IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 19:32

Ihana kun ei tarvii ainakaan vielä stressata anatomiasta, kun se tentti meni jo :D viel ois edessä yks tentti :S mutta ei se niin paha oo ku anatomian. Sitten pitäs vielä tehä oppimispäiväkirja, mutta onneks oon jo alottanu...enää pitäs se teoria puoli lisätä siihen...siis se tylsin osuus ;). Eilen oli lentopalloo koulussa ja huomas kyl ettei ollu vähään aikaan sen tyylistä liikuntaa harrastanu ku tuli pershus niin pirun kipeeks siitä kyykkimisestä. Tänään alko perusvoimistelu ja voihan nyt itku sentään kun se on kamalaa...ei aivan mun laji. Mutta kyllä mä siellä mukana sätkin jotenkin :D Sitten tänään alko myös soveltava liikunta ja huomenna on tiedossa liikuntaa pyörätuolien kera...varmaankin ihan kivaa. Huomenna pitäs myös suunnitella vanhuksille jumppa, mutta Ile ja Jussi kyllä auttaa siinä, kun tehään se yhessä...ainoo huoli on enää se et miten osataan vetää se jumppa niille vanhuksille..:DD. Kai se siitä jotenkin menee.

Oli lyhyt päivä koulussa ja niinpä oon vaan tän päivän kuluttanu aikaani, vaikka ois tietty voinu tehä koulujuttujaki, ettei sitten tarvis paniikissa vääntää niitä ;). Vois muka vkoloppuna lukee tenttiin, ettei vikana iltana tarvii panikoida. Kävin jopa kaupassa...ostin kaikkee tosi tarpeellista ja unohdin todennäkösesti puolet asioista, mutta ei kai sen niin väliä oo...koulussa saan ruokaa kuitenkin :D

Nyt taidan mennä katteleen telkkaria jos sieltä vaikka tulis jotain kiinnostavaa...epäilen kyllä.. :D

SyyslomailuaPerjantai 26.10.2007 14:18

Läksin Tampereelle perjantaina koulun jälkeen...oli muuten pirun hikinen vika atk-tunti...meitä oli kokonaiset 6 henkee paikalla :D. Mutta niin siis joo kotiin pääsin Tuomaksen kyydillä...kiitos siitä, koska bussilla olis menny kauemmin ja autossa on muutenkin mukavempaa. Pääsin kotiin ni äiti oli ihan yllättyny ku tulinkin jo niin "aikasin" kun se odotti mua paljon myöhemmin kotiin. Mutta kiva et sentään oli kotona, kun tulin.

Perjantai meni jotenkin päin häröillen ja sitten launtaina mä menin TamU:n peliin!! Oli kiva nähä kavereita Jonna ja Satu lähinnä. Näinhän mä pikaseen rakkaan extyötoverinikin Liiiidelistä :D. Oli kiva nähä! Peli ei valitettavasti päättyny voittoon :( höh...koska olis TamU varmistanu suomenmestaruutensa, mutta ei sen nii väliä ku haka sössi oman pelinsä sitten sunnuntaina ni varmistuhan se mestaruus sillainki. SIISTIII!! Olin sitten vielä Jonnan ja Satun kanssa istumassa vähä aikaa keskustassa, kunnes niille iski niin kaamee nälkä, et niitten oli pakko lähtee :D. Mä sitten pyöräilin kotiin Viinikkaan ja kulutin iltaa.

Sunnuntaina ei ollu oikeen mitään tekemistä, mut onneks Riikka ja Jouni tuli sitten äitin synttärikahveille ja sain jotain piristystä. Mun piti leipoo sellanen hieno persikkapiirakka, mutta taisin mokata jotain, kun sen täyte ei ihan hyytynykään sillain ku piti :DD. Tuli siitä kuitenki ihan hyvää vaikka täyte oli hieman nestemäisessä muodossa. Jounille se maitto onneks hyvin :). Äiti sai sitten lahjansaki ja ihan innostu siitä ja sen loppuilta meniki sitten kuunnelleen Hectoria :D Musamakunsa kullakin katsokaas. Mä taas istuin yksin kotona ja kulutin aikaa. Onneks telkkari tarjos paljon hyvää viihdykettä mulle, etten tylsyyteen kuollu.

