IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ees taas ees taas ja sataa taasPerjantai 31.08.2007 00:28

Hah kerrankin aamu valkeni aurinkoisena...tosin siihen se sitten jäikin. Ei vaan, kun mentiin prismaan suvin kaa, ni ei satanu, kun mentiin lidliin, niin ei satanu, kun mentiin sittariin, ei satanu, kun mentiin kotiin, sato ja me kastuttiiin!! Erittäin miellyttävä sadekuuro saatiin niskaamme. Ööh sitten oleilin kotona, koska sato. Sitten kun lakkas satamasta, me mentiin taas prismaan ja sittariin, mutta lidli jätettiin välistä. Me mentiin vielä kolmannenkin kerran prismaan, ja kuinka yllättävää onkaan, SATO. Kun lähettiin prismasta ei enää satanu paljoo. Päivä on ollu yhtä ees taas ramppaamista kaupoissa ja ees taas vaihtelua sään kanssa. sataa, paistaa, sataa sataa, paistaa, sataa sataa ja sataa, ja paistaa, tihuttaa.

Sitten on taas sellanen olo, et on ikävä kaikkia :( se iskee aivan yllättäen nurkan takaa varottamatta mitään, eikä mee ees poies millään. Mutta mä uskon toivon ja rukoilen (no en ihan) että se todella lakkais vaanimasta mua jossain vaiheessa.

[Ei aihetta]Torstai 30.08.2007 02:45

Vaihteeks taas eilen oli tosi tylsä päivä, eikä ollu mitään tekemistä. Jossain vaiheessa päivää eksyin kirjastoon hankkiin kirjastokortin itelleni. Lainasinpa sitten yhen kirjankin, vaikka kesken ois parikin kirjaa. Tällä kertaa mukaan tarttu Kingin joku novellikokoelma. Se päivä meni muuten aivan jossain ihme höyryssä, kun en meinaa muistaa mitään, mitä oisin tehny :D. Suvin kaa kyl taas valvottiin vähä myöhään jutellen taas kaikkee lähinnä puheenaiheena oli ruoka, mikä ei kyl ollu hyvä, koska mulla oli nälkä :D No se päivä meni sitten siinä.

Tänään sen sijaan mulle oli tekemistä. Miina oli ystävällisesti luvannu esitellä mulle Lahden keskustaa ja muuta ”tärkeetä”, kuten parhaat bilepaikat ;). No se aamu valkeni masentavan harmaana, kuten niin usessti täällä on käyny. Ei kuitenkaan satanu vielä, joten siinä mielessä oli ihan kiva lähtee polkeen keskustaa kohti. Suvi jäi vielä nukkuun lämpimään sänkyyn peiton alle (epistä mun mielestä). Totesin jo menomatkalla, että ulkona oli erittäin kylmä n. 10 astetta. Lisäks alko tihuttaan vettä kesken polkemisen ja mä olin jäässä, vaikka mulla oli takki ja pitkähihanen ja kaulahuivi. Mutta hankas multa puuttu, ehkä just siks oli jääässä.

Mulla oli loistava ajotus keskustassa, kun Miinan bussi tuli just, kun nousin pyörän selästä. Lähettiin sitten käveleen meille, että Miinakin saa pyörän. Pyörällä on sangen kätevä kulkee keskustassa täällä ;). Sato koko matkan meille ja se ei ollu kivaa. Suvi oli noussu jo kun tultiin meille.

Päädyttiin lopulta takasin Miinan kanssa keskustaan märkinä ja kylmissämme, mutta ei se meitä haitannu. Miina näytti mulle kivan puiston, missä on varmasti mukava oleilla kesäsin. Lisäks se näytti mulle aivan ihanan sataman, missä on myös varmasti mukava oleilla kesällä. Siellä satamassa oli myös Sibelius–talo, missä mä ja Suvi tullaan viettään paljon aikaa, mikäli siellä on vaan hyviä keikkoja. Sit me käytiin syömässä Miinan kaa ja edelleen se esitteli mulle Lahtee. Oon jo ihan sekasin, et missä mitäkin on, mutta Miina vakuutti, että oikeesti se ei oo ollenkaan vaikee kaupunki kulkee. Vielä polkastiin takas meille ja juotiin vähä teetä ja lämmintä mehuoa, ettei aivan jäässä oltas. Kiitos Miinan mä oon nyt aivan loistavan taitava kulkeen täällä xD tai sitten en .

Miina sitten lähti joskus 4 aikaan ja mulle iski jälleen tekemisen puute. Lopulta mä päätin oikasta sohvalle lukeen ja vietinkin siinä pitkän tovin ja kello olikin jo kuus. Ooh kello tosiaan oli jo kuus aivan mahtavaa. Päivä oli menny nopeesti ja se sopi mulle. Päädyttiin Suvin kanssa mun koneen äärelle lattialle ettiin 100 kuvaa jotka kehittäisin ihan oikeiks kuviks. Oli yllättävän vaikee löytää niin montaa kuva varsinkin, kun oon kehittäny melkein kaikki koneella olevat kuvat, tai sitten en on sellasia kuvia, joita ei ehkä oo kovin fiksua kehittää. Siinäkin vierähti yllättävän paljon aikaa.

Ennen sitä tuttua illan kohokohtaa eli Salkkareita, joka ei kuitenkaan ollut oikeesti tänään tän illan kohokohta, koska se on vasta tulossa, niin innostuin taas kohentaan jo valmiiks tätä kivikovaa sixbackiani ja jopa venyttelin, eli kohta oon notkee kun norshu. Mutta siis Salkkarit joo ne oli taas kivat ja me nähtiin TIPU taas!!! Salkkareitten jälkeen mä menin kuumaan kylpyyn (mmmmmm se oli aikas ihanaa). Sitten häröilin jotain omaani vähä aikaa, kunnes Suvi löysi jotain ihanaa. Se nimittäin löysi sivun, missä oli kasapäin videoita Verkatehtaan keikalta!! Ja siellä oli Liquidin video ja ufolaulun ja rakkauslaulun ja aaaa kaikkee ihanaa.

No mutta päivähän oli vierähtäny jo illan puolelle, joten on aika illan kohokohtaan! telkkarista tulis vähä niin kun TamU.n peli Rosenborkia vastaan. Noh mikään ei siellä perkeleen Norjassa toimi, koska siellä tuli sähkökatkos joku minuutti ennen pelin alkua. Viimein sitten alko peli ja mä sain viimein selittää Suville jalkapallon hienouksia. Tosin sain alottaa alusta, koska Suvin eka kysymys oli ”Kuinka helvetin kauan tää peli kestää?” Sit Suvi ihmetteli, kun niitä pelaajia aina sattu, mutta se vaan kyl kuuluu siihen peliin. Sitten Suvi arvostella pelaajia ulkonäköö ja voi ei se oli hauskaa kuunneltavaa. Tässä muutama poiminta

