IRC-Galleria

-TuttiFrutti-

-TuttiFrutti-

muistoissa aina

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tehotytöt yöllisillä retkilläLauantai 27.05.2006 17:28

noo.. se juttuhan menee niin,että aino tuli meille puolkahelta yöllä yöksi.. Olin suunnitellu piian kanssa jo,että lähen kotoa ku porukat nukahtaa. Aino tuli sitte mun mukaan ja mentiin joskus kolmen aikaan yläasteelle piian luokse.Siittä sitte palloiltiin joka paikkaan ja kello läheni jo viittä.Piia lähti kotia,minä ja aino meinattiin kans mennä meille,kunnes aino hoksasi ettei me voija mennä meille,ku retku alkaa haukkumaan hulluna ja porukat heräis.
Sitten hoksattiin,että mennään kysymään joltaki norskeilta että voijaanko soittaa kaverille.Änkytin aikani siinä huonoa englantia ja ei ymmärretty mitään toisistamme ja luovutin.
No sitten (jälleen kerran) Aino sai hyvän idean. Kävellään rajalle ja siittä sitte jonnekki kuuseen.Toteutimme ainon suunnitelman kunnes oltiin ainon mummon kohalla ja eiköhän ainon mummo ollu siinä pihalla lähössä töihin (kello jotain 5-6). Siinä sitte sepitettiin puuta heinää sille mummolle ja mentiin sitte niille,ku jenna ja kimi oli siellä.Katottiin leffa ja nukahettiin. Jennan ilme oli kyllä näkemisen arvonen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.