meinas piestä mut ja pahasti, mutta kyl mä sitten tasontin tilanteen, ettei niin pahaa tappioo tullu. Sitten me todettiin, että on äärettömän tylsää kun sataa ja ukkostaa, koska ei voi tehä mitään. Kun se ukkonen sitten oi menny me aletteiin kattoon Pitkää kuumaa kesää.

Leffa keskeyty nälän ja vieraan takia. Vieras oli mun iskä, joka tuli käymään. Sen piti tuoda kerran jo unohtunu imuri, mut ei se muistanu sitä vieläkään. No se sitten kuskas meidän kauppaan sun muualle ja saatiin nettiyhteys, suihkuverho, ruokaa ja paskapaperia :DD. Hyöyllisiä nää iskän vierailut :).

Nyt sitten jumitan koneella, kun viimeinkin pääsin tänne :)

*haleja* kaikille rakkaille, jotka ootte siellä Tampereella ja toki muuallakin...on ikävä teitä <333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.