IRC-Galleria

Work work work. Where is my life?Tiistai 19.08.2008 01:26

Töitä olis mutta milloin ja miten. Jos hyväksyy työt niin joku suuttuu. Jos ei hyväksy niin taas joku suuttuu. Jos toinen menee töihin niin toinen on kotona. Jos kumpikaan ei mee töihin niin ei oo rahaa. Jos kumpikin on töissä niin.. Molemmilla on rahaa? En tiiä. Olis kiva kyllä mennä messuille, oikeesti. Mutta kouluaikana ni en tiiä. Tosin, hyvä palkka houkuttas. Ja se olis kuitenkin harjotusta kirjotuksia varten. Ei siis huono.

Kaukosuhde tyylinen juttu. Tai ei oikeesti mutta ku vähän huonosti pystyy näkemään.

ESPAÑA!!! Vähän tulee kyllä loistavat 2 viikkoa, sen voin sanoa. Juhlitaan yksiä synttäreitäki siellä ja sitte vähän baila baila ja uimista ja rusketusta ja shop shop ja Tivolia ja ehkä ferioita ja JEESS. Ehkä paras lahja itelle minkä voi antaa kirjotusten jälkeen. Ton reissun ansiosta jaksaa ehkä lukea. Vois alottaa huomenna. Tai.. Ehkä keskiviikkona. Joo. Alotan lukemaan keskiviikkona. Sitten pääsen ESPAÑAAN!!

Jep.

Juega con migoKeskiviikko 06.08.2008 23:05

Kohta taas yks päivä pulkassa. Loma alkaa valumaan käsistä ja koulukirjat kuumottaa laatikossa. Ei kiinnosta.

Porukoitten kanssa Espanjaan, ehkäpä ehkäpä. Pikkuporukalla myös samaiseen maahan kevään puolella, jos sais vähän karistettua pikkukaupungin tomuja ja valmistautuis uuteen elämään, elämään ilman koulua. Sad but true. No en tiiä onko niin surullista, ei vaan jaksais kiinnostaa. Mutta on toki tässä hyvätkin puolensa. Vaikka alkaa miettimään että tähänkö tää lapsuus sitten loppuu, uutta tuulta siipien alle ja alkaa oikeesti huolehtimaan ittestään. Ja muista.

Kisulien hoitoon kohta puoliin, sitten ehkä mies töistä, jos jaksais hakea ja loppu illasta football pleikkarilla. Yep yep.

Thanks for momoriesLauantai 02.08.2008 15:20

Jep jep vi häd veri kuud taim tugeter. Ai vas sou sääd pikoos mai beibi is in the plasticbäg. Mai Jimi Anselmo Benjamin Kauppinen, mai bläk beibi.
Vauvvapileet! Me saatiin vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen oma yövalvottaja<3 Pikkuperhe kiittää tuesta ja laittelee pikku Adamista kuvia sitten kun herra uskaltaa avata suloiset silmänsä kameran edessä.
Ristiäisiä suunnitellaan, nimen tosin julkaisin jo mutta se nyt on ollut tiedossa jo pitemmän aikaa.

--

All my dreams came true

QUE VIVA ESPAÑA!Maanantai 30.06.2008 17:36

Mujeres gritan: UUUH
Hombres gritan: AAAH
Mujeres: UUUH
Hombres: AAAH
UUH
AAH
UUH
AAH
Y todos gritan: WOAAAAAAA

Y España gana!

Huomenna shoppinkia varmaankin, ihan ku ei oltas sitä jo harrastettu. Tartten kuitenkin varmaankin yhet kengät ainakin, yhen mekon ja sitte yhet farkutki vois olla ihan jees. Mutta siis se mekko on la primera, kengät tulee sitte ja farkut jos löytyy sopivat.

--

Lukion kakkosvuoden kirjoja myynnissä, ottakee yhteyttä jos tarttette.

RushSunnuntai 22.06.2008 17:06

Did ya know that imma goin' da grandma's now? After that imma goin' to take ma man from job and then starts holiday to us.

Imma in rush / gonna keep in movin'

Ma dream house is almost ready. We need just building to built us home. Prince doesn't know already latest changes but he'll see them today.

Astra is ma Alfa, Prince is ma Romeo, home is ma Italy. But wait, did I just went from London?

KummisetäLauantai 21.06.2008 16:12

Oli ihan kiva ku se oli käymässä, Jasu oli mukana. Pelattiin pingistä ja se tapas tuon herranki samalla ja näin. Vähän ärsyttävähän se välillä on, vittuilee ja heittää huonoa läppää mutta kun tiettä että se on läppää ni se on ihan hauska.

