IRC-Galleria

kyllä,autolle kävi hieno juttu.Tiistai 20.01.2009 17:45

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 19:33Miamissa on kaksi kauppaa.

Miamissa on kauppa, jossa myydään aviomiehiä. Kaupan sisäänkäynnillä on ohje kaupan käytöstä: "Voit vierailla kaupassa vain yhden kerran. Kerroksia on kuusi ja eri kerroksissa miesten ominaisuudet ovat erilaisia. Voit valita miehen mistä tahansa kerroksesta, tai voit mennä ylöspäin, mutta et voi enää palata alempiin kerroksiin ostoksille!"
Nainen menee kauppaan. Ensimmäisessä kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ. Hän jatkaa ylöspäin. Toisessa kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. Hän jatkaa edelleen ylöspäin. Kolmannessa kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. "Vau" nainen ajattelee, mutta jatkaa silti ylöspäin. Neljännessä kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. "Tämä vaikuttaa todella hyvältä"nainen ajattelee "Melkein tekisi mieli jäädä tänne", mutta hän jatkaa silti ylöspäin. Viidennessä kerroksessa myydään komeita, romanttisia miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. Nainen tuntee suurta houkutusta jäädä, mutta toivoo ylemmässä kerroksessa olevan tarjolla jotain vielä parempaa, joten hän jatkaa ylöspäin. Kuudes kerros on tyhjä, lukuunottamatta kylttiä, jossa lukee "Olet 6.kerroksen 31 456 012. vierailija. Täällä ei ole miehiä. Tämän kerroksen olemassaolon tarkoitus on ainoastaan todistaa, että naisia on mahdotonta miellyttää. Kiitos vierailustasi Aviomieskaupassa."
Aviomieskaupan naapurissa sijaitsee Vaimokauppa. Myös siinä on 6 kerrosta. Ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla vaimoja jotka pitävät seksistä. Toisessa kerroksessa on tarjolla rikkaita vaimoja jotka pitävät seksistä.Kukaan ei ole koskaan käynyt kerroksissa 3-6.

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 18:13

Viimesiä viedään vuodelta 2008, se on fakta. Joten olisi mukavaa jos sinä kertoisit parhaan muiston/hetken minun seurassani vuodelta 2008, tämän jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty miten paljon muistoja sinulla on vuodelta 2008.

TÄHTIMERKKIEN JOULULauantai 29.11.2008 16:05


OINAS rakastaa joulua; LAHJAT, PUKKI JA PUNAINEN VÄRI!! Mikäpä voisi enempää miellyttää lapsekasta pässiä. Pikkujouluihin oinas valmistautuu pukeutumalla punaiseen ja juomalla runsaasti glögiä jo kotona. Kiireellä oinas pyyhältää kotoaan juhlimaan ja nappaa mukaansa vielä muille hankkimansa lahjat, pienen pienet kossupullot joita hän ei kerennyt paketoimaan, muovipussi käy lahjapaperista mainiosti. Juhlissa oinas on se joka istuu pukin sylissä ja nyhtää tätä parrasta glögin hörpinnän välissä.

HÄRKÄ juhlii monet pikkujoulut ennen oikeaa joulua sillä pikkujouluissa on niin hyvää ruokaa. Härän mahaan mahtuu paljon laatikoita ja KINKKUA! Härkä lahjoo juhlaväkeä suklaakonvehteilla. Härkä pukeutuu pikkujouluihin verryttelypukuun sillä se venyy hyvin vatsankohdalta. Mikään ei olisi niin hirveää kuin se että joutuisi lopettamaan jouluruuan nauttimisen liian kiristävien housujen takia. Härän löytää pikkujouluista seisovan pöydän äärestä.

KAKSONEN pynttää tuntikausia ennen juhliin pääsemistä. Kaksonen saapuukin pikkujouluihin myöhässä, serpenttineihin, ilmapalloihin ja kimallukseen kääriytyneenä, kaksonen kun sekoittaa aina pikkujoulun ja vapun. Juhlissa kaksonen rupattelee kaikkien kanssa ja mitä enemmän hän juo glögiä, sitä enemmän kaksosen suu käy. Kaksonen juo myös muiden laseista. Lahjat hän unohti kotiin.

RAPU on leiponut sydän pipareita ja paketoinut jokaiselle oman pipari paketin. Rapu halaa kaikkia juhliin saapuessaan, paitsi pukkia. Pukkia hän ei ole uskaltanut kohdata sitten lapsuusvuosien, ja silloinkin vain jos äiti oli vieressä. Rapu saattaa juhlien aikana vieräyttää muutaman kyyneleen, hän herkistyy aina joulun tienoilla muistellessaan lapsuutensa joulu idylliä ja Irma tädin lipeäkalaa.

LEIJONA kimaltelee kuin itse joulutähti pikkujouluissa. Leijona tuo muille suuret paketit, hän ei joulun aikaan säästele. Leijona rakastaa joulutarinoita; itämaan tietäjiä jotka toivat kultaa ja mirhamia... Kultaa! Leijona sepittelee muille myös omia joulutarinoitaan ja saa ihmiset kuuntelemaan henkeään pidätellen leijonan uutta versiota siitä kuinka tietäjät toivat Jeesus lapselle kulta rolexeja ja Ferrareita.

NEITSYT tuo joka vuosi pikkujouluihin tarkimmin käärityt joulupaketit. Niistä löytyy jokaiselle jotain henkilökohtaista. Neitsyt tutkii tarkasti joulupöydän antimia ja niiden ravintoarvot, häntä hieman harmittaa kun ei tiedä kaikkien ruokien sisältöä.. Glögin neitsyt juo kahdella rusinalla, hieman sekoitettuna ja kevyesti hämmennettynä.

VAAKA pukeutuu pikkujouluun design jouluasuunsa, punaiseen pikkumustaan ja tonttulakkia mukailevaan söpöön hattuun. Hän tuoksuukin joululle kanelisessa hajuvedessään. Juhlissa vaaka ihastelee joulupöydän sommittelua ja värejä sekä nätisti aseteltuja kinkun siivuja, kuinka kaunista! Vaaka istuu jopa pukin syliin jos pukki vain on tarpeeksi charmantti. Lahjaksi muille juhlijoille vaaka on tuonut tuoksukynttilöitä.

SKORPIONI kantaa lahjat sisään jätesäkissä ja kumoaa ne pöydälle. Pukkia skorpioni mulkoilee epäilevästi; tuon asun alla voi olla vaikka minkälainen vakoilija tai agentti. Skorpioni päättääkin paljastaa tuon epäilyttävän mukamas hyväntahtoisen hyypiön ja riisua pukilta parran. Loppu illasta onkin tiedossa viihdyttävä episodi jossa skorpioni riippuu pukin parrassa ja pukki yrittää irrottaa vimmaista juhlijaa siitä irti.

JOUSIMIES juhlii pikkujouluja monta kertaa, ensimmäisen kerran jo kesäkuussa. Pikkujouluissa on lupa juhlia kunnolla ja sen jousimies osaa. Niinpä pikkujoulujen tonttulaulut vaihtuvat pian viimeisimmiksi disko hiteiksi ja jousimies vetää ryhmälaulua seisovanpöydän ympärillä. Jousimieheltä sujuu kaikki Madonnasta Tik takkiin.

KAURIS ahdistuu tulevasta joulusta niin paljon ettei edes haluaisi osallistua pikkujouluihin. Hän kuitenkin suostuu ilmaisen ruuan ja juoman toivossa. Kauris istuu jopa pukin syliin muttei sano sanaakaan pukille, ainoastaan tuiottaa tätä murheellisena silmiin. Joulustressi valtaa kauriin joka vuosi. Edes joulupukilla ei ole niin paljoa työtä kuin kauriilla. ja joulupukilla on sentään tontut apunaan, kauris miettii..

VESIMIES juhlii mielellään pikkujouluja, tosin pukin hän olisi valmis korvaamaan jollain muulla. Miksi edes pitää olla joulupukki, eikö tilalla voisi olla ennemmin vaikka joulurobootti joka osaisi vielä paketoida lahjat ja tehdä jouluruuat?! Vesimiehen lahjat ovat aina persoonallisia ja jännittäviä, vesimies on tehnyt ne itse. Vesimies viihdyttää juhlaväkeä myös omatekemillään joululauluilla R&B sävelin.

KALAT syö tofua kinkun sijaan, hän ei voi käsittää miksi pienen pienet possurukat voidaan syödä jouluna. Kalat on tehnyt lahjoiksi jokaiselle runot. Joulupukki on juhlissa kalojen lemppari ja koska kalat uskoo pukkiin hän tahtoo myös tietää missä petteri punakuono on? Tosin kalojen mielestä petteri punakuonon pitäisi saada kirmata vapaana korvatunturilla eikä raataa pukin apuna.

[Ei aihetta]Lauantai 22.11.2008 22:28

lähdetään viihtymään,TAAS! <vink>

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 00:10

Antaa kyynelten virrata,
antaa itkun tulla.
Antaa sydäntä pakottaa,
antaa ajatusten sattua.
Kun suru on kohdannut,
lamaannuttanut,
mykistänyt.
Kyyneleet pesevät,
itku hoitaa.
Sydän aina tuntee
ja ajatukset tekevät surutyötä.
Surutyö on hyvästijättöä
ja luopumista.
Luopumista siitä mitä
emme koskaan omistaneetkaan,
vaan saimme pitää
määräajan lahjana.


R.I.P. Janne Kilpola <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 22:01

Mä rakastan sua ja sä varmasti sen tiedät
Rakastan sua ja mä näytänkin sen vielä
Rakastan sua niin et sitä on vaikea selittää
Rakastetaan toisiamme niin tää suhde pelittää

Sä rakastat mua ja khyllä mä sen tiedän
Rakastat mua siis luokseni jo riennä
Rakastat mua rakastan sua molemmat rakastaa
Kummatkin rakastaa toisiansa ainoastaan


&lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 19:44

Kun ympäri käydään vielä yhteen tullaan, minkä taakseensa jättää, edestä löytää ja sitä mitä kylvää ihan takuulla niittää

hah.kikkelis kokkelis...Perjantai 08.08.2008 19:15

SIIDERI vs KIKKELI

> 1. SIIDERI on aina halutessasi nautittavissa, KIKKELI voi vaatia
> paljonkin työtä.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 2. KIKKELIN tuotos maistuu hirveälle.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 3. Todella kylmä SIIDERI on mahtavaa.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 4. Jos SIIDERISTÄSI löytyy karva, sen voi poistaa ja/tai tilata uuden.
> KIKKELISTÄ niitä löytyy kuitenkin ja laatta on lähellä.
> Piste SIIDERILLE
>
> 5. Jos tulet kotiin haisten SIIDERILLE voi miehesi suuttua, saada
> kohtauksen tai jopa potkia Sinut kartanolle jne. Jos tulet kotiin
> haisten KIKKELILLE voi miehesi suuttua, saada kohtauksen,
> potkia sinut kartanolle tai jättää sinut. Riippuen nyt
> maailmankatsomuksestasi ja eri näkökulmista, päätetään tämä kohta
> TASAN.
>
> 6. Kymmenen SIIDERIÄ illalla ja et pysty ajamaan kotiin. Kymmenen
> kertaa KIKKELIÄ illalla ja et edes halua kotiin.
> Piste KIKKELILLE
>
> 7. Jos nautit paljon SIIDERIÄ julkisella paikalla, maineesi voi
> kärsiä.. Jos nautit KIKKELISTÄ julkisella paikalla, maineesi
> saattaa silti kärsiä mutta sinusta tulee legenda. Piste MOLEMMILLE.
>
> 8. Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset KIKKELILLE, sinut voidaan
> pidättää. Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset SIIDERILLE sinut
> saatetaan silti pidättää.
> Päätetään tämä TASAN (jottei virkavalta ota itseensä)
>
> 9. Yleensä et löydä vanhentunutta SIIDERIÄ.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 10. Liikaa SIIDERIÄ ja luulet näkeväsi ufoja. Liikaa KIKKELIÄ ja
> luulet
> olevasi ufossa.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 11. Etiketin repiminen on tylsää. Kalsareiden repiminen on hauskaa..
> Piste KIKKELILLE.
>
> 12. SIIDERISTÄ pitää maksaa veroa.
> Piste KIKKELILLE.
>
> 13. Jos otat toisenkin SIIDERIN, ensimmäinen ei ole siitä moksiskaan.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 14. Olet aina se ensimmäinen, joka SIIDERIN korkkaa. Käyttämätön
> KIKKELI on yleensä turhan vikkelä ja kuohuu liian aikaisin.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 15. Jos ravistat SIIDERIÄ, se kuohuu hetken mutta asettuu lopulta.
> KIKKELI ei välttämättä kuohu ollenkaan vaikka kuinka ravistat, tai se
> saattaa kuohua aivan liian nopeasti ja asettua aloilleen turhan
> pitkäksi aikaa.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 16. SIIDERISSÄ on aina vaihtoehtoja: makea, kuiva, omena, päärynä jne.
> Tosin on niitä KIKKELEISSÄKIN: lyhyt, ohut, käyrä, saako näitä
> valkoisena? jne..
> Päätetään tämäkin kohta TASAN.
>
> 17. Tiedät aina, paljonko SIIDERI maksaa Tosin sillä ei ole
> merkitystä,
> kun joku tarjoaa sen sinulle kuitenkin.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 18. SIIDERILLÄ ei ole äitiä.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 19. SIIDERIÄ ei tarvitse halailla puolta tuntia nauttimisen jälkeen.
> Piste SIIDERILLE.
>
> 20. SIIDERI pysyy kiltisti siellä minne sen jätät, KIKKELI saattaa
> vaihtaa maisemaa tietämättäsi.
> Piste SIIDERILLE.
>
>
>
> LOPULLISET PISTEET: SIIDERI: 13, KIKKELI: 4.
>
>
> Kisa on ratkennut!! Kiistaton, onnellinen voittaja on SIIDERI!!!
>
> Ps. Jos olet mies, ja vedät tästä herneet nokkaan ja mökötyttää niin
> maan vietävästi, niin muista että SIIDERI ei näin tekisi, ei edes
> häviön
> sattuessa.
>
> Yksi lisäpiste SIIDERILLE !!