IRC-Galleria

-Yrkke-

-Yrkke-

This is my life

Onnettomuus rakennustyömaallaTorstai 31.07.2008 02:52

Aamuni alkoi rasittavalla piipityksellä. Minun miniläppäri valaisi pimeää turvataloa. "Uusi keikka luvassa.." ajattelin ääneen. Kohteeni oli tällä kertaa vanhempi herra joka työskentelee eläkepäivinään rakennustyömaalla. Palkkioksi saan 50.000€ Nykyään en kysele asiakkaiden motiivia vaan olen aivan hiljaa ja hoidan hommani. Sain kaikki tarvitsemani tiedot. Esimerkiksi: Hän käy joka ilta tarkistamassa työmaan. Täydellistä.
Puin tummat haalarit jotka sain asiakkaaltani postissa. Tänään en tarvitse mitään muuta kuin mustat hanskat. Ilta alkoi hämärtää kunnes saavuin työmaalle. Oli hiljaista. Tutkin aluetta ja etsin hyviä "onnettomuus" paikkoja. Kävelin alueen laidalle ja näin sopivan näköisen montun.
"Äijä sinne ja betonia perään.." ajattelin ääneen. Huomasin ajovalojen lähestyvän ja päätin hiipiä varjojen suojiin. "Hiljaa ja huomaamattomasti." psyykkasin. "Hiljaa ja huomaamattomasti..."
Auto kaartoi pihaan ja ulos astui pyöreähkö mies. Harmahtavat hiukset pöhötti kulahtaneen lippiksen alta. Päällä oli ruutupaita ja punaiset liivit, ruskeat kuluneet pussihousut ja rikkinäiset saappaat. Näin kohteeni lähettyvillä betoniauton ja tiilikasan. Hiivin kasan taakse piiloon ja tarkkailin tilannetta. Otin askeleen sivuun ja kaadoin vesisaavin. "Kuka siellä!?" kuului suoraan tiilikasan toiselta puolelta. Tartuin muurauskauhaan ja nousin ylös. "Viimeinen henkilö jonka näet.." kuiskasin. Otin hänen liiveistä kiinni ja iskin kauhan leuan alle. Verta valui hiljalleen, näin kuinka kauha paistoi suussa. Hän rimpuili, yski ja oli tukehtua omaan vereensä. Riuhtaisin kauhan irti hänen leuasta ja verta alkoi valua kuin vesiputouksesta. Mies tärisi ja hän ei meinannut pysyä pystyssä. Näin lähellä kuopan jossa sojotti terästankoja. Työnsin hänet sinne. Katselin montun pohjalle. Kohteeni roikkui liikkumattomana tankojen lävistämänä ja valui hiljalleen montun pohjalle. Käynnistin betoniauton ja valutin kuopan täyteen. Sammutin betonikoneen ja siivosin aiheuttamani "sotkut" ja poistuin paikalta.
Yö oli jo pitkällä kun saavuin turvatalooni. Avasin oven ja astuin sisään. Kuittasin keikkani miniläppärillä ja painuin sohvalle nukkumaan.

Numero 23

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.