S: ”Noi on vanhoja!”
S: ”yök, äklö” (Niemi)
S: ”Toi on ihan hintti” (Kavén)
Mä:”ei se oo hintti”
S: ”Ooks varma?”
Mä: ”Joo sillä on kaksoset”
S: "No ei se sitä tarkota, ettei se vois olla homo"
Mä: "SILLÄ ON VAIMO!!!"
S: ”ai no sitten”
S: ”Miten voi olla suomalainen pelaaja ja ihan ruotsalaisen näkönen” (Järvinen)
S: ”nää ei oo hyvän näkösiä enää, kun nää on liian vanhoja. Jalkapallo vanhentaa”
S: ”Sillä oli jo parempi tukka” (Petresku)
S: ”No hyi, toi on vanha” (Wiss)
S: ”Mä en ymmärrä, miks toiki haluaa pitää pitkää tukkaa, kun ei sitä sillä oo”(Joku RBK:n pelaaja)
Sitten sattu harvinainen hetki, kun Suvi sanoo ”Toi näytti jalkapalloilijalta” (Savolainen)
Suville sai myös selittää sen, miks kello ei pysähdy, kun tulee pelikatko. Sitten Suvi valitti, että ei se ite sille voi mitään kun ei oo kattonu ikinä jalkapallo paitsi sen pelin, missä pelas Ronaldinho.
S. ”Voi ku toi on piiiieeeeeni ihan babyface” (Aho)

Mä lisään tänne kommentteja Suvilta, mikäli niitä tulee. Mutta haluan mainita, että ei Suvi oo ollenkaan huonoo seuraa, kun kattoo jalkapalloo. Tosin Suvi kielsi mua kiroomasta, mutta jalkapallo on laji, jonka katsomisen aikana ei voi olla kiroomatta :D.
Peli itessään ei tarjonnut mitenkään suurta nautintoo tai viihdykettä, mutta on jalkapallo aina jalkapalloo, siitä ei pääse mihinkään. Tappiot vaan masentaa jonkin aikaa, mutta niistäkin toipuu ajan kanssa.

Harhailua ja julistamistaTiistai 28.08.2007 00:05

Valvottiin Suvin kanssa viime yönä vähä myöhään. Joskus puol 5 mentiin nukkuun :D. Me alettiin muisteleen vaan keikkoja ja kaikkia juttuja ja se aika vaan jotenkin vierähti. Ei mitään hulluja tullu nyt puhuttua, kun ei me oltu yliväsyneitä :) Suvi tosin teki aivan mahtavan urotyön ja pelasti mun hengen. Mua ahdisteli kaks ampparia ja kun omistaa ampiaiskammon niin se ei oo kivaa. Suvi huito ja hakkas ja viimein se onnistu tappaan ne molemmat sillä välin, kun mä seison kauhusta kankeena oven suussa ja kiljun ”kuoliks se…iiks apu tapa ne…joko ne kuoli iiiiiikkkk!!!”

Mutta sitten aamulla herätyskello herätti 11. Syötiin aamupalaa ja lähettiin Lidliin hakeen mulle yöpöytää ja muutenkin vähä ruokaa. Selvittiin sieltä kotiin erikoisen kantamuksen kera. Sitten lähettiin hortoileen keskustaan KELA:an. Mentiin keskustaan kiertotietä, mentiin kelaan kiertotietä, lähdettiin kotiin kiertotietä…yhteensä matka varmaankin kolminkertastui (kiitos annan oivan suunnistustaidon). Päästiin viimein kotiin rankan pyöräreissun jälkeen ja sitten olinkin jo nälkäkuoleman partaalla, joten kokkaamisekshan se sitten meni.

Aah mikä maittava kalapuikko peruna porkkanaraaste pakastevihannes ateria meillä olikaan hui ruisleipä meinas unohtua. No ei keksitty mitään tekemistä, joten kaottiin kiduttavia Rasmus DVD:itä ja tuli kaamee hinku päästä keikallleeeee!! Live musiikki on jotain aivan ihanaa ja mahtavaa ja elintärkeetä. Sen jälkeen mulla tuli tarve laittaa julisteita seinään tai oveen. Oveen pääty lopulta 40 minuutin puurtamisen jälkeen 2 kuvaa. huikee saavutus eikö?!?!?

tässä pieni keskustelu, joka me käytiin Suvin kanssa julisteita laitettaessa

A: sain tän julisteen pysyyn itestään!
S. kuin ni?
A: no kato!! (viuh juliste liusuu lattialle, kun suvi päästi siitä irti :D)
A: höh
tätä seuras Suvin ihana pieni naurunpuuska

Sitten sain raahattua Suvin lenkille… oujee!! Oli virkistävää lenkkeillä ja vähän kunnostaa vatsalihaksia ennen illan kohokohtaa eli salkkareita ja tipua, mutta jouduin pettyy raskaasti, kun TIPUA EI TULLUT!!! No oon melkein jo toipunu järkytyksestä. Nyt sitten ei muuta oikeen tehä, ku ollaan koneella ja illalla tietty katotaan leffa, mikä kuuluu lähes meidän rutiineihin jo ;).

en vastaa tekstin oikeinkirjotukseta...Dancerilla lupa korjailla ;)
19.8.07

Muutto Lahteen olis edessä. Aamulla nukuin vielä, kun muuttoapu tuli hakeen tavaroita pakettiauton kanssa, mutta kyllähän ne mut kisko ylös hyvin äkkiä. Muutossa auttamassa Tampereen päässä oli Riikka, Jouni, iskä ja äiti. Kamat tuli raahattua alas aika nopeeta, joten matkaan päästiin lähteen hyvissä ajoin. Mukaan Lahteen lähti mun lisäsk Sanni ja Jouni. Riikasta kun ei apua oo sen enempää kun äitistäkään ja iskän piti mennä ristiäisiin. No perille Lahteen löydettiin lähes eksymättä ;). Pikainen suunnitelma mihin tavarat sijoitettais ja sitten alko taas raahaaminen. Suvin tuli suunnilleen samoihin aikoihin kun me, mutta päädyttiin siihen tulokseen, että kannettas eka toisen ja sitten toisen tavarat sisään. Suvin äiti oli aivan ihana kun se pesi munkin ikkunat!!!!

Aika nopeeseen saatiin kamat ylös asti. Suvi tapas jo talonmiehen. Sitten olikin edessä vielä kirjahylly, sohvan ja sängyn kokoominen :D Jouni oli onneks apuna, joten hyllystä tuli sen näkönen kun kuuluuki ja sohva on toistaseks pysyny kasassa. Sitten Jouni ja Sanni pääsivätki lähteen. Oli aika haikee mennä saattaan ne alas, mutta sain pidettyä kyyneleet sisällä vielä. Suvin porukat jäi vielä jokski aikaa kokoileen tavaroita, mutta melko pian nekin sitten lähti. Niin me oltiin sitten omillamme Suvin kanssa – johan sitä oli odotettukin.

