IRC-Galleria

-katru

-katru

on tontilla taas

juhannusMaanantai 23.06.2008 04:23

oli kiva:)

Perjantaina Ainon kanssa aloteltiin jo siinä 17 aikaan. Pumba, Pete ja Miica ceellä tuli joskus egkä 19 aikaan. Oli kivaa, kuunneltiin Raappanaa ja grillailtiin ja semmosta perus.
Sitten saatiin Peten kanssa idea kuunnella Queenin Bohemian Rhapsody ja vittu se oli hyvä! <3 Meillä on nyt oma uskonto, Mercurismi.
Sitten mentiin saunaan ja uimaan ja Oobi syöksi tulta ja kaikkee kivaa.
Kun mentiin Ainon kanssa suihkuun niin Petellä meni jalat alta vessassa. Naurettiin melkein puoli tuntia. Oli kivaa :D
Sitten Pete nukahti. Aino pyysi sitä meidän kanssa syömään ja se sanoi että tulee. Puolen tunnin päästä me mietittiin että missä on Pete, niin eiköhän se ollut sammunut vessaan, pää pöntön reunalle :) Oobi ja Ville avasi vaan vessan oven jakoavaimella.
Aino lähti, Pumba lähti, ja kaikki muutkin oli kadonnut ja jäin kahdestaan Peten kanssa. Sitten Pumba tuli ja se oli aivan paniikis kun joku oli uhannut tappaa sen ja oli meinannut hakata sitä halolla päähän :D. Mulla oli kuumetta ja menin nukkumaan.
Sitten Antti ja sen kaverit tuli ja yhtäkkiä Topi olikin ulkona vapaana... Antti juoksi puoli kolmesta neljään asti sen perässä, ilman paitaa ja kenkiä. Sitten me saatiin se yhdessä kiinni. Antti on mun sankari :)
Olin vähän hermona sillon yöllä ja haukuin kaikki (paitsi Pumban). Anteeksi :)

Oli kyllä kiva juhannus :)

Pete: "Mä oon bi, koska Freddie Mercurykin oli! Mercurismi! - Itseasiassa mä en tykkää kenestäkään muusta pojasta kun tosta Topista. Se on ainut jonka kanssa mä oon nuollutkin."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.