IRC-Galleria

-anniemal-

-anniemal-

on helppoa todeta itsensä erilaiseksi, jos ei ole kokemusta

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 12:43

mahdollisesti viimeiset kenttäliput.

waaaaah :'(Maanantai 31.08.2009 10:02

ei jaksa, ei pysty, ei kykene. xD

[Ei aihetta]Perjantai 28.08.2009 15:09

Never say die, never say no
You got to look 'em in the eye and don't let go
When it's your own blood you'll bleed
And your own tears you'll cry
When you're brought up to believe
That it's the strong who survive
Never say die

back in blackPerjantai 28.08.2009 02:14

i hit the sack
ive been too long (blonde), im glad to be back
yes, im let loose
from the noose
thats kept me hanging about
ive been looking at the sky
cause its gettin me high
forget the hearst cause i never die
i got nine lives
cats eyes
abusin every one of them and running wild

x-ray dog - the odysseyTiistai 25.08.2009 01:03

fiksu voi siitä päätellä mun fiiliksen tällä hetkellä.

viisas tunnistaa mistä mä ton oon kuullu tänään.

ja nero tietää mitä mieltä mä oon siitä, mistä mä ton alunperin kuulin.

...

elikkä ootta varmaan kaikki tyhymiä. xD
idean sain eräältä äärettömän fiksulta galleristilta. mutta mielipiteet ovat omiani.

1.yhdyssanavirheet - miksei niitä voinut opetella jo silloin ala-asteella, kun niitä opeteltiin porukalla? miksi ei voi tajuta kuinka sanomattoman typerän itsestään voi saada, kun kirjoittaa nätisti paperille tieto kone ohjelma?

2. kuvasessiot, joiden tulokset (KAIKKI) laitetaan galleriaan. - näitä voidaan ottaa juuri esim. ruuasta, tietokonepelistä, itsestä, lapsista, luonnosta tai lemmikeistä tai mistä lie muusta. otetaan monta kymmentä kuvaa ja sitten laitetaan kaikki järjestänsä galleriaan. säkällä kaikki vielä samasta kulmasta otettuna ja samalla ilmeellä ja samalla lailla muokattuina. kuvilla ei ole mitään eroavaisuutta, mutta silti ne kaikki pitää vaan ympätä tänne. yks kuva piisaa vaikka kuinka olis söpökuva tai vaikka kuinka olis hyperkamera.

3. rumat vauvat. - tää melkein kuuluu edelliseen kohtaan, koska näistäKIN otetaan yleensä ne sata kuvaa kerrallaan ja laitetaan sit tänne. ja sit kaikki väittää, et "ei rumia vauvoja oo olemaskaan" mut khyl niitä mun mielestä on. jos laps muistuttaa quasimodoa, se pitää pistää kellotorniin eikä gallerian mun kuvaan.

4. itsensä lokeroiminen. - "olen niin metal, etten voi hyväksyä keltaisen väristä lahjaasi." "olen niin ernu etten voi olla hetero" "olen niin räppäri, etten voi pitää oikean kokoisia vaatteita" lakatkaa lokeroimasta itseänne minnekään... tai toisiakaan

5. vittu inttilesket! - tai ei suoranaisesti se, vaan asiasta kitiseminen. teidän rakkaat pienet mussukkanne eivät ole menneet Vietnamiin, vaan armeijaan. nyplätkääpä vaikka pitsiä ja pitäkää päänne kiinni.

6. elokuvien ja tv-ohjelmien aivan saatanan typerät naishahmot. - kauhuleffat on myötäsääliä varten. totta himputis ne naiset juoksee korkkarit jalas TÖMPTÖMPTÖMPTÖMP yläkertaan, kun se mörkö on tullu etuovesta just sisään ja sit ne naikkoset menee sen pikkusormen pitusen miniveitsen kans sängynalle ja hengittää NIIN raskaasti, kun vaan voi, kun se mörkö tulee tepastelemaan makuuhuonetta ympäri.
ja tosiaan niin, auta armias, jos pitääs karkuun juosta. siältä se mörkö tulla lampsii mimmiä kohti, ja mitä hän tekee? "AAAAA! EI! EI!" ja juosta voi vasta sillon, kun mörkö on jo kohdalla. NIILLÄ HIMPUTIN PIIKKIKORKKAREILLA!