Äiti soitti n. 5 kertaa sen päivän aikana ja iskä ainakin 3 kertaa. Riikkakin muisti mua soitolla, joten puhelimessakin sai jutustella ihan tarpeeks. Iltapa, vielä yks äidin soitto ja sitten nukkuun. Oli rankka päivä joten uni maistu

20.8.07
Seuraavana aamuna heräsin JO puoli 10. Suviki oli jo heränny joten aamupalalle vaan. Listailtiin siinä samalla syödessä, mitä kaikkee tarvis muistaa ja saatiinkin ihan kiva lista aikaseks. Jonkin aikaa sitten purettiin tavaroita, kunnes päätettiin lähtee kauppaan. Samalla kun lähettiin kauppaan, päätettiin viedä vähä roskia. No roskiskatoksen sijainnista ei ollut tietookaan, joten eikös tietenkin lähetty väärään suuntaan, kunnes talonmies tuli meitä kiltisti opastaan. Se nevo siinä samalla, missä on kellari, pesutupa ja saunakin City Market on tosi lähellä joten sinne viiletettiin pyörillä ja todellakin viiletettiin koska alamäkee koko matka. Matka sinne meni ihan hyvin lukuun ottamatta sitä, ettei tajuttu jalkakäytävän loppuvan kesken kaiken ;). Kahden korillisen verran me kerättiin tavaraa kaupasta ja pakattiin ne yhteen muovikassiin. No tietenkään se muovikassi ei ollut yhtä laadukas kun Lidlin kassit joten se hajos kesken matkan. Onneks vaan kahvasta, ettei sentään pohjasta. Luojan kiitos Suvilla oli sellanen ritsi pyörässä, et saatiin se siihen. Tuliki kävelymatka kotiin kivaa PIENTÄ ylämäkee. Hyvin se loputa meni, ja päästiin kotiin

Kotona sitten alettiin laittaan astioita kaappeihin ja todettiin, ettei meiltä ainakaan lautaset ja lasit heti lopu :D. Tulihan siinä tietty nälkäki, joten ei muuta kun ruokaa laittaan. Ei meidän tarvinnu tosin keittää kun perunat vaan, kun suvin äiti oli jättäny meille lihapullia, jotka oli ihan mielettömän hyviä. Me syötiin terveellisestikin kun meillä oli pakastekasviksia sen ruuan kanssa :DD. Syönnin jälkeen tajuttiin, et oltiin unohdettu ainakin öljy ja mun hammasmuki, joten saatais tehä uus kauppareissu huomenna.

Vähä illemmalla päätettiin kattoo leffa ja meillä oli hei kokista ja sipsejä sen kaa…ihan luxus elämää eletään :DD. Melkein sopivasti leffan jälkeen tuli suomalainen laatusarja Salkkarit ;). Salkkareiden jälkeen laitettiin meidän kylpyamme puhdistumaan, siis toisin sanoen laitettiin puhdistusaine vaikuttaan siihen ja vietiin taas vähän roskia, joita kertyy ihan hirveesti kokoajan. Sitten puhdistettiin se amme ja päästiin kokeileen suihkua ekaa kertaan :D. Se oli hyvä suihku, mutta meiltä puuttu suihkuverho joten koko kylppäri oli aivan märkä mun jäljiltä. Siinä sitten suvi suihkutteli kans ja mä kuuntelin musiikkia koneelta. Sitten sieltä alko kolmosen maanantaileffa, jota alettiin kattoon ja sen jäljeen pitiki mennä sitten nukkuun, kun väsytti ihan vietävästi.

21.8.07
Aamulla heräsin puoli 11 aikaan ja olin ravannu koko yön vessassa :D. Suvi oli taas heränny joskus vuonna kivi ja mä vaan kuorsasin. Siinä sitten söin aamupalaa ja löhöilin ja koitin opettaa Svuin kattoon jalkapalloo. Haa aivan meinas tärkein unohtua…meillä näkyy Euro Sport, eli rutkasti jalkapalloo, nytki tulee nuorten MM-kisoja. Kattelin hetken Englanti – Viro peliä ja tulipa siinä mieleen, että vois olla kiivas kamppailu Marguksen kaa, mikäli sekin kattelis matsia :DDD. Jossain vaiheessa me sitten lähettiin TAAS kauppaan ostaan kaikkee unohtunutta. Tällä kertaa ostettiin vaan korillinen tavaraa, eikä ees kassi hajonnu matkalla. Kun tultiin kotiin, niin iski nälkä, siispä kokkaamaan. Tänään tiedossa oli jauhelihakastiketta ja makaronia. Jauhelihakastikkeeseen lipsahti vähä ylimäärästä valkopippuria, mutta hyvää se oli silti. Ja taas meidän ruoka näytti tosi terveelliseltä, kun meillä oli kasviksia siinä.

Päätettiin lähtee kattoon, millanen lenkkipolku tossa vieressä menee. Se oli tosi kiva, tosin talvella sitä ei saa käyttää kun ne joilla on ne pitkät systeemit jaloissa ja käsissä ne tikut joissa on piikit päässä ja ne menee sillain oudon näkösesti kahta uraa pitkin. No matkan varrella meidän eteen ilmesty pari rekkitankoo joissa me sitten näytettiin koko taidokas osaamisemme :DD. Jatkettiin taas kävelemistä. Käveltiin ja käveltiin ja juteltiin ja käveltiin ja katteltiin luontoo. No jossain vaiheessa meillä ei ollut ihan tarkkaa havaintoo meidän sijainnista kotiin nähden, joten haahuiltiin parilla polulla hetki. Lopulta kuulu autojen ääntä joten suunnattiin sinne. Löydettiin iso tie jonka varressa pitäis olla risteys, josta pitäs päästä meidän kotikadulle. No kyllä siellä oli se risteys ja se oikee katu ja oikee talokin. Tutustumislenkistä tuli pidempi kun mitä oltiin suunniteltu, mutta ei se haitannu ollenkaan. Oli ihan kivaa.

Kotona sitten mulla oli nälkä. En tajua mitne onnistun saamaan nälän aikaseks parissa tunnisssa. No meilläpä olikin mansikoita ja mepäs sitten syötiinkin niitä. Suvi sotki vähä ja mä sitten totetesin ettei se osaa syödä, mutta niin tavallista kun se onkaan niin mä sotkin heti perään ja Suvi pääs heti kuittaileen.

Sit mun piti soittaa sille miehelle tai no Tommi sen nimi on mutta mies on sille paljo parempi nimitys. Se on siis vuokranvälittäjä ja meillä oli sille paljon asiaa. Sillä ei vaan ikinä oo meille paljon asiaa ja me ollaan jo suunniteltu kuinka me se haukutaan :D. Me muuten ollaan tultu siihen tulokseen Suvin kaa, et netti on todella käytännöllinen keksintö. Ja me oltas kyllä tarvittu sitä jo moneen otteeseen, mutta kun ei sitä vaan oo ollu saatavilla :(.

Me tehtiin Suvin kaa vatsalihaksia ja mä vaan nauroin kokoajan ja mulle tuli ainakin tuplateho niistä kun nauroin :D Suvilla on jokkut superlihakset ja se teki super monta super nopeesti ja mä vaan nauroin ja puhisin kun se teki. Siiten me venyteltiin ja huomasin, että oon edelleen yhtä kankee kun ennenkin. Ja mä punnersinkin ja niin teki Suvikin ja sitten kun oltiin urheiltu, pitikin mennä taas syömään, ettei vaan pääse mitenkään laihtuun. Seuraavaks sitten kateltiin Salkkarit ou jee!! Ja meillä on uus suosikki ohjelma on MTV 3:n tanssiva tipu :DD. Joo ja mä eheytän mun koneen levyä…tosin mä lopetan sen kesken, koska se eheyttää sitä vieläkin ja kello on 22.00 ja mä alotin joskus 18.00.

