IRC-Galleria

Wedding caseMaanantai 15.09.2008 01:50

Oottakaa vaan ku omani joskus juhlin.

Innostuin niin että aloin suunnittelemaan. Ah, että olis hienoa. Ja hullun kallista. Kuten kaikki pikkutytöt, myös minä haluan prinsessähäät.

Väsyttää niin että rivit ei pysy riveinä vaan tulee sellasia unihässäköitä. Ja unohin yhet kengät autoon. Ehkä jos huomenna muistaisin viiä ne omistajalleen.

Nyt meen haaveilemaan mun omista naimajuhlista.

See ya

Aa. Btw. Abiristeilyrahat nyt tän kuun loppuun mennessä. Kiitos.

HohhelihoijaaPerjantai 05.09.2008 18:34

Istuskelen täällä Kolkanlahessa koneella dataamassa ku ukkeli on tuolla alakerrassa kahvittelemassa kummisetänsä kanssa. Ja jee ne laittaa autoa ja jee mulla on ihan vitun tylsää. Kuolen. Haha.

Stna. Jos vaikka alkais venytteleen. Tai jotain..

Me loveTiistai 02.09.2008 01:35

Home is that feeling I have with youTiistai 02.09.2008 01:31

Hirveesti suunnitelmia, haluamisia ja tekemistä. Ainoa mikä hidastaa, estää ja vaikeuttaa elämää on aika. Joko sitä on liian vähän, liikaa tai aika ei vaan kulu. Kirjotukset pukkaa päälle ja ahistus sitä myötä. Ja kaikki hyvä siinä sivussa. Paljon hyvää, mutta aika tuntuu valuvan käsistä.

Spring 2010. Then everything is perfect<3 I hope..

Work work work. Where is my life?Tiistai 19.08.2008 01:26

Töitä olis mutta milloin ja miten. Jos hyväksyy työt niin joku suuttuu. Jos ei hyväksy niin taas joku suuttuu. Jos toinen menee töihin niin toinen on kotona. Jos kumpikaan ei mee töihin niin ei oo rahaa. Jos kumpikin on töissä niin.. Molemmilla on rahaa? En tiiä. Olis kiva kyllä mennä messuille, oikeesti. Mutta kouluaikana ni en tiiä. Tosin, hyvä palkka houkuttas. Ja se olis kuitenkin harjotusta kirjotuksia varten. Ei siis huono.

Kaukosuhde tyylinen juttu. Tai ei oikeesti mutta ku vähän huonosti pystyy näkemään.

ESPAÑA!!! Vähän tulee kyllä loistavat 2 viikkoa, sen voin sanoa. Juhlitaan yksiä synttäreitäki siellä ja sitte vähän baila baila ja uimista ja rusketusta ja shop shop ja Tivolia ja ehkä ferioita ja JEESS. Ehkä paras lahja itelle minkä voi antaa kirjotusten jälkeen. Ton reissun ansiosta jaksaa ehkä lukea. Vois alottaa huomenna. Tai.. Ehkä keskiviikkona. Joo. Alotan lukemaan keskiviikkona. Sitten pääsen ESPAÑAAN!!

Jep.

Juega con migoKeskiviikko 06.08.2008 23:05

Kohta taas yks päivä pulkassa. Loma alkaa valumaan käsistä ja koulukirjat kuumottaa laatikossa. Ei kiinnosta.

Porukoitten kanssa Espanjaan, ehkäpä ehkäpä. Pikkuporukalla myös samaiseen maahan kevään puolella, jos sais vähän karistettua pikkukaupungin tomuja ja valmistautuis uuteen elämään, elämään ilman koulua. Sad but true. No en tiiä onko niin surullista, ei vaan jaksais kiinnostaa. Mutta on toki tässä hyvätkin puolensa. Vaikka alkaa miettimään että tähänkö tää lapsuus sitten loppuu, uutta tuulta siipien alle ja alkaa oikeesti huolehtimaan ittestään. Ja muista.

Kisulien hoitoon kohta puoliin, sitten ehkä mies töistä, jos jaksais hakea ja loppu illasta football pleikkarilla. Yep yep.

Thanks for momoriesLauantai 02.08.2008 15:20

Jep jep vi häd veri kuud taim tugeter. Ai vas sou sääd pikoos mai beibi is in the plasticbäg. Mai Jimi Anselmo Benjamin Kauppinen, mai bläk beibi.
Vauvvapileet! Me saatiin vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen oma yövalvottaja<3 Pikkuperhe kiittää tuesta ja laittelee pikku Adamista kuvia sitten kun herra uskaltaa avata suloiset silmänsä kameran edessä.
Ristiäisiä suunnitellaan, nimen tosin julkaisin jo mutta se nyt on ollut tiedossa jo pitemmän aikaa.

--

All my dreams came true

QUE VIVA ESPAÑA!Maanantai 30.06.2008 17:36

Mujeres gritan: UUUH
Hombres gritan: AAAH
Mujeres: UUUH
Hombres: AAAH
UUH
AAH
UUH
AAH
Y todos gritan: WOAAAAAAA

Y España gana!

Huomenna shoppinkia varmaankin, ihan ku ei oltas sitä jo harrastettu. Tartten kuitenkin varmaankin yhet kengät ainakin, yhen mekon ja sitte yhet farkutki vois olla ihan jees. Mutta siis se mekko on la primera, kengät tulee sitte ja farkut jos löytyy sopivat.

--

Lukion kakkosvuoden kirjoja myynnissä, ottakee yhteyttä jos tarttette.

RushSunnuntai 22.06.2008 17:06

Did ya know that imma goin' da grandma's now? After that imma goin' to take ma man from job and then starts holiday to us.

Imma in rush / gonna keep in movin'

Ma dream house is almost ready. We need just building to built us home. Prince doesn't know already latest changes but he'll see them today.

Astra is ma Alfa, Prince is ma Romeo, home is ma Italy. But wait, did I just went from London?