IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

-Ummh

-Ummh

Ihmiset muuttuu...

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 14:58

07.12.07 23:19 <---jassu> katrin , tiiäthän ku joskus on pakko tehä jotai asioit? ni mun oli pakko kertoo et mis oot . en tiiä tarkkaa paikkaa , mut kaupungin ja sen et oot viel hengis . sä tiiät mitä voi käyda ku lähet menee vaa tollee . tajuutko kuinka moni susta on huolissaa tälläkin hetkellä? ajattele siskoos , ystäviis , vanhempias ;o mitä vitun järkee oli lähtee , kusettaa yö paikka sun muut ku siit tulee heti muille paskaa . mä muistan ku ite olin joka helvetin viikon loppu hatkois , ja nyt sen vasta oon tajunnu
07.12.07 23:20 <---jassu> mikä huoli mun läheisimmil oli ! oikeesti ! tossa ei oo mitää järkee . saat lisää vaa paskaa niskaa ja siihe puuttuu sosiaalityöntekijät sun muut ! haluutko lastenkotii ? haluutko sinne kärsii viel enemmän , et haluun sinne oikeesti . se o helvettii . ja kokemuksesta puhun .
07.12.07 23:21 <---jassu> sun pitää tajuta et mitä nyt teit on väärin ;s ku mult kysyttii et tiiätkö mis katrin on, olin helvetin huolissaa . mut nyt voin jo paremmin ku tiiän et sul on kaikki hyvin
07.12.07 23:22 <---jassu> jospäätät pistäää meijän välit nyt tän takia poikki ni siinäs pistät! mä en haluu et sun siskos , frendit kaikki itkee ja pelkää et sulle on käyny jotain , esim et oisit kuollu .


&lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.