Suvi tiskas ja sitten alettiin kattoon leffaa. Mä en osaa kattoo leffaa kuolaamatta...tosin Suvi väitti, et mä kuolasin Heikin takia, joka muka istu meidän keskellä, kun kateltiin leffaa, vaikka oikeestikin kuolasin ihan vaan vahingossa, kun oli tosi vaikee keskittyä kauhuleffaan ja veden juomiseen yhtä aikaa. Ja Suvi ei ees suostu jakaan Heikkiä mun kaa. En osaa kuvitellakaan, et miksei, mut Suvi lupas ottaa Konsta Hietasen heti vaan kun mä hankin sen osotteen sille.

Midän leffa oli oikeen hyvä ja sen jälkeen me vielä hieman juteltiin mun sängyllä :D Tosin enimmäkseen me vaan repeiltiin. Meidän jutunaiheet oli tosi kehittävät. Yks aihe oli Heikki, toinen aihe oli Heikki ja kolmas oli Heikki ja Juho. Heikin voi tilata Ikeasta. Sen oikee hinta on 89€ mut Ikean jäsenkortilla sen saa 3,95€:lla. Kannattaa siis olla Ikean jäsen. Sit Viskottiin vähä aikaa tyynyllä toisiamme, mutta ei sitä kauaa jaksanu enää kun kellokin lähenteli 24.00. Me todettiin Suvin kaa, et idiooteilla on halvat huvit! Ja sit kun mä oon Heikin kaa ni mä pääsen aina eturiviin Suvin ja muiden halukkaiden kanssa, kun Heikki antaa meille bäkkäriliput joka keikalle ;). Ja sit kun mä tunnen Heikin, joka tuntee Paulan, joka tuntee Laurin niin me saadaan aina liput Rasmuksenki keikoille ja tietty aina bäkcstagelle asti .D. En halua paljastaa enempää, kuinka väsyneitä me oikeesti oltiinkaan illalla, joten muut hauskuudet jää teille arvotukseks.

ps. Suvi vois ottaa myös Juhon, kun on kerta puolituntia sen takamustakin tuijotellu

pps. Jaa niin. Meidän sukunimiä ei oo vielä vaihdettu :DD ja mä oon Saarinen ja Suvi on Rantala, joten pistäkäähän meidän sukunimenvaihdokset ylös :’’’D Suvi väittää et me ollaan jotain vanhoja mummoja, kun katellaan päivän aikana 100 eri saippuasarjaa, kun meillä on vaan vähä tylsää.

22.8.07

Joo nukuttiin molemmat melko pitkään. Mä melkein 12 ja suvikin jopa 10. Tosi surkee ilma ja ukkostiki ni ei oikeen mitään voinu tehä. Luin sitten kirjaa ja jossain vaiheessa pelattiin lautapelejä ja Suvi meinas piestä mut ja pahasti, mutta kyl mä sitten tasontin tilanteen, ettei niin pahaa tappioo tullu. Sitten me todettiin, että on äärettömän tylsää kun sataa ja ukkostaa, koska ei voi tehä mitään. Kun se ukkonen sitten oi menny me aletteiin kattoon Pitkää kuumaa kesää.

Leffa keskeyty nälän ja vieraan takia. Vieras oli mun iskä, joka tuli käymään. Sen piti tuoda kerran jo unohtunu imuri, mut ei se muistanu sitä vieläkään. No se sitten kuskas meidän kauppaan sun muualle ja saatiin nettiyhteys, suihkuverho, ruokaa ja paskapaperia :DD. Hyöyllisiä nää iskän vierailut :).

Nyt sitten jumitan koneella, kun viimeinkin pääsin tänne :)

*haleja* kaikille rakkaille, jotka ootte siellä Tampereella ja toki muuallakin...on ikävä teitä <333

Memories I could cry for... Lauantai 11.08.2007 02:39

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta...

JEEEE!!!!Maanantai 06.08.2007 19:16

4. – 5.8.07
Pitkään venyneen illan jälkeinen aamu normaalisti tuntuis tosi raskaalta ja vaikeelta, mutta ei tänään. Olis vähä niin kun Ankkarock edessä, tosin eka pitäs selviytyä junalla Riihimäen kautta Keravalle. Matkan varrella on monta asiaa, joka vois mennä pieleen, kuten esimerkiks se, että meen heti Tampereella väärään junaan tai että myöhästyn siitä, tai sitten että vaihdan Riihimäellä väärään junaan tai että myöhästyn siitä :D No onneks oon tällanen tosi kokenut ja loistava maailmanmatkaaja, enkä onnistunut mokaan tätä Keravalle menoo mitenkään. Jos en kerro enempää tästä junamatkastani, sillä luvassa on muutakin mukavaa.

Keravalla mua vastassa oli Jutta, jonka luo mä ja Suvi päästiin yösk. Mun juna oli Keravalla aikaisemmin kun Suvin juna joten me ooteltiin Jutan kaa Suvia hetki. No viimein Suvikin sitten pääty Keravalle asti ilman mitään suurempaa kohellusta, jos ei lasketa sitä, että Suvilla oli minuutti aikaa ehtiä junaansa ;) nostan hattua sille, koska sen on täytyny juosta tooooooosi lujaa, et se on ehtiny siihe, osan kunniasta voin kyllä ottaa itelleni, koska oon juoksuttanu Suvia enemmän tai vähemmät tässä kuluneen vuoden aikana :D. Suvin saavuttua paikalle alko kävelymatka Jutalle, koska me vietiin ylimääräset tavarat eka sinne. Meidän piti painaa reitti visusti mieleen, ettei eksyttäis, kun tullaan takasin Korsosta.

Viimein päästään tähän pääasiaan eli varsinaiseen matkaan kohti Korsoa ja Ankkarockia!! Me löydettiin hyvin takasin Keravan juna-asemalle, ja eksyttiin jopa oikeeseen junaan lastenliput kädessä. (minkä sille voi, että näyttää alle 17-vuotiaalta). Matka oli tosi lyhyt ja pian olikin sitten edessä kävely festarialueelle. Viimevuodesta viisastuneina seurattiin massaa ja löydettiin ilman eksymistä se festarialue. Matkalla meille kertoi joku tosi viehättävä naisihminen, että Jumala pelastaa meidät ja että jopa Apulanta kutsuu lauluissaan Jumalaa! Me kiitetään tätä naista erittäin paljon, sillä se tuotti meille paljon iloa matkan aikana.

