IRC-Galleria

-Yonna-

-Yonna-

aka lady of the house

hassuja ne kirjoittelee lehdissäLauantai 28.10.2006 01:04

1. Selvin päin en astuisi humalassa auton rattiin. Sirpa Pietikäinen Ilta-Sanomissa 29.1. (Niin aivan, eihän se käy...)

2. Itsemurhan tehneiden keskusteluryhmä kokoontuu Kriisikeskus Turvapoijussa ti 23.1. klo 18. Lisätietoja saa Turvapoijusta ma-pe klo 8-17 puh 257403. Ilmoitus Lounais-Lapissa 18.1. (Ikään kuin tässä olisi jokin ongelma...?)

3.Kuka on Viinijärven Urheilijoiden naisten superpenisjoukkueen puheenjohtaja? Ilta-Helin kysymyspähkin? 14.7. (Moni muukin varmaan haluaisi tietää vastauksen...?)

4. Alapään metsästysseura kasvaa ja kehittyy. Otsikko Järviseudun Sanomissa 7.3 (Epäilemättä!)

5. Poborskyn hauskanniminen manageri Pavel Kakka hoiti homman niin kiireesti, että muilla halukkailla ei ollut hajuakaan tilanteesta ennen kuin nimi oli paperissa. Ilkka 10.8. (Sillä lailla!)

6. Surman tutkintaa johtavan rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan varsinainen surmaaminen oli tapahtunut varsin nopeasti, ilman lain vaatimaa erityistä raakuutta tai julmuutta. Ilta-Sanomat 2.4. (In Finland we have this thing called REILU MEININKI!)

7. Vähän yli parikymppiset miehet rikkoivat alkoholia ja tupakkaa etsiessään ovia ja ikkunoita. Takaovesta sisään tulleet varkaat iskivät vielä poistuessani peliautomaatin läpi etuoven lasin. Turun Sanomat 16.2. (Tähän pystyy vain turkulaiset.)

8. Jos lapsi ei nauti hieronnasta, se pitää lopettaa. Turun Sanomat 5.9. (Just joo, tosi reilua!)

Paistinpannulla nukkumassa olleen vaimonsa surmannut insinööri tuomittiin eilen Turun käräjäoikeudessa taposta kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Ilta-Sanomat 5.8. (Ensisijaiseksi unileluksi suosittelisin kuitenkin jotain paistinpannua pehmeämpää...)

9. Varsinkin lasten seksuaalisessa hyväksikäytössä ja pahoinpitelyssä pitäisi Eila Koivuniemen mielestä poliisin olla mukana. Keskisuomalainen 26.4. (Karsee ammatti tuo poliisin työ...)

10. Simberg oli yksi niistä monista, joista tuli heti kuoltuaan legenda jo eläessään. Kouvolan Sanomat 5.2. (Siis että mitenkä...?)

11. Kuollut jalkapalloilija pelikieltoon Italiassa. Otsikko Helsingin Sanomissa 19.9. (No tämä on ainakin helppo toteuttaa!!!)

12. Aseellinen ryöstö toteutettiin häikäilemättä ja se oli suunniteltu huolella. Miehet naamioivat itsensä vetämällä sukkanauhat päänsä yli. ltalehti 10.1. (Tämän minäkin olisin halunnut nähdä! Varsin peittävä naamiointi!?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.