IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Matkapäiväkirja, osa VTiistai 08.01.2008 22:33

Rento aamu taas jälleen. Patricia (omistaja) ei itse ollut paikalla, joten yksi tallitytöistä juoksutti hevoset, minä laittelin niitä muiden hommien välissä kuntoon sekä pois ja kolmas teki sitten ne muut hommat :D

Iltapäiväksi tuli extrahommaa, kun kolme omistajan hevosta piti tarhoihin laittaa. Itse tarhaan vieminen ei vie niinkään aikaa (suojat jalkaan ja menoksi), mutta se sisälle ottaminen ja siihen liittyvät hommat on kyllä...
Ensinnäkin sieltä sai hakea pari hiekkaista hevosta (olivat piehtaroineet), joten loimet sekä hevoset harjaukseen, yhdeltä loimi vaihtoon, kun se oli sisäpuoleltakin märkä.
Kavioiden puhdistus luonnollisesti, sekä tietysti hiekkaisten suojien.
Tähän vielä tarhojen putsaus, niin se on siinä.

Todellinen ihmetyksen kummastus tuli siinä vaiheessa, kun omistaja illalla saapuu pitämään tunteja vuokralaisille.
Kysyi, että oliko hevosilla kivaa ja totuudenmukaisesti vastasin, että olihan niillä, eläkeläinenkin innostui pukittelemaan/loikkimaan, ravailemaan ja jopa laukkailemaan vaikkei tilaa niin kovin paljon olekaan (Suomessa käytössä nimitys postimerkkitarha).
"Ai... sun olis kyllä pitäny sitten soittaa mulle"
TÄH?! Olisi pitänyt soittaa, että hevoset loikkii tarhassa 5min siitä kahdesta tunnista mitä siellä olivat? Minähän tietysti tyhmänä puskajunttina pidin sitä ihan normaalina hevosille, jotka pääsevät tarhaan säiden ollessa suotuisat (lähemmäs +10 astetta ja aurinkoista)... eli ehkä kaksi kertaa kuussa.
Noh, tiedän soittaa ensi kerralla... läimin itseäni tällä hetkellä otsaan, kuinka tyhmä voi ihminen olla? ;)
No joo, olishan ne voinu satuttaa ittensä, jos oikeen huono tuuri olis ollu.

Lisäksi iltapäivällä piti vielä käydä maneesin seinustoilta tasottamassa se "hiekkavalli", jonka lana sinne jättää... ettei vaan mene hevoset nenulteen.
Suomineito siis meni haravan kanssa pitkin maneesia ja puhisi vain ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.