IRC-Galleria

-gin

-gin

xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Blogi

- Vanhemmat »

20.04.2008 sunnuntaiTorstai 24.04.2008 01:14

Jooh löysin tommosen hauskan autonki.. omistajalle voin sanoa että EI OLLU MUN VIKA!! KAUAN SUL ON OLLUKKI KORTTI MUTTA JO NYT SEN SAIS OTTAA POIS.. siis ei millää pahalla tietty.. mutta NYT KÄVI NÄIN!

20.04.2008 sunnuntaiTorstai 24.04.2008 01:12

Jooh... siinä oli kuolema lähellä.. sattui semmonen pikku juttu mistä mä nyt voisin vähä kertoo.. oltii menos kavereitten piffin ja nison kaa absille.. skootteri toimi just tona päivänä niin unelmasti (aikasemmin oli ollu jotai vikaa) noo päätin sit vähä kaasutella ni katoin ku joku valkonen lada(vai mikä se ny oli) kaasutti siin risteykses.. noh siin tuli toinen auto sit vähä hiljempaa ni mäki kävin vähä hidastaa mut aattelin et se päästää mut menemää ni kaasu vaa pohjaa (; JEPS.. siin ei sit käynykkä niinku mä luulin vaa se rupes sit kaasuttaakki yhtäkki kolmion takaa.. en mä voinu siin enää sit mitää muuta oikee tehä ku ajaa vaa ja PAAAAAAAAAAM!!!! pyöriskelin about 3m korkuudella ja lensin jotai 5m ilmassa ku tömähin maaha.. noh ilmat siin lens pihalle samantien ja pyöriskelin ja kirosin siin vähä aikaa.. piffi tuli ottaa mun kypärän pois ni totesin "VOI VITTU MUN KENGÄT" "NE ON LACOSTET" sit mua vähä nauratti.. sylin vaa verta ja sit siin tuliki pari ambulanssia(vai mitä ne ny oli), pari poliisia ja paloauto.. Jep.. mut sit vietii ambulanssil sairaalaa ja totesinki et "VITTU MÄ ELÄN" huhhuh.. pari sekkaa aiemmin ku olisin tullu siihe oisin sen jälkee varmaa jossai muualla ja enkä ois kirjottanu näin helvetin pitkää tekstiä :D
MUTTA KAVERIT HEI! ÄLKÄÄ TEHKÖ TÄTÄ KOTONA TAI MISSÄÄN LIIKENTEES vaikka se ilmalento oliki niin pirun mukava ((: (VAI MITEN SE NYT MENI)

JA LISÄÄN VIEL ET SIIN MENI TALVIKUNNOSTAMINEN.. MAALASIN JA SEKI TULI MAKSAMAA n.80€ et hienoo :s

uusi alku! ;oSunnuntai 16.12.2007 23:33

Meissä kaikissa on jotai korjattavaa. Tiedät varmaa itse oman huonon puolesi. Mä ainaki tiedän omani. Lähetää vaa nyt korjaa näit miinuksii ni voidaa samal saada kohotettua itsetuntoa kehuilla. On ehkä tavallaan vaikempaa epäonnistua, kuin onnistua. Ruvetaan töihin siis.
- Vanhemmat »