7. hulluudeksi noussut twilight systeemi - lukekaa ihmiset kirjoja. ihan hiljaa. ei seksifantasioita edwardista ja sinusta foorumeilla. ihan vaan lukekaa kirjaa. robert patti ei myöskään oo niin sulonen, et sen perään vois kuolata. iiiihan hiljaa vaan luette kirjoja ja huokailette, niin ei tartte kuunnella sitä ihkutusta. nam.

8. yo-kirjotukset - ne tulee. kaikki niistä stressaa. kaikki niihin lukee omalla vauhdillaan. ei ole mitään tarvetta kysellä mitä kukakin on lukenut ja minne asti ja miksi ja missä ja milloin. ei se omaa suoritusta kuitenkaan paranna. ihan jees, jos haluaa tietää mitä toinen on kirjoittamassa, mutta herrajjumala, ei tarvitse kysellä tarkkoja lukemisajankohtia ja sivumääriä koko aikaa!

ja näitähän tulee tukuttain lisää tänne :) ajattelin valittaa nää kaikki nyt tänne kerralla, niin eipähän sit tartte muulloin enää xD

and im not wrongLauantai 22.08.2009 11:34

Sometimes the system goes on the blink
And the whole thing turns out wrong
You might not make it back and you know
That you could be well not that strong

ei ole hyvä tämäPerjantai 21.08.2009 16:41

toisinaan sitä on ailahteleva mieli ja tulee sanottua sitä sun tätä.
eikä sitä oikeestaan sit ikinä tarkota.

miks musta tuntuu, et tällä kertaa tää tais oikeesti olla täs... tuntuu hirveen erilaiselta... itsevarmalta...
mut totuus on, että mä en jaksa enää ymmärtää, jos ei ole mitään ratkaisua....
tuntuu ihan hirveeltä, kun voi oikeesti olla mahdollisuus, et ei pysty enää.. ja sit ei hymyilytäkään enää pitkiin aikoihin..

eikä tarvitte kysyä miksi ja et mitä tämä merkintä koskee. emmä aio kertoa.

tulin juuri laivalta.Perjantai 21.08.2009 05:08

tässä selostusta xP

oli kivaa. nyt on yö. ja tulin juuri koti :D
linkka lähti keskiviikkona ja oli kivaa kun bussissa oli ihmeellinen meno ja varsinki sit ku väki pääs juomiin käsiksi xD kiva olla ite selvänä siinä vaihees ja kuunnella juttuja, kun oli viälä vähän kipiänäki kaupan päälle. ja sitäpaitti propsit sille kuskille joka jakso olla sellanen kiva rento rallikuski, kun muut joi xD
ja spekuloimatta ihmisten kuntoa ja juttuja sen enempää, siirryn täysin suoraan laivaan. (koska kukaan EI tykkää lukea itsestään, et "MULLE oli hauskaa, kun se ja se konttas siälä kännis ku käki ja mä sain siitä kuvan kännykkäkameralla!!!")

anyway heti ku tiinan kans pääs vierekkäin seisoksimaan tungokseen, tuli festarifiilis ja tungeksittiin laivaan niin nopeeta ku ängetä kerkes. jotain ihme palloilua siinä hyttien välillä ja kaikki mietti mitähän sitä keksis ja millon ja miksi ja kaikki ravas a sinne b tänne ja namnam.
oon niin väsyny etten itte muista mitä mä sit päädyin tekemään xD
jossain vaiheessa käytiin anyway tax frees ostamas jotain turhaa (EI JUOMIA VIELÄ TÄS VAIHEES! murh :D ) jaaa sit ostin leivän. ja croissantin. ja päädyin syömään vaan sen croissantin. koska se täytti niin paljon ja katkaravut ei mahtunu enää. tiian ja tiinan ja elinan kans siinä syötiin ja jaakkokin kävi tervehtimässä. :P
sit piti käydä vaihtamas tissipaita slipknot paidaksi, kun ei ollu tissifiilis. :D ja sit mentiin laulamaan karaokea :D

