IRC-Galleria

-jeikei-

-jeikei-

Kristianisuus kunniaan

Uusimmat blogimerkinnät

Pyykkäilyä..Maanantai 20.07.2009 22:42

Vois tässä pitkästä aikaa raapustella tännekin, kun tuon pärstäkirjan kommentti lootiin ei mahu kovin paljoo tekstiä kerralla ja nyt sitä tekstiä taas tulloo..

Tulipa tässä sitten tehtyä taas päivän kotityöt ja pestyä pyykkiä, ihan koko koneellinen..
Aatteli, että pittää sitä tänään saaha jotain muutaki tehtyä, kun pelkästään nörttäilyä ja tölsyn kahtomista.. Vaikka voimille se ottaa, tämä päiväsaikaan puuhastelu.. Mut ku naapurit ei oikein tykkäis siitä, että mä teen kotitöitä sillon ku ite oon virkeimmilläni ja energiaa riittäs.. Taitaa talon järjestys säännöt kiellelä astioiden pesun, pyykkäämisen ja imuroinnin yöaikaan.. typerä kerrostalo asuminen.. Löytysköhän jostain kerrostalo, jossa hiljaisuus olis siinä aamu kaheksasta päivä neljään tai siihen suuntaan.. Mie voisin vaikka heti muuttaa semmoseen..

On se mukavaa huomata, mitenkä tuon pyykkitelineen sisältökin on alkanu muuttua värikkäämmäks.. Ei enää pelkkää mustaa, vaan jopa punasta ja sinistäkin seassa.. Tosin jalkahiki osastolla on vieläki musta aika hallihtava väri.. Pitäs vissiin seuraavaks keskittyä sukka ostoksiin.. Tosin meikäläisen koipi kokoon löytyy sukkia vaan miesten osastolta ja ne on lähes poikkeuksetta kaikki samaa mustaa väriä.. Vähän mä oon kade lapsille.. Niille löytyy aina värikkäitä vaatteita, mihin ruumiinosaan tahansa.. Miks aikuisille miehille on tarjolla enimmäkseen vaan mustaa ja valkosta??? Jos jotain värikästä sattuu löytämään nii ne maksaa sitten maltaita ja mansikoita.. (mmm.. Mansikoita)

Viikko vielä, niin sitten oon taas vanaha.. Mikä siinä on, ku synttärit koittaa aina, kun alkaa saaha iskostettua ajatuksen päähänsä, että ei 24-vuotias vielä niin kovin vanha oo.. No vanhahainkoti paikkaa kai tässä pitää alkaa jo varailemaan..

Tulipaha taas naputeltua puoli romaania, vaikka tämä tuskin ketään kiinnostaa.. Onhan se kiva ite lueskella vieläkin vanhempana, että mitä sitä on päässä liikkunu 24-vuotiaana.. (Vielä kun sitä on 24) Nyt vasta tajusin että tämän vuoden nimissä olis pitäny valvoo enemmän 24-tuntisia päiviä ja kahtoo koko 24-tuotanto.. Vielähän tässä ehtii.. 24/7 aikaa..

Sorovnoo T:Jani..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.