Haha sitten me ollaankin jo kattomassa ekaa esiintyjää nimittäin Jonna Tervomaata ;). Päästiin hei ihan eteen :D Eikä tarvinnu ees rynniä. Mä en osannu kun ehkä kaks biisiä, mutta ei se haittaa Livemusiikki on aina livemusiikkia, eikä sitä voita mikään. Seuraavana oli vuorossa muistaakseni Zen Café. Ai mutta meinasin ihan unohtaa, et nähtiin Avril ja Markku ennen sitä. Avril oli tosi mukava, vaikken osannukaan puhua sille mitään, kun sille ois pitäny puhua enkkua :D. Markku ymmärsi onneks suomee ;) Suvi hoiti meillä tän englannin puhumisen ja mä vaan hymyilin vieressä. Juu sitten mennään takasin tohon Zen Caféseen tai sen kahvilaan miten vaan :D. En osannu näiltäkään kun ehkä sen kaks biisii, mutta hauskaa oli taas joka tapauksessa. Kahvin jälkeen oli vuorossa Maija Vilkkumaa, joka veti tosi pirteen keikan. Ja osasin jopa enemmän biisejä siltä kun oletin. Ääni oli vähän jo kähee Maijan jälkeen, mutta mitäpä tuosta ei se menoo hillinny. Muistaakseni syötiin sitten Maijan jälkeen ah aina niin herkullista festariruokaa eli tässä tapauksessa makkaraperunat. Samalla siinä syödessä kuunneltiin Hanoi Rocksia. Ja Svui meinas vihertyä, kun sain niin hyvän kuvan kiitos mun kameran super zoomin. Hanoin jälkeen me rynnittiin kattoon Apulantaa ja tietenkin eturiviin. Olihan Apis kuitenkin se toinen niistä huippubändeistä, jonka takia me tultiin Ankkaan. Tunti ja vartti me sitten odoteltiin Tonia ja kumppaneita lavalle. Se odotus kannatti, koska oli aivan tajuttoman loistavan ihanan mahtava keikka! En tosin muista siitä muuta kun että huusin ja lauloin ja nautin paljon ja sen, että meille kerrottiin hyviä vitsejä ;) Mä lisään niitä vitsejä tänne, jos Suvi muistaa miten ne meni. Koko yleisö oli ihan n mahtavasti mukana menossa ja keikka tuntu menevän ohi ihan hujauksessa. Kokonaisuutena loistava päivä, ja erittäin aurinkoinen ja lämmin. Veikkasin, että n. 27 astetta oli lämmintä ;).

Vielä sitten paluumatka Keravalle Jutan luo. Hämmästyttävää, miten nopeesti selvittiin asemalle ottaen huomioon, että oltiin kiljuttu kun hullut ja hypitty kun mielenvikaset. Höh meinasin ihan unohtaa, että meidät meinattiin tappaa ennen Apiksen keikkaa. Jotkun idiootit päätti käyttää meidän jalkoja selkänojina ja nojaili jonkun puolituntia meidän jalkoihin eikä me voitu seistä kunnolla ja se oli erittäin puuduttavaa puuhaa!! Mutta siis niin tähän paluumatkaan taas. Onneks asemalla oli erittäin kiltti järjestysmies, joka kuulutti 30 sekunnin välein megafonilla tämän lauseen ”Helsinkiin menijät vasemmalle laituri 4 aivan laiturin pohjoispäätyyn”. Toi jäi jotenkin soimaan korvaan. Onneks me ei menty Helsinkiin päin tällä kertaa vaan Keravalle. Ja Keravan juna oli tyhjempi. Meillä ei ollut junalippuja, joten toivottiin, ettei tarkastaja päättäis tulla siihen junaan. No ei onneks tullu ja selvittiin takas Keravalle ilman sakkoja. Sitten piti vielä kävellä takasin Jutalle sitä mieleen painettua reittiä pitkin. Ei se reitti ihan täysin mielessä ollu, mutta ei me myöskään eksytty. Kosrkeintaan epäröitiin muutamassa kohdassa, et pitäiskö kääntyä oikeelle. Onneks nekin pulmat ratkes sillä, ettei ollut mahdollisuutta edes kääntyä oikeelle:D. Meitä käveli vastaan jotain tosi kovia ja ah niin ihastuttavia alaikäsiä, jotka oli ollut nauttimassa alkoholia jossain tuntemattomassa paikassa ja nyt ne oli niin VITUN KOVIA JA SUPER COOLEJA kun ne oli ”kännissä”. Me löydettiin oikee talo nopeesti ja nyt mietä huoletti enää se, et me herätettäs Jutta ja Juha kun me koluttais sinne sisälle, mutta se ei ollu mahdollista, koska ne oli hereillä vielä, kun me tultiin. Ei me kauaa jaksettu enää hereillä kukkua, joten melko pian alettiin nukkuun.

Aamulla toivoin herääväni siihen, kun Suvi laulaa mulle Ufolaulua, mutta, höh, ehin herään ennen kun se ehti alottaa. Siinä sitten syötiin aamupalaa ja valmistauduttiin toiseen festaripäivään, joka valkeni yhtä lämpimänä ja aurinkoisena kuin edellinenkin. Siinä kun koitin saada naamaani edustuskuntoon (jos vaan mahdollista) tajusin, että mun aurinkopuuteri oli aivan muusina ja murusina :(. No mä kuitenkin kokosin itteni tän järkyttävän välikohtauksen jälkeen ja valmistauduin kohtaamaan uuden järkytyksen! Mun rakkaat elämänkumppanit, uskolliset ystävät siis tennarit on melkein hajalla :(. Mä kokosin itteni tästäkin takaiskusta ja oli valmis kohtaamaan uudet koettelemukset pystypäin. Me selvittiin taas kunnialla Korsoon asti, tosin nyt meitä ei uskottu alle 17-vuotiaiks, joten jouduttiin pulittaan kokonaiset 2,10 € siitä junamatkasta. Me käytiin sitten ostaan vielä vähän selviytymiskarkkeja S-marketista ja iloksemme todettiin matkalla, että me oltiin tutussa paikassa, sillä oltiin viimevuonan eksytty sinne, kun yritettiin löytää festarialue.

Sitten alko taas talsiminen kohti aluetta. Onneks meitä ilahdutettiin taas matkan varrella ja tällä kertaa sen teki poika tai mies tai poikamies, en oikeen tiiä mikä se oli. Mutta se joka tapauksessa kerto meille, että Jeesus rakastaa meitä. Suvi tokas sille sitten vastaan että ”Joo mutta me ei rakasteta Jeesusta” Toivottavasti se ihmisparka ei loukkaantunu :D. Vietiin sitten ylimääräset kamat narikkaan ja kierreltiin siellä alueella niitä kaikkia kivoja kojuja ja kuolattiin vaatteiden perään. Etittiin kauheesti The Rasmus pinssejä, mutte löydetty :(. Sitten me etittiin taas käsiimme Avril ja Markku ja muistaakseni ??Maria??. Ja löydettiinpähän me Emmikin<3. Oli kiva nähä Emmi, kun en ollu koskaan sitä ennen nähny, jutellu vaan :).