Maanantai taas saapui aivan liian aikaisin kai...eli siis lomaa oli jäljellä enää viikko :D. Pitäs lukee anatomiaa ja tehä pari muutakin koulujuttua, mutta ei oikeen huvittanu. Lähdin joskus 2 aikaan varmaan kuluttaan aikaani kaupungille, kun mun piti nähä Sanni siellä sitten myöhemmin. Hyvin se aika siellä vierähtikin ja mentiin syömään Sannin kaa meidän lempi pizzeriaan...en ollu käyny siä tosi pitkään aikaan! Oli tosi hyvää kyllä. Voittaa jopa Suvin tekemän pitsan (anteeks Suvi). Sitten taisin taas kuluttaa aikaani telkkarin ääressä loppuillan.

Tiistaina mun piti mennä Riikan kaa kaupunkiin, mutta ei vielä menty, kun siirrettiin se torstaille. Menin sitten häiriköimään Riikkaa sinne. Voi jestas sen maha on kasvanu!! Millä oli tosi kivaa, kun muisteltiin kaikkee kivaa, mitä olin pienenä tehny :D Riikka muisti ne paljo paremmin, ku mä, mut sain ainaki hyvät naurut mun toilailuista. Sitten menin tosi pikaseen käymään kotona ja lähin samantien kaupunkiin Miran ja Iinan kaa, kun mentiin YyPeelle syömään ja viettään iltaa. Mentiin Pirkkalan Lidlin kautta!! Ai että ku tuli kotoinen olo siellä :D ja kun siellä oli vielä Iiro töissä ni mikäs sen mukavampaa :D Ja hui...siä oli joku uus kassatäti...pitää ottaa selvää kuka se on xD. Oli kiva käydä siellä, vaikken tuttuja nähnykään juurikaan. Olis ollu kiva nähä. Melkein oisin halunnu jäädä sinne töihin..en sen työn takia vaan niiden muutaman ihanan ihmisen takia, joiden ansiosta siellä oli kiva tehä töitä. Ostettiin kaikkee terveellistä sieltä ja suunnattiin sitten Pirkkalaan yypeelle. juteltiin ja syötiin ja katottiin telkkaria. Iinan kaa juteltiin kans ja todettiin, et meillä on yhteisiä tuttuja, joita ei todellakaan uskottu, et toinen tuntis, mutta kuten oon jo täällä lahdessa todennu tosi moneen kertaan niin maailma on äärettömän pieni.

Keskiviikko ja vika kokonainen päivä Tampereella ennen Lahteen lähtöö. Ei huvittanu pätkääkään lähtee takasin tai mennä kouluun...olisin halunnu vaan jäädä kavereiden luo! Mutta keskviikko oli ihan kiva. Sanni tuli meille ja sillain. Kiertelin Viinikkaa ympäri aamupäivällä, kun ei muutakaan tekemistä ollu. Vähä haikein mielin kävin illalla nukkuun, kun tiesi, et seuraavana päivänä oli lähtö :(.

Torstaina menin sitten ennen lähtöö Riikan kaa kaupungille ja kierreltiin siellä ja istuttiin kahvilassa. Oli tosi kivaa ja oli sitten vielä vaikeempaa lähtee. Bussi matka meni ihan jotenki horroksessa ja sit vasta ku bussi kaarto Lahden linja-autoasemalla ja näin suvin seisovan siellä tajusin olevani kotona. Mentiin leffaan sitten Suvin kaa...ja oli kivaa...sitten mentiin heseen syömään, kun olin niin kauan himoinnu pekonihampurilaista, et suvi päätti palkita mut! Istuttiin siellä joku ikuisuus ja juteltiin vaan. Sit meidän piti mennä laulaan karaokee mutta höh...se paikka ei ollu vielä auki, joten pyöräiltiin sitten kotiin. Kateltiin johonki varmaan puoli kolmeen apis dvd:tä ja sitten vielä istuskeltiin ja höpötettiin. Mentiin lopulta kolmen aikaan nukkuun ja nukuttiin aina siihen asti, kunnes idiootti lehdenjakaja soitti meidän summeria ja herätti meidät!!!! prkl!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2007 21:27