Taxi - Buss ja kuskina herra, mä olin manageri ja sihteeri, vastailin puhelimeen ja sovin hinnat ja kulkureitit ja aikataulun. Oli monen näköstä humalassa olevaa henkilöä kyydissä. Hyvin vähän selviä.

Poliisi ajaa harmaalla Hiacella, uaa, harmaalla Hiacella, poliisi istuu peräkontissa, uaa, peräkontissa, herra on kuskin paikalla, uaa, kuskin paikalla, poliisi ei saa ajaa omaa autoa, uaa, omaa autoa.

Hyvät jussit näin jälkikäteen, en oo pahemmin kotona ollu ni en oo sitte mitään jutskaillukaan.

See ya

And tomorrow we flyMaanantai 09.06.2008 15:04

Jos sanoin että feikki-isukki on äkänen lauantai-iltana niin olisittepa nähny sen aamuyöllä ja aamulla.. Se on tietenkin tosi kiva että kavereita tullaan moikkaamaan mutta saanen huomauttaa että jos kukaan ei avaa kun ovikelloa soittaa seitsemännen kerran jälkeen niin voitte mennä ihan vaikka vittuun siitä. Se ei vaadi soittamaan uudestaan kymmentä kertaa, koska sen jälkeen tuskin kukaan ilosesti tulee ovea avaamaan. Feikki-isukilla oli aamuvuoro ja herätys ennen seittemää ja jotkut taliaivot pimputti ovikelloa aamu viideltä.
Herätys oli tosi kiva ku oli koko yön hereillä niitten nappuloitten takia mutta se räjähti vasta autossa. Koko yönä ei oo saanu nukkua ja ku kävelee autolle ni nurmikko paskana.
Mäki ku meen naapurissa käymään ja jos ne ei avaa ovea ni otan ensimmäisen tuhovälineen ja pistän kaikki paskaks. Siitäs saitte ku ette ottanu mua sisälle.

Tänään on paskaa taivaalta - päivä. Harmi, mutta ainakin joutuu siivoomaan ku ei täällä paskaa sisällä - huoneessa viitti muuten olla. Lippusia ostetaan ja vaihetaan hieman rahaa ja tällästä.

Mä tuskin tartten aurinkorasvaa Englantiin?

He has grown up from boy to manLauantai 07.06.2008 20:33

Mamma Luciana tehdä oikein hyvä ruoka tänä iltana. Olla juusto-lohkoperuna, intialainen curry-kerma jauhelihakastike ja lämpimät sämpylä.

Hyvin menny tota rahaa tänään. Kävin ruokakaupassa ni meni 40e, alkoon meni vaan 5e mutta essolla ku kävin tankilla ni palo 35e. Eli 80e enkä oo ostanu mitään vaatteitakaan. Johan on..

We are mamma é pappa tän päivän ku real one on bilettämässä. Tosin tämä mamma on tiukempi ku aito ja pappa taas hurjan paljon äkäsempi. Ja nuo tytöt kun luulevat pääsevänsä helpolla.

3pvä päästä --> London

Rakkaus maksaaKeskiviikko 04.06.2008 23:04

Oon Tahitin merirosvo jonka laivalla seilaa Jack Jonas Sparrow-Gaubinen. Oli tyyni meri kun lokit mastoa piiritti. Karikko ohitettiin myrskyn runtelemia kivikkoja väistellen, vastarannan sotalaivalta kyseltiin vointia. Seilattiin läpi tuhannen meren ja saavuttiin takaisin kotisatamaan, josta ankkuriin tarttui haikala. Se tosin päästettiin vapaaksi, ei mahtunut valtamerilaivaamme.

Ohlalala. Lontoo calling. Thank you from this wonderfull evening. And here come UK's points. Twelve points go to D'anz.

Pesin auton käsin tänään. Menin sitten kiltisti viemään laturin essolle niin eiköhän muru pistäny mut sitte automaattipesuun. Tai siis sen auton. Ei kelvannu mun kätten työt. Tosin syy oli se ku ei ollu puutarhaletkua käytettävissä niin sangolla kun kannoin vettä ni saippuat ja paskavedet kerkes kuivua autoon kiinni. Sääli. Kovan homman tein ihan turhan takia. Mutta sainpahan ainakin aurinkoa.

Melominen on vaikeeta.