AIVAN MAHTAVIA VETOJA :D mukava kattoa, ku tutut laulaa. sillon tuntuu aina niinku olis jonku julkkiksen keikalla, kun on nähny ne jossain ennenki xD vaikka se karaokevetäjä ei ollukaa mikään maailman kätevin neiti. itsekin sain laulettua yhden biisin vaikka ääni oli aivan mihinä sattuu.... noo, empä minä oo koskaan mitään nolostellu/katunu, niin en ajatellu ny aloottaa :D
siiitte mentihin riskohon.

mä jo bussis suunnittelin vetäväni vuosisadan perseet, koska en oo ikänä ollu oikee kännis kännis. jes. drinkki ja toinen ja siihen se sit jäi, kun tanssilattialla oli kivaa xD enhän minä mitää tanssia osaa, mut khyl siälä on aina ittellensä kiva nauraa :P neljä tuntiako... vähä päälle sitä siälä tuli hypittyä eikä siinä mikkää juomat käres pysyny. ihan hyvä ehkä vaan, niin ei tarvinnu bussis potea mitään laivainfluenssoja sit.
tähän kohtaan olis kans niin nam selittää kaikkea mitä ihimiset siälä touhas (eikä ehkä mitään niin negatiivisiakaan asioita :) kaikillahan siälä hauskaa oli. ne oli korkeintaan ne wasalandialaaset, jokka ei osannu käyttäytyä), mutta mä en ny kerro kenestäkään mitään, niin saavat itte kertua sit omis päiväkirjoosnansa, jos kiinnostaa :D
tosiaan, viimeesen hitaan aikana siältä paikka tyhjeni, mutta me jotkut urheat sinne vielä jäimme. ja noh. minä sitten luovutin siinä joskus puoli viiden maissa xD mut ihan hyvin mä pärjäsin.
sit nukuin. ja heräilin kun meinasin tippua sängystä välis.

aamulla sit heräilin johonaki välis ja pahkuroottin ja kekkaloottin siinä sit kaikkia asiootani ja herätin ihmisiä. ja sit ellu läks eka ja sit läksittiin tiinan kans jonnekki palloolemaan. tax frees käytiin sit ja ostin sieltä kaikkea kivaa ja sit mentiin kipasemas aurinkokannella kuulemas päivän juorut. tai sitten ei.
sit kävin syömäs taurukses ellun kans. ei herran kistus oli kallista, mutta hyvääää! oon vieläki ihan ähky kun otin härän ulkofileen. ja jätski oli nam. :D johonaki välis wasalandialaiset oli löytäny guitar heron ja sitä sit siinä soitteli kaikki. jaakko oli suosittu vastustaja jostain syystä. ja kun mä olin sen luvannu illalla haastaa, niin sit vedettiin santanan biisi ja empäs kerrokaan kumpi voitti. mwah xP ja sit siinä pyörii jokku akrobaatit viihdyttämäs muksuja, ku katteltiin ellun (ja joonan) kans. ne oli suloosia (siis ei ne muksut) :>
ja sit ravattiin ostoksilla väliä hytti-tax free ja tajusin et ei vitti mä en oo ikänä eres alkos käyny ja nyt sit ostin kaiken maailman drinkkivärkkiä tualta. ostomania iski.

sit siinä jotain yleistä hengailua wasalandialaasten kans ja sit oltiinki pian turuus. ja sit oli taas bussimatka. ja koska bussi on täynnä ihmisiä, en kerro heidän seikkailuistaan mitään xD

okei, kello on kaks aamulla. ymmärtäkää mua.

tää stoori kuulostaa NIIN kuivalta, kun en kerro mitään meheviä juoruja ja juttuja, mutta eipä teirän muuta tartte tiätääkään, kun et mulla oli himputin hauskaa :) kiitos wasalandia! :)

public enemiesSunnuntai 16.08.2009 12:47

Reporter: "Johnny, how long does it take you to go through a bank?"
Dillinger: "About one minute forty seconds ... flat."

rakastuin hahmoon.
ilmoittaudun mukaan, jos joku lähtöö kattoon ton leffaan.
vihasin villeä eilen. rakastan sitä tänään.