IRC-Galleria

TampereellaMaanantai 08.10.2007 20:53

Perjantaina menin eka iskälle ja kattoon teatteriin Romeon ja Julian se oli ihana <3. Sitten Lauantaina oli peli ja iski haikeet fiilikset päälle, ku tajusin, et se saatto olla mun vika kotipeli koskaan sillä kentällä :'(. Muutenkin ku alkaa tajuun se, ettei välttämättä pelaa enää tossa porukassa ens kaudella ni ikävähän siinä tuli.

Näin sitten Sannin lauantaina pelin jälkeen ja olin sen luona yötä ja oli aivan ihana jutella ja olla vaan ja tehä kaikkee mitä ennenkin. Sunnuntaina me kans tehtiin kaikkee, mitä ei lauantaina ehitty. Mentiin esim. rantaan <33 aivan ihanaa. Sitten enne vielä kun lähin takas Lahteen illalla ni nähtiin Jonna Sannin kanssa. Oli taas kerran aivan mielettömän kivaa, mutta erota oli tuskallista. Vitsi oli vaikeeta lähtee takasin. Tekis vaan mieli olla Takas Tampereella Sannin ja Jonnan luona :( Ja sit oli aika vaikeeta se, kun äiti muutta pois uuteen kämppään ja olin vikaa kertaa mun lapsuudenkodissa :S. 19 vuotta siinä talossa ja yhtäkkii tajuuki ettei pääse sinne enää koskaan ni voi että oli kamala olo.

Toki oli kiva tulla tännekin, ja nähä Suvi ;))) Oli jo ikävä ehtiny tulla :D. Olin ihan yliväsyneellä päällä koko illan ja nauroin vaan. Ei ehtiny ikävää paljo pohtiin.

Voi että tästä tuli nyt vähä tönkkö ja huono, mutta oon aivan väsyny ja pää kipee ja ikävä ja kaikkee ni ei vaan jaksa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.