Me pysyteltiin Suvin kaa kaukana Puistolavasta niin kauan kun oli vaara kuulla Amorphista, jota me ei tueta sitten millään muotoo!! Pyöriskeltiin jonkin aikaa Korsolavan suunnalla ja kuunneltiin Disco Ensemblee, mutta suunnattiin sitten pian Amorphiksen lopetettua Puistolavalle, kun haluttiin kuulla millanen bändi on Dir En Grey. No eipä ollut kummonen, joten eiköhän mennä anniskelualueelle Markun ja Avrilin kanssa :). Siellä sitten istuskeltiin, tosin ei me suvin kaa juotu mitään, kun ne kisko rahaa ihmisiltä kun hullut eli siis siellä oli aivan mielettömän kallista. Me tyydyttiin kirkkaisiin siis Korson laatuveteen suoraan hanasta. Me sitten syötiin taasen sitä herkullista ruokaa, mitä festareilta saa. Tällä kertaa kanapasta herkkulautasella :D. Oli mulla yks kananpala siinä ;).Siinä samalla soitti The 69 Eyes ja huomaamatta kellokin oli jo vierähtänyt tuntikaupalle eteenpäin:D

En tiiä sopiiko tähän väliin kappalejako, mutta tulee niin puuduttavan pitkä kappale, jos en väliin vaihda :D. Ruokittuamme itsemme mentiin kuunteleen Poets Of The Falla, jota jaksettiin kokonaiset 20 minuuttia kuunnella. Sitten oli aikaa ennen kun The Ark alottas soittaan, joten kierreltiin taas siellä alueella ja tehtiin kivat huivikaupat:D ostettin 2004 vuoden Ankka huivit, joissa komeilee sulkineensa Laku. Ark oli tosi hyvä, vaikken ollu ikinä ees kuullu niiden musiikkia, jos ei Euro viisuja lasketa. Me kyl lähettiin sitten kesken Arkin pois kattoon Sonata Arcticaa. Ja kesken Sonatan keikan Emmilta tulee viesti, että Lauri oli siellä. No Suvi sano mulle, ettei oo koskaan nähny mun nousevan niin nopeesti ylös maasta. Ei me kuitenkaan Lauria nähty, mutta nähtiin kylläkin ne samat englantilaiset, joiden kaa juteltiin Verkatehtaalla jonotettaessa. Ne tunnisti meidät!!! NO alettiin Sonatan aikana hivuttautuun kohti lavan etuosaa, koska Sonatan jälkeen tulis PMMP. Me itkettiin meidän rakasta Marjaa, kun soitettiin sille Tallulahin aikan <3. Mä sain ihan loistokuvia Sonatasta, koska yks kiltti setä otti mulle kuvia. Ilmeisestä näytin niin säälittävältä sen kameran kaa :D. Sonatan lopetettua alko aromoton taistelu eturivin paikoista ja kuinka ollakaan me RYNNITTIIN Suvin kaa eteen se makso ehkä muutaman mustelman ja tallaantuneen varpaan, mutta ETURIVI!!

Keikkaan oli vielä hetki aikaa ja nyt tiedän, miltä ihmisistä tuntu, kun me laulettiin jonossa Verkatehtaalla ja pyydän suuresti anteeks sitä kärsimyksetuottoo. Meitä viihdytti meinee lauluillaan muutama tyttö siinä eturivissä. Ja Suvi lauko taas jotain niin loistavaa xDxD!! Tässä se tulee Suvin Ankkalause 2007 ”Kyllä se sulle antaa, kun sillä on letkuki kädessä” En mä nauranu Suville paljoo ihan sillain vähä vaan. Onneks keikka alko sitten melko pian ja päästiin kuunteleen Miraa ja Paulaa. Keikan aikana Suvi taisteli kuin Shopuli paikastaan eturivissä ja sai komeen kuhmun päähänsä. Ja kun eräs tyttöraukka erehtyi tunkeen Suvin paikalle eturiviin, Suvi avasi sanaisan arkkunsa ja huusi ”Vittu se oli mun paikka SAATANA!!!” Vielä kun otettiin käyttöön kyynerpäät niin johan Suvi valtas paikkansa takaisin. Ihailtavaa toimintaa ei voi muuta sanoo. Pemut veti tosi ihanasti ja taisivat itekin tykätä keikasta, koska halailivat niin innokkaasti toisiaan. Ja ku tuli kesäkaverit niin hypittiin Suvin kaa käsikädessä siellä ja se oli niin kivaa ja mä niin nautin siitä ja mä niin haluun keikalle taas!!! Mutta niin kun kaikki hyvä aina, tuokin keikka loppu liian lyhyeen ja nopeest. Sitten tuli ilkee Jone Nikula lavalle ja kerto, et Ankkarock on siltä vuodelta paketissa. Ja me ollaan syvästi katkeria meidän järkkärille, koska se idiootti ei antanu meille biisilistaa, vaikka me oltiin tokia jotka sen pyys!!!! sen pisteet laski ja pahasti. Me nähtiin sitten vielä ilotulitus ja kakkee ja lopulta tajuttiin, et meidän täytyy juosta, et ehitään bussiin.

Taas kerran etuiltiin narikkajonossa erittäin tyylikkäästi muutama ihminen ja erittäin tyylikkäästi juostiin keskellä autotietä ja vielä tyylikkäämmin rynnittiin asemalla n. 70 ihmisen ohi, et ehittäs junaan. Mutta sitten meidän tyylikkään rynnimisen esti typerät järkkärit, jotka ei päästäny meitä tunneliin. Ne tukki reitin ja seisotti 200 ihmistä ahtaassa tilassa. Ja sitten kun ne viimein päästi meidät junalaiturille, oli niin ahdasta, et en saanu henkee. Siinä odotellessa junaa meidän taakse tuli muutama nuorimies, jotka totesivat Meidän juna tuli joskus ja jouluna ja se ajo niin hemmetin hiljaa, että tajuttiin myöhästyvämme bussista. Meitä ilahdutti jutuillaan junassa kännissä oleva nainen joka oli erittäin raivostuttava. Me matkustettiin ilman junalippua ja toivottiin taas hartaasti, ettei tuu tarkastajaa, sillä ei huvittanut maksaa 80€ sakkoja. No, ei tullu tarkastajaa, mutta ei myöskään ehitty Forssan bussiin, joten piti toivoo, että Tampereelle menee vielä busseja tai junia. Rautatieasemalla ohitettiin taas n. 200 ihmistä erittäin tyylikkäästi, mutta se oli turhaa, sillä ei mennyt junaa Tampereelle. Mä laitoin Suvin taas juokseen, koska juostiin ihan vaan varuiks linja-autoasemalle, ettei vaan myöhästytä siitä mahdollisesta bussista, joka saattais mennä vielä Tampereelle. Meinattiin jo luopua toivosta, kun ei näyttänyt menevän busseja ja kello oli jotain 12 yöllä. Onneks sitten menikin vielä 1.00 bussi Tampereelle, joten jäätiin sitä odotteleen siinä sitten.

Mulla ei ollut rahaa senttiäkään, joten lähin ettiin automaattia jostain. No mä näin jonkun naisen istuvan siinä penkillä ja menin kysyyn siltä et ”tiiäkkö onko täällä automaatti jossain?” sitten se nainen ”sorry but I don’t speak finnish” no mä sitten huomaan siinä n. 10 metrin päässä automaatin. Kyllä kyllä mulla on hyvä näkö:D. No mä sitten sönkötän sille naiselle jotain ”Jees ai faund what aim söööörtsing foor” Ja painelin ittekseni kiherrellen nostaan rahaa. Palaan Suvin luo ja hoidan lääkitykseni kuntoon ja sitten aletaan kuluttaan sitä tuntia siinä mikä meillä oli aikaa. Kuunneltiin musiikkia ja katteltiin kuvia ja suunniteltiin meidän sisustusta uuteen kämppään. Aika nopeesti se tunti meni ja se bussikin suvaitsi saapua ajoissa. Mä sain tausta tietoo, et kannattaa mennä aika eteen istuun, koska siin on leveemmät penkit ja niin me mentiinkin. Musta tuntuu, et teen aivan oman kappaleen tästä bussimatkasta kotiin.

