IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.05.2008 22:57

Sm-erikoispitkät, tuskaa ja kärsimystä 9,5kilometriä ja maalissa 57./75. Paransin viime vuodesta ihan kivasti. :) Nyt vaan jalat ihan jumissa, mut kummiskin niin hyvä olo. :)

"Sähän juoksit kovaa, kun en pysyny perässäs ees kymmentä metriä." ;DD

[Ei aihetta]Lauantai 17.05.2008 18:16

Voi vittu, saanko nauraa?:DDDD Ei oo pitkään aikaan saanu näin hyviä nauruja. ;)

[Ei aihetta]Lauantai 17.05.2008 16:34

Sinne jäätiin. :DD

Ei huomenna voi olla jo sunnuntai, tänään oli kouluu.. Mä en voi valmistautua sm:iin kun elän koko ajan perjantaissa.. :)

[Ei aihetta]Perjantai 16.05.2008 22:39

Mä arvasin et joku tyhmä luulee jotain.. No eipähän tarvi kauaa enää olla tuolla, huomenna ja maanantaina. :P Mut oli tänää taas niin paras päivä, hihihihi. ;)<3

Kohta Suomi-Venäjä!:P

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 21:30

Onhan se ihanaa kun päässä on joku kuhmu ja se ei oo mikään pieni. :D

JesJes, Vol-kirjeet tuli tänään. :)<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.05.2008 20:44

Ei kyllä ihan ekana tullu mieleen mennä selittään mummolle miesasioistani, enkä taida kyllä totella sitä.. :DD

Ja toinen mummo sano et mulla on ihan isäni leuka, ei oo kuulemma ennen huomannu, kun Hämeen Sanomista kattomalla vasta. :D

Nii ja kisoista ei sitten puhuta.....

[Ei aihetta]Perjantai 09.05.2008 17:44

Oli ihan mahtavaa, kiitos kaikille ketkä osallistu seudulliseen malli yk:seