IRC-Galleria

muah.Sunnuntai 02.12.2007 23:01

Tytön vanhempia kiinnosti kovasti mitä heidän murkkuikäinen tyttärensä puuhastelee poikakaverinsa kanssa huoneessaan kun he ovat siellä kahdestaan.
Niimpä he päättivät lahjoa tytön pikkuveljen vakoilemaan.
Sovittiin että pikkuveli piiloutuu tytön huoneeseen ikkunaverhon taakse ja kertoo sitten kaiken mitä näki.Seuraavana päivänä poika sitten raportoi vanhemmilleen:
-Aluksi Masa ja sisko istuivat sängyllä lähekkäin ja sisko vissiin pyörtyi, koska Masa kokeili pulssi. Ainakin hän työnsi kätensä siskon puseron alle ja hieroi. Sitten se rupesi antamaan tekohengitystä suusta suuhun menetelmällä. Silloin sisko heräsi ja sen käsi osui vahingossa Masan housun vetoketjuun. Vetoketju aukesi ja sieltä pomppasi ihan ankeriaan näkönen otus jota sisko pelästyi ja otti siitä sellasen kuristusotteen. Mutta ei se siitä lannistunut ja niimpä sisko yritti purra siltä pään pois. Se vissiin puri takaisin, ainakin sisko kirkaisi ja laski sen pään irti ja ankerias oksensi. Se ei kuitenkaan kuollut vaan alkoi elää uudelleen. Silloin sisko laittoi sen jalkojensa väliin ja he yrittivät yhdessä murskata sen hengiltä. Kai ne siinä onnistuivatkin, koska se oli kuollut kun se tuli pois sieltä jalkovälistä. Sitten ne ottivat siltä vielä nahkan päältä pois..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.