Istahdettiin mukavasti penkkeihin ja odotettiin, et kaikki pääsee bussiin. Otettiin kengät pois ja yritettiin tulehduttaa kanssamatkustajat hien hajuun (ei onnistuttu). sitten seuraa mielenkiintoinen keskustelu

A: ”mun tekis mieli nostaa jalta tohon penkille tollain, mutten voi ku mulla on hame”
S: ”No on sulla housut siellä alla”
A: ”Niin housut joista näkyy läpi”
S: ”No ei kukaan sitä huomaa tai kattele”
Vieras mukava mies viereseltä penkiltä: ”Ei ainakaan kun sanoitte sen ääneen”

tätä keskustelua seuras aivan mieletön hervoton ja yliväsynyt hihityspuuska, josta ei meinannut tulla loppua. Hihitys puuskaa lisäsi vielä muutamat maininnat kylpyammeesta, joten meidän ikä piteni ehkä n. 20 vuodella:D. BTW bussi lähti 30 minsaa myöhässä ja Hämeenlinnaan menijät pääs taksilla, koska bussi oli niin täynnä! Siihen taksihässäkkään meni taas lisää aikaa. Sitten lentokentällä se pirun bussi seiso ainakin puolituntia, kun ei kaikki mahtunu bussiin ja taas piti tilata joilleki taksi ja voihan vittu. Viimein vain tunti ja 25 minuuttia myöhässä me päästiin kunnolla lähteen kohti Tamperetta. Mä sain uuden lempinimenkin sen matkan aikana Norshu. Koska mulla on paksu nahka jalkapohjassa. Tätäkin seurasi suuri naurunpuuska ja epäilen, et jos vaan bussista ois mahdollista ajaa ulos ihmiset nauramisen takia me oltas lennetty ennen lentokenttää. Mä en oikeen tiiä miten se loppumatka meni, koska olin jotnekin hervoton koko matkan :D, mutta oltiin me lopulta kello 04.30 Tampereen linja-autoasemalla. Mä ennustin siellä bussissa, et se bussi hajois kesken matkan ja hooooo niin se teki, tosin mun toimesta :D. Mä onnstiuin hajottaan sen lehtitelineen aika komeesti ja jos yhtään oot lukenu ajatusella tätä tekstiä voit päätellä, että me revettiin suvin kanssa hysteerisesti :D:D:D

Siitä sitten mentiin Suvin kanssa bussipysäkille. meinattiin jäädä taksin allekin jo :D Huomattiin sitten siinä pysäkillä et jee meillä menee bussi vasta 05.15 tai kyl me se oikeestaan tiedettiinkin jo koska ollaan me sitä bussia ennenkin käytetty. lähettiin sitten käveleen kohti keskustoria siinä toivossa, et joku paikka ois auki. Meille jotkut miehet tööttäs pakettiautosta ja aloin epäileen, et ne ois vonu olla jotain tuttuja, mutta ei se mitään saatiin hyvät naurut. Sitten siinä samlla, kun nauretaan niille miehille, satun vilkasemaan vasemmalle ja nään jotain, mitä en välttämättä ois halunnu nähä ollenkaan. Siellä oli mies tarpeillaan, eikä se aita jonka ”takana” se oli oikeen peittäny niitä aikkia paikkoja, mitä MÄ oisi halunnu sen peittävän ja niinpä näin sen miehen kallisarvosimmat aarteet. Jos joku luulee, et se oli kivaa niin ei se ollu, mutta hauskaa se oli ainakin sitten kun käveltiin Suvin kaa Keskustorille. Hei jee siellä oli Ellari auki ja me mentiin sinne. Ostettiin kolme suklaapatukkaa ja oltiin kokoajan tiellä siellä ja tunnettiin olomme tosi likasiks ja nihkeiks. Olihan viimesimmästä suihkustakin jo useampi päivä aikaa :D.

Viimein päästiin bussiin, joka vei meidät lopulta meille kotiin. Tosin kun astuttiin bussista ulos, me saatiin taas sellanen hysteerinen naurukohtaus, joka lakkas ennen ulko-ovee, mutta, jatku ennen kun oltiin ehitty kiipeen rappuset ylös. Mä nauroin niin kipeenä siinä, etten saanu ees kotiovee auki ja Suvi joutu avaan sen :D!! Meillä Kello oli jotain 05.35 siin vaiheessa. Meitä ei väsyttäny ollenkaan ja me katottiin vielä netistä, et koska Suvilla menee bussi kotiin. No me päätettiin sitten siinä 06.05, et mentäs nukkuun ja vielä 06.12 mä niistin nenäni ja sitten me alettiin oikeesti nukkuun ja nukuttiin ainakin 12 asti. Se olis Sellanen Ankkarock tänä vuonna ja ens vuonna uusiks!!!

Olen siis pikku hippityttö jota Jeesus rakastaa, mutta joka ei rakasta Jeesusta. Lisäksi olen Elephantti Norshu jolla on iiiisot kolvat ja tolahampaat ja paaaaaksu nahka :D

Kiitos ja kumarrus armaalle festarishopulilleni!!!

Verkatehdas!Torstai 02.08.2007 01:59

En jaksanut yöllä 2 aikaan enää tulla tänne kertomaan keikasta joten teen sen vasta nyt :)

Eli eilen 310707 Hämeenlinnan verkatehtaalla oli Rasmuksen keikka, jonne minä ja kaverini Suvi oltiin päätetty mennä. Päätös oli tehty jo toukokuussa, ja kauniit, keltaiset, upeat mahtavat ja kalliit liput oli hankittu jo ajoissa :) Lisäksi oltiin päätetty Suvin kaa, et mentäsi jonottaan AJOISSA sinne, että kerrankin näin pitkinä ihmisinä nähtäis keikalla jotain ;) noh...

alkuviikosta oltiin tiirailtu säätiedotuksia ja todettu, että koettaisiin luultavasti jonotettaessa tulva. Tiistaille oli luvattu lähes pelkästää sadetta, mutta mehän mentäisiin jonottaan sinne ajoissa ja niin myös tehtiin. kello 10.10 tiistai aamuna mun bussi saapu hämeenlinnan linja-autoasemalle ja Suvin bussi Forssasta saapu melkein heti perään. Me siitä sitten lähettiin tihkusateessa tallustaan kohti Verkatehdasta iloisin mielin. Matka ei ollu pitkä, joten jo ennen puolta oltiin jonotuspaikalla. Katteltiin hetki uskomatta silmiämme, että paikalla oli vain n. 15 innokasta fania ennen meitä. Totta se kuitenkin oli ja jonosta löytyi heti tuttuja. Soile ja Tiinahan siellä kyhjötti tihkusateessa ja umpijäässä. Pian meidän viereen ilmaantu myös Sonja ja Lotta ja tietenkin TUSKA!! Pieni huomio tähän väliin siellä paisto välillä aurinko tosi hurjat 15 minuuttia jonka jälkeen SATO ;)!!!!!!

