IRC-Galleria

5.12 Tappara-Hifk 4-1Perjantai 08.12.2006 22:18

Petri Kontiola syötti kaksi maalia ja istui 12 minuuttia jäähyjä, kun Tappara tiistaina kaatoi HIFK:n kotihallissaan maalein 4-1. "Konna" on noussut jo SM-liigan pistepörssiin kärkikymmenikköön ja kakkoseksi liigan syöttöpörssissä.

Kuuden ottelun pisteputki ja kaikenlaiset pörssikärjet lähestyy. Tuntuuko siltä, että nyt peli kulkee?

Joukkueella on mennyt niin hyvin, niin on tullut siinä itellekin vähän vahingossa pisteitä. Siinäkin vaiheessa, kun pelattiin vähän heikommin, niin voittoja tuli ja mullekin joku huutosyöttö aina löytyi. Ei tässä mitään huippupelejä pelata, mutta ihan kiva, että pisteitä tulee niin joukkueelle kuin ittellekin.

Tiistaina teit sitten Enlundin Jonellekin paikan kaukaloon 10 minuutin jäähylläsi?

Joo, se sano mulle, että "päästä mut irti, nyt kulkis kun on Hifkikin vastassa", niin mää otin sitten junnumaisen kympin, että Jone pääsi pelaan. Ja hyvin pelaskin, teki heti maalin ja hoiteli meille maalieroo vähän isommaks. Oikeesti oli aika turhaa paukuttaa sitä pleksiä, vaikka mun mielestä siinä kakkosessa ei ollut mitään. Vastustajahan siinä mun eteen tuli, kun olin vauhdissa ja yritin väistää ja tönätä sitä sivuun siitä.

Maajoukkuekutsukin tuli sitten, lähdet ainoana pelaajana kolmanteen EHT-turnaukseen peräkkäin. Miltä tuntuu?

En mää sinne mitenkään allapäin tai ärsyyntyneenä lähde vaan tosissani ja ihan ok mielellä, mutta täytyy sanoo ettei olis hirveesti haitannut, vaikkei olis tarvinnut tällä kertaa lähteä. Ei mulla oo varaa kieltäytyä kun kutsu tulee.

Onko Moskova ennestään tuttu paikka?

Tuli siellä jonkun junnumaajoukkueen kanssa käytyä, että läpituttu paikkahan se. Ei me kyllä nytkään olla kuin kolme päivää siellä eikä siinä pelien välissä paljon missään pyöritä.

Mietityttääkö väsymys, kun liigapelien päälle pitää kiertää kaikki maajoukkueturnauksetkin?

Olis ollu ihan hyvä levätä tääkin aika, mutta ei se mietitytä tai huolestuta. Jouluna saa sitten pistää kropan rennoks ja pään kuntoon, niin hyvin sitä taas jaksaa.

-Kontiola- <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.