IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 24.10.2011 00:19

Dreamlandista takaisin ankeaan arkeen. Elikkäs mahtava syysloma oli taas x) oijoijoi <3 Perjantaina Kristiinan kanssa junalla Dickursbyhyn (x''D) ja sieltä sitten ihmiset tulivat hakemaan x)

Sitten viikon aikana kerkes tapahtua kaikkea mahdollista kuten jotkut urpot heitti kananmunia tuulilasiin, käytiin tallilla pariin otteeseen, syötiin perinneruokaa (lue: makaronia & kastiketta), katteltiin töllöstä sitä sun tätä (pelättiin pedobearii, buuattiin ko urpot tyypit sai jäädä kaikkiin mahdollisiin muotiohjelmiin), pidettiin C'n kanssa Raamattuiltapäivä ja käytiin kampaajalla kattelemassa kun ihmisistä tuli taas melkein kaljuja x''D Sitten mahtava sekoaminen about 1-1,5 h ennen ku piti lähteä bussilla Helsinkiin (miksköhän kaikki sekoamiset tapahtuu aina just ennen, kun pitäis erota? O.o hassua...) ja sitten bussi oli vieläpä mukavasti vartin myöhässä xDD

Sittenpä Tallinnassa meni yksi päivä, jonka jälkeen paluu Karkkilaan parien tuliaisten kera X) käppäilyä ja heilumista siellä sun täällä. Sitten perjantaina joutui lähteekin jo pois Yläneelle :/ epäkiva. ja Yläneellä nyt päivät meni ilman mitään sen kummempaa ja tänään kotio.

Iskä nyt sattui taas pettämään lupauksensa (joka nyt sinänsä ei ole mikään yllätys xD) ja kun siitä huomautin, niin kommenttina oli mukavasti selittelyä, että miten Yläneellä koko torstai oli niin kiireinen, ettei millään olisi kerenny ja vielä lisäys, ettei jatkossa varmaan pidä ruveta lupailemaan mitään x''D jota en tosin kyllä ottanut tosissani.

Mutta huksit sinne kumpaankin suuntaan x) <3 pitänee kattoa milloin pääsee Cursukkaa näkemään, Kristiina on tervetullut tänne jahka on aikaa/mania 8DDD <3 puzipuzi x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.