Vika viikko ennen syyslomaa...tulee loma aivan sopivaan paikkaan. Alkaa tehtävät kasaantuun siihen malliin et pieni tauko on paikallaan. Sit loman jälkeen alkaaki uus jakso ja uusia aineita. Mailapelejä mm. ja lentopalloo ja voimistelua :S. Voimistelussa en kyllä sitten osaa mitään mutta kaipa se siitä.

Tää viikko on ollu ihan kiva. Sanni oli täällä maanantain ja tiistain. Ja koulupäivät on suht lyhyitä. Kerran vaan puoli viiteen asti onneks. Mukava ku lukujärjestys vaihtuu viikottain ni ei ehi kyllästyyn. Mun nilkka kylläkin alkaa kyllästyyn kun se taas kipeytyy eikä meinaa parantua ollenkaan. Eli jälleen toivotan loman tervetulleeks.

jeesh...kirjottelen paremmin kun on jotain kirjotettavaa :)

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 23:36

On ollu kiireinen ja liikunnallinen viikko koulussa. Pakko kirjottaa vähä tänne kuluneesta viikosta. Suvi kiroo tuskissaan, kun pitää kirjottaa CV enkuks ja mulla on läksynä vaan jonglöörausta ;)) reilua eikös??

Tänään oli ihana päivä koulussa. Eka oli vähä anatomiaa se meni yllättävän nopeeta, kun oli koko ajan tekemistä. Sitten olikin paritunti KaKeOppia jossa jokaisen pitää opetella joku erityistaito eli tässä tapauksessa jotain sirkusjuttuja. Mä harjottelen jonglööraan, koska en todellakaan osaa ja nyt on tilaisuus opetella. Me kuunneltiin vaan HIM:n uusinta levyä ja harjoeltiin noita taitojamme isossa salissa...aikas rentoo koulua ;) Sit suunniteltiin vähän vesijumppaa sun muuta eläkeläisille ja lopuks leikittiin ite keksittyjä leikkejä. En oikee osaa pitää tota kouluna, mutta ei se mua haittaa...kivaa toi vaan on.

Muuten sujunu aikas kiireisissä merkeissä tää viikko ja menny ihan tosi nopeeta. Koulussa on pitkiä mutta hauskoja päiviä. Olis vaikka mitä pippaloita mihin pitäs keretä, mutta aina ei vaan anna voimat ja mieli myöten :'(. Mutta uskon, että pippaloita tulee oleen paljon jatkossakin.

Suvin kaa ollaan taas vaan pelleilty :D. Se vaan nauraa mulle, kun esitän Timoo xD ja se nauraa mulle muutenkin vaan kokoajan :D tosin voi olla, että mulla on joku osa siihen nauramiseen. Mutta sillon ei ois saanu nauraa, kun suihkuverho rämähti mun päähän!!! hyvä kun ees hipasin sitä verhoo ja se yrittää multa tajun viedä!

Jees mutta nyt alkaa väsymys painaa todella vaikkei kello ookaan paljoo mutta silti!!

Jaksamisia ja syysterveisiä kaikille rakkaille!!

TampereellaMaanantai 08.10.2007 20:53

Perjantaina menin eka iskälle ja kattoon teatteriin Romeon ja Julian se oli ihana <3. Sitten Lauantaina oli peli ja iski haikeet fiilikset päälle, ku tajusin, et se saatto olla mun vika kotipeli koskaan sillä kentällä :'(. Muutenkin ku alkaa tajuun se, ettei välttämättä pelaa enää tossa porukassa ens kaudella ni ikävähän siinä tuli.

Näin sitten Sannin lauantaina pelin jälkeen ja olin sen luona yötä ja oli aivan ihana jutella ja olla vaan ja tehä kaikkee mitä ennenkin. Sunnuntaina me kans tehtiin kaikkee, mitä ei lauantaina ehitty. Mentiin esim. rantaan <33 aivan ihanaa. Sitten enne vielä kun lähin takas Lahteen illalla ni nähtiin Jonna Sannin kanssa. Oli taas kerran aivan mielettömän kivaa, mutta erota oli tuskallista. Vitsi oli vaikeeta lähtee takasin. Tekis vaan mieli olla Takas Tampereella Sannin ja Jonnan luona :( Ja sit oli aika vaikeeta se, kun äiti muutta pois uuteen kämppään ja olin vikaa kertaa mun lapsuudenkodissa :S. 19 vuotta siinä talossa ja yhtäkkii tajuuki ettei pääse sinne enää koskaan ni voi että oli kamala olo.

Toki oli kiva tulla tännekin, ja nähä Suvi ;))) Oli jo ikävä ehtiny tulla :D. Olin ihan yliväsyneellä päällä koko illan ja nauroin vaan. Ei ehtiny ikävää paljo pohtiin.

Voi että tästä tuli nyt vähä tönkkö ja huono, mutta oon aivan väsyny ja pää kipee ja ikävä ja kaikkee ni ei vaan jaksa
TEHTÄVÄNANTO: Vastaan alla oleviin kysymyksiin. Tämän jälkeen valitsen seuraavat kolme ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (Vastaamaan samoihin kysymyksiin perässä omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä merkinnästä.


- Mitä sinulla on tällä hetkellä päälläsi: oranssi ihana joukkueen alkulämmittelypaita ja kollarit

- Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi: No en

- Lempieläin: kissa

- Kuka on paras ystäväsi: Sanni

- Kenelle soitit viimeksi: Äiskälle :D

- Oletko koskaan hakannut ketään: no enpä ole

- Vietätkö paljon aikaa internetissä: Aivan liian paljon

- Oletko ujo vai ulospäinsuuntautunut: Ujo, kunnes opin tuntemaan

- Vihaatko koulua: toisinaan, kun se pistää stressaamaan

- Onko sinulla sosiaalista elämää: on sitä, vaikkei ihan heti uskois

- Asutko vielä vanhempiesi luona: en

- Jos et, kuinka vanhana muutit pois: 19

- Luotatko helposti ihmisiin: En enää, joskus luotin, mutta elämä opettaa

- Oletko koskaan valehdellut parhaalle ystävällesi: No en ainakaan mitään vakavaa

- Onko sinulla salaisuuksia jotka saattaisivat järkyttää muita ihmisiä: Uskoisin niin

- Pidätkö tanssimisesta: Onhan se ihan kivaa, mutten mä sitä kyllä pätkääkään osaa

- Oletko koskaan käynyt ulkomailla: Ruotsi, 2x Englanti, tanska, Viro, Saksa, Ranska, 2x Espanja

- Haluatko lähteä kotikaupungistasi: Haluan, koska kotikaupunkini on Lahti ja haluaisin asua tampereella

- Oletko hemmoteltu: iskän osilta osittain, mutta en todellakaan liian

- Juotko paljon vettä: no en todellakaan

- Juotko paljon muuta: mehua ja kolaa

-Mitä hammastahnaa käytät: kai jotai pesodentia

- Onko sinulla kännykkää: onhan mulla

- Jos on, niin minkä merkkinen: Nokia ööö joku

- Ketä ihmistä arvostat: perhettä ja ystäviä

- Onko sinulla rusketusta: kesällä on

- Ärsyynnytkö helposti: nälkäsenä kyllä ja aamusin

- Oletko koskaan karannut: joo karattiin yhen kaverin kanssa niitten keittiön ikkunasta

- Haaveiletko paljon: todellakin

- Onko sinulla paljon exiä: öh pari

- Höpötätkö paljon: toisinaan liikaakin

- Millaisen tatuoinnin haluaisit: Jonkun sellasen pienen merkin tai jotain

- Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus: "Mä tykkään sun paidasta"

- Onnennumerosi: 7

- Lempiväri: musta/punanen/sininen

- Kuvaile itseäsi: Lyhyt ja lihaksikas xDD no ei...lyhyt ainakin en osaa tää on vaikee

- Poltatko: En

- Juotko: toisinaan

- Jos värjäisit hiuksesi: tummaks

- Voisitko seurustella itseäsi nuoremman kanssa: en

- Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa: voisin

- Onko sinulla ollut koskaan syömishäiriö(i)tä: ei oo

- Kuinka monta kertaa annat puhelimen soida ennen kuin vastaat siihen: Riippuu kuin vaikeesti löydettävissä se puhelin on

- Näytätkö enemmän isältäsi vai äidiltäsi?: Joku sanoo et iskältä toiset, että äidiltä, mutta nenä on ainakin äidiltä!!!

- Itketkö paljon: Itken

- Jos sinun täytyisi luopua yhdestä elimestä, minkä valitsisit: kuulemma yhdelläkin munuaisella pärjää

- Mitä lausetta käytät eniten puhelimessa puhuessasi: jees tehään nii

- Oletko romanttinen: toki

- Milloin oksensit viimeksi: en ees muista kun inhoon sitä niin paljon

- Pidätkö enemmän blondeista vai bruneteista: bruneteista, mikäli miehistä on kyse

- Minkä väriset alusvaatteet sinulla on tällä hetkellä: siniset kaiketi

- Miten olet sisustanut asuntosi: ainoolla mahdollisella tavalla, miten ne huonekalut sinne mahtuu...ja sinivalkonenhan se mun huone on

- Kengännumerosi: 36-38

- Kuinka pitkä olet: 158cm

- Millainen olo sinulla on tällä hetkellä: väsynyt ja että haluan pestä hampaat

- Milloin viimeksi olit juhlissa: juhlat...öö onko omat läksiäiset juhlat??

- Mitä sinulla on päälläsi nukkuessasi: joku löysä T-paita :DDD

- Onko sinusta liikkunut huhuja: On

kukaan kenet haastan ei kuitenkaan vastaa tähän joten saa kopsaa tän se ken haluaa!!

paitti yhen pakotan vastaan ja se on FutisOnElämä

Heimoiii!!Tiistai 02.10.2007 23:31

Pitänee kai tännekin jotain vaihteeks vääntää...Oon nukkunu toosi huonosti kahtena viimesenä yönä, en kyl tiiä, mistä se johtuu. Molemmat koulupäivät menny jotenki ihan unessa. Tänään kun poljin kouluun teilasin yhen tytön pyöräillessäni ja heti sen perään auto teki kaameet jarrutukset, etten jäänyt sen alle...hiemanko unessa liikkunu taas. Juu ja eilen poliisit valitti mulle kun ajoin pyörällä väärää suuntaan ykssuuntasta katua...sitten vaan nauroin ja selitin, että oon tyhmä opiskelija, joka on just muuttanu, eikä tiedä vieläkään, miten pääsee kotoo kouluun :D
Eilinen oli siis sellanen...

Tänään...hmm...joo meillä on oli anatomiasta välitentti luista ja nivelistä, se ei menny ihan putkeen tosin ei menny lukeminenkaan ettei sen puoleen :D Sain siitä 3- asteikolla 1-5. Mutta ei se mitään. Mutta se kyllä oli mitään, että saatiin luumonistenipun jälkeen uus monistenippu, missä onkin sitten lihakset ja se on ihan yli paksu ja vaikee ja kamala ja inhottava!!! Kaikkein hauskinta tässä on se, että se lihasmonistenippu pitää täyttää pareittain ja paria kohti on 1 vastausmonistenippu ja vaan toinen voi ottaa sen mukaansa. Mun kyl piti mennä Ellille täyttään sitä mun nippua koulun jälkeen, mutta en tietenkään vahingossakaan muistanu ottaa niitä lappuja mukaan ja nyt oon ihan kusessa kun pitäs täyttää sitä varmaan 5 sivua eteenpäin enkä tiiä miten täytän. Vietin 3 tunnin hypärin kotona, vaikkain lähin Ellin kaa vähä aikasemmin sitten tunneille, kun meil oli liikuntaa taas siellä jossain korvessa, mihin mentäessä joutuu polkeen sellasen 440m pitkän tunnelin läpi joka on ylämäkee ja korkeusero on 22m. Vituttaa se mäki joak kerta yhtä paljon.

Koulun jälkeen tai niiden liikuntatuntien jälkeen, kun oltiin leikitty 2 tuntia eskari-ikäsille tarkotettuja leikkejä, menin Suvin kaa ostaan mulle housuja, kun tarvittin hienommat housut, mutta ette ehkä ustko tätä, nimittäin ostinkin HAMEEN. Joo-o ihan oikeesti!! Enää on pieni ongelma se, ettei mulla oo hajuakaan, mitkä kengät mä laitan. Kaipa sekin sitten selviää joskus.

Loppuajasta kaupungilla olin aivan nääntyny ja kuollut energian puutoksen vuoksi ja meiansin hyytyä totaalisesti, mutta kotona sitten tehtiin tai siis Suvi teki meille ihanaa tonnikalasalaattia!! Hei jee leikkasin mä kurkun siihen xD. Sitten tota kateltiinki telkkaria ja mä olin aivan yliväsynyt ja oon edelleenkin.

Pelattiin Suvin kanssa myös pesäpalloa täällä meidän kotona...me voitettiin, kun löin kunnarin ;). Suvin tunppu toimi pallona ja lihasmonistenippu mailana...oli kivaa...kotiutin kaikki ja löin 10 kunnaria ja keksin 5 uutta lyönti tekniikkaa...pesäpallonihmelapsi kun olen :D tai sitten en.

Nyt odotan vaan että mun lihasmoniste täyttyis itestään ja et pyykitki peseytys itestään ja et tiskit tiskautus itestään ja et kaikki hoitus itestään koska oon tolkuttoman väsyny ja ärtyny ja kuollut!!

Don't you tell me how I should be

Dancer haasto mut tähän...eli vastaan!!!Maanantai 01.10.2007 20:33

SINÄ

1. Millä nimellä haluaisit itseäsi kutsuttavan?
- Anna on ihan kiva, mutta saa keksiä kyllä lempinimenki ;)

2. Millä nimellä sinua kutsutaan?
- Nykynen kelpaa mainiosti...

3. Missä asut, ja miten?
- Lahdessa, kaksin, kerrostalossa.

4. Missä haluaisit asua?
- Tampereella tai Liverpoolissa

5. Mikä on horoskooppimerkkisi?
- Jousimies

MUSIIKKIMAKUSI

7. Millaista musiikkia pääsääntöisesti kuuntelet?
- rasmusmcrhimapulantapmmp-tyylisestä

8. Kuka henkilö on vaikuttanut musiikkimakuusi eniten?
- minäpä itse siihen vaikutan suurimmalta osin, tosin osittain joku ihmeen henkilö on taivutellut mut joillain ihme kuvillaan, jutuillaa ja videoillaan mut kuunteleen erästä bändiä, jonka lyhenteessä on 3 kirjainta ja eka kirjain on M ja vika R :DD

9. Ostatko itse levyjä?
- Ostan

10. Minkä kappaleen kuulit viimeksi?
- The Rasmus - Last Generation

11. Lempi-miesartistisi?
- Laku

12. Lempi-naisartistisi?
- Paula ja Mira...ei vois oikeen erotella noita kahta :)

13. Lempibändisi?
- Iiiihan ensimmäinen ja paras ja ehdoton on TR mut sitten tooosi hyvänä kakkosena tulee PMMP

14. Lempikappaleesi?
- Biisi joka sytyttää mut aina eli Liquid

15. Mitä omistamaasi levyä olet kuunnellut eniten?
- The Rasmuksen Into

16. Rakkain/rakkaimmat levysi?
- Into ja HFTS ja sit Kovemmat kädet

17. Montako levyä omistat?
- 33


HARRASTUKSESI

18. Harrastatko liikuntaa?
- Toki

19. Mitä itseasiassa harrastat?
- Jalkapalloo

20. Onko jokin harrastus jonka haluaisit aloittaa, mutta et ole saanut aikaseksi?
- eeoo

22. Onko sinulla jokin "harrastus", joka ei itse asiassa ole "mikään harrastus", mutta "harrastat" sitä niin paljon että sitä voi kutsua "harrastukseksi"?
- koneella oleminen


PERHEESI

23. Keitä perheeseesi kuuluu?
- äiti, iskä, Riikka ja Pinja ja Viiru

24. Pidätkö perheestäsi?
- Pidän

25. Kuka on perheestäsi sinulle rakkain?
- äiti

26. Jos sinulla on sisaruksia, onko sinussa samoja piirteitä kuin heissä?
- On jotain

27. Jos osa perheestäsi asuu erillään "muista" (esim. jos vaikka vanhempasi ovat eronneet, tai vaikka sisaruksesi opiskelevat) pidättekö yhteyttä?
- Kukaan ei asu saman katon alla kenenkään kaa, pidän kaikkii yhteyttä


KIRJAT/LEHDET/ELOKUVAT

38. Luetko kirjoja? Jos, niin millaisia?
- Pottereita

39. Luetko lehtiä?
- Luen

40. Katsotko elokuvia? Kuinka usein?
- katson mutta ja paljon katsonkin

41. Millaisista elokuvista pidät eniten?
- Kauhu, toiminta, trillerit ja komediat menee

42. Paras kirja jonka olet lukenut?
- Varmaankin joku Pottereista

43. Paras elokuva jonka olet nähnyt?
- Ei osaa sanoo

44. Ostatko elokuvateatteriin jotain juotavaa, tai syötävää mukaan?
- Aina

45. Tapaatko puhua elokuvissa? Vai menetkö yleensä yksin?
- Joskus jotain kommenttia, mutta sekin tosi hiljaa enkä koskaan oo ollu yksin leffassa

46. Oletko sitä mieltä että elokuvateatterissa jokainen elokuva on puolet vaikuttavampi kuin kotitelevisiosta katsottuna?
- Suurimmaks osaks


IHASTUMINEN/RAKKAUS

51. Kenelle sydämesi sykkii tällä hetkellä? Vai sykkiikö kenellekään?
- Eipä se ihan sillain erityisesti kenellekään syki, mutta on pari ihmistä, jolle se saattais sykkiäkin

52. Millaisiin ihmisiin tapaat ihastua?
- Rentoihin, ruskeesilmäsiin ja huumorintajusiin yleensä...tai näin oon pannu merkille :D

53. Miten ihastut? Ihastutko usein, harvoin, tulisesti, hitaasti, nopeasti?
- Usein

54. Oletko seurustellut kenenkään kanssa?
- olen

55. Oletko suunnitellut yhteistä tulevaisuutta esim. häitä, lapsia jonkun kanssa?
- *reps* oon toki ;)

56. Oletko oma-aloitteinen?
- En

57. Tapaatko kertoa tunteistasi helposti?
- En


KOULU

58. Mitä koulua käyt?
- LAMK Liikunnanlaitos

59. Lempiaineitasi?
- Nykysistä vaikee sanoo, kun ollu vasta muutamaa ainetta :DD koko koulu on kivaa kun se liittyy liikuntaan

60. Missä aineessa voit rehellisesti sanoa olevasi hyvä?
- Liikunta ja äikkä

61. Entä huono?
- ENKKU ja kielet yleensäkin

62. Käytkö koulua ilomielin, vai tuottaako se tuskaa?
- Kyllä se ihan kivaa on nykysin

63. Ovatko kaikki opettajat kusipäitä?
- no ei todellakaan vielä ykskään oo vaikuttanu sellaselta


YSTÄVYYSSUHTEET

64. Onko sinulla paljon kavereita?
- Luulisin niin

65. Onko sinulla semmoisia ihmisiä, joille voit puhua ihan kaikesta?
- on

66. Ystävystytkö helposti?
- Melko

67. Voisitko sanoa olevasi suosittu kaveripiireissäsi?
- Tuun ainakin toimeen kaikkien kaa

68. Onko sinulla yhtään ystävyyssuhdetta, joka on kestänyt ihan pienestä lapsesta lähtien?
- on! <3

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 23:26

Eilen oltiin Suvin kaa fisuilla ;) ja laulettiin pemuja karaokessa Johanneksen avustuksella :)) oli kiva ilta!

Tänään mun äiti ja täti tuli käymään täällä mun luona ja voi luoja, kun ne ei meinannu löytää perille...nyt siis tiedän mistä oon periny LOISTAVAN suuntavaistoni :D. Ne oli täällä ihan mun ja Suvin asunnossa jonkin aikaa ja sitten mä lähin niitten kanssa kauppaan ja syömään ja oleileen. Saatiin kamalasti kaikkee juttuja niiltä, kun ne tuli joten nälkään ei ainakaan kuolla. Huomenna vielä pyöriin niiden kaa jonnekin. Kiva kuitenkin kun ne tuli, koska ei tekemistä oo täällä koskaan vkoloppusin liikaa...ainakaan tähän asti oo ollu. Ei nyt tunnu oikeen tulevan tekstiä :S.

Paitti eilisestä sen verran, et tuli ihan hirmunen ikävä Tampereen kahta kamua, kun valmistautu viihteelle lähtöön ja kun aina tottunu niiden kanssa valmistautuun ja alotteleen ja sitten ne ei ollukkaan täällä ni voi surku :'(

no toivuin mä siitä ikävästä kuitenkin lopulta :)

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 21:08

Hah voi vitsi mikä eilinen päivä ja mikä tää päivä...eilen oli superkivaa ja tänään koulussa tosi kivaa. Eilen olin muutaman koulukaverin kaa eka varmaan 3 tuntia Arnoldsissa kahvilla :D siitä suunnattiin parin koulukaverin korismatsiin...ne on siis ihan huippuja jo siinä lajissa, joten kyllä sitä kelpas kattella ja pelin jälkeen suloset pikkutytöt pyyteli niiltä nimmareita :DDD. Sitten siitä kaverin kautta karaokebaariin viihtymään. Koulusta pääsin siis 11.30 ;). Kuunneltiin aivan superihanasti vedettyä Egotripin Matkustaja biisiä ja muita ihanuuksia meidän poikien esittämänä :D Siitä sitten osa jatko tietty Onnelaan mutta minä kun en papereita ollu ottanu aamulla kouluun lähtiessä mukaan niin en menny sinne. Olinpahan pirtee seuraavan aamun pesistunneilla ;).
Pitkä koulupäivä kun alko kello 8.00 aamulla ja kotiin tulin yöllä 1.00...no mitäs sen väliä kun viihdyin ja oli tosi kivaa..tätä lisää!!

Tänään siis oli rento päivä koulussa...pesistä atk:ta ja jotain lasten leikkejä. Ennen leikkejä osa innostu pelaan pyörätuolissa korista...oli hauska kattoo niitten sähellystä siellä...muutenkin leikkitunnit oli tosi levottomat ja se meni vaan riehumiseks ja nauruks koko homma...huomas et oli vika tunti meneillään ;). Unohdin melkein et leikittiin ilmapalloillaki leikkitunneilla :D. SItten Katja tuli meillä ja värjäs mun hiukset ja vähä näistä tuli tummat ;) siistii!!!