No aika kului siinä hieman hitaasti, kunnes meitä alkoi viihdyttään sound checkillään Johanna Kurkela, joka lauloi kome biisiään viiteen kertaan, ennen kun tajus lopettaa. myöhemmin illalla oli tiedossa Johanna keikka, joten jäimme odottamaan sitä innolla. Ennen Kurkelan sound checkiä oli satanut rutkasti vettä, mutta onneksi sadeviitta pelasti mut kastumiselta. Checkin aikana sade taukos ja minä ja suvi päästiin aerobicaamaan Johannan tahtiin xD…tai no epätahtiin kylläkin. Se lämmitti ja kuivatti oloa suuresti :D. Meillä oli jopa yleisöö, sillä jono oli kasvanut ;) Ja sen sateettoman hetken aikana tehtiin mahtava luomus Lauri-tarina. Entuudestaan koossa on jo Aki-tarina, joten Lauri-tarina täydensi kokoelmaa loistavasti! Myös ruokailu hoidettiin sateettomana ajankohtana. Mun ja suvin kinkkusalaatit sai raakoja arvosteluita ja se puhututti paljon, mutta se oli hyvää joka tapauksessa ;)

No sitten taas vaihteeks satoi rankasti vettä ja mun rakas sadeviitta petti mut. se repes. No onneks hätä ei ollut tämän näköinen, sillä pelastuksena toimi jätesäkki jonka laitoin jalkojeni suojaks ja sadeviitan sitten muualle :D, Kuva on nähtävissä (se torimummo kuva). Sadetta jatku ja jatku, sitä jatku niin pitkään, että Johannakin veti keikkansa ja se oli kello 18.04- jotain. Liian kauan se kesti, vaikka me kuinka yritettiin huutaa sille, et se lopettais jo ;)! En ihan tarkkaan muista tapahtumien järjestystä, mutta tuskinpa tuo haittaa ketään. Kuitenkin pahimpien sadekuurojen välissä Tiina ilahdutti meitä esittelemällä märkää takamustaan…siis housut oli märät takaa, kiitos sateen. Noh en muista kuka meistä fiksuista se oli joka väläytti kuitenkin jotain tän suuntasta ”Hieno mennä tapaan lauri perse märkänä!!!” tuota lausahdusta seuras pinenpientä hysteeristä naurua :D ja sitten kun tiinan housut oli myös edestä märät Lotta totes ”tää homma levis reisille” Ja lisää naurua.

Ei se sade lakannutkaan sitten enää ollenkaan, mutta ei se meitä haitannut. Tulipahan siinä laulettua Apulantaa, PMMP:tä, TikTakia, lastenlauluja, HIMiä ja ennen kaikkee rakkaus- ja ufolauluja moneen kertaan. Jotkut jonottajat jopa rakastuivat meidän lauluun niin kovasti, että päättivät lähteä hieman kauemmas :D. Kaiken jonotuksen lomassa ehittiin jo juomaan kahvia, ravaan vessassa, kurkistaan keikkapaikkaa, eksymään, nolaamaan ittemme ja jopa makaamaan ja hautomaan,

Sitten alkoi se viimeinen rutistus, tuskientaival, maailman pisimmät 2 ja puolituntia. Jono muodostelma saatiin viimein kohdalleen seinän vieren ovien eteen. Totuus tuli ilmi siinä, meitä ennen ei ollut vaan 15 ihmistä vaan pikemminkin 25. No ei me lannistuttu vaan jatkettiin hauskan pitoa. Tutustuttiin muutamaan englantilaisfaniin ja viihdytettiin niitä joululauluilla ja muilla mukavilla kertomuksilla. kyllä se aika siinä meni ihan mukavasti, jos ei lasketa sitä, että olin aivan läpimärkä ja vettä tuli lisää koko ajan.

Viimein kello tuli 22.00, jolloin ovet auks, tai siis me luultiin et aukee. Mutta ei sillon tuli järkkäri, joka johdatti meidät muka samassa jonomuodostelmassa takaoville JONOTTAMAAN LISÄÄ. Ne V***N pellet järkkärit todella luuli, et se jono pysyy sellasena kun se oli. ja ne samat älypäät luuli, et se homma toimii ja ne samat kusipäät seisotti meitä siellä vitun sateessa vielä puolituntia (kuulostaa vähältä, mutta koita ite seistä märkänä litistettynä ihmisten väliin 12 tunnin jonotuksen jälkeen kärsivällisesti ja odottaa et ne fuckin ovet aukeis). Me tosiaan oltiin siellä tiiviimmin, kun sillit on suolassa. Jos oisin nostanu jalat ilmaan niin oisin pysyny siinä, koska olin niin litistyksissä. ja happi meinas loppua, kun oon niin lyhyt ja vieressä oli pitkiä ihmisiä, jos suvia ei lasketa, ettei se raikas ilma tullu mun suuhun asti. Ajateltiin sitten Lotan ja Suvin kaa piristää ilmapiiriä ja alettiin laulaa Ufolaulua ehkä n. 5 kerran sinä päivänä. Alko kuuluun jo tuskasia huudahduksia et ”lopettakaa jo” joten päätettiin säästää ihmiset siltä ;).

Lopultakin kello 22.30 eli puolituntia myöhässä päästiin sisälle ja tokaan riviin keskelle lavaa!!! Loistopaikat, siispä mitä voimmekaan päätellä siitä, että kannattiko jonottaminen?!? NO TOTTA V***SSA se kannatti!! Vielä piti odottaa melkien 45 minuuttia ennen kun saataisiin Rasmus lavalle, mutta se aika meni nopeesti, paitsi se vika 10 minuuttia mateli kun kilpikonna.

Sitten itse keikkaan :D Noh se oli tietenkin ihana, mahtava, koskettava ja loistava. En omista keikan biisilistaa mutta laitan biisit loppuun. Erityismaininta kuitenkin Ufolaulusta ja Rakkauslaulusta siis me kuultiin ne molemmat!!! ei mennyt hukkaan päivän harjoittelut ;). Noitten lisäks yleisöö viihdytettiin Jailerilla <3 ja sillä että yks katsojista pääs lavalle laulaan The one I loven. Eero viihdytti meitä myös sen omalla sooloalbumilla ilmestyvällä Ankkalaululla ja kellolaululla, joka kylläkään ei kuulu sen sooloalbumiin ;). Akustisena soitettiin ainakin Not Like The Other Girls ja Chill. Ite lauloin kyyneleet silmissä Liquidin tahtiin ja vika biisi, Don’t let go, oli se viimenen niitti koko keikalle! Oli aivan mielettömän ihanaa ja pojatkin tuntu nauttivan siitä kovasti. Lauri hyppi kuin Into aikoina ja Aki innostu kunnolla rummuissa, tosin ei se vieläkään voinu antaa mulle sitä perkeleen kapulaa :D Puoltoistatuntinen setti sai mun äänen käheeks ja jalat kipeiks :D Kiitos Rasmus, kiitos Suvi, kiitos Lotta, Soile, Sonja, Tiina ja Eve (kirjotit meinaa lauritarinaa ;))

sit ne biisit: Rakkasulaulu, Ufolaulua, Jailer, Liquid, Bullet, Chill, Falling, First Day Of My Life , In The Shadows, In My Life, Guilty, The One I Love, Funeralsong, Shot, No Fear, Keep Your heart Broken, Sail Away, Don’t Let Go
ps. Täydentäkää listaa jos jotain puuttuu ;)
pps. Pahoittelen mahdollista kirjotusvirheiden määrää :D
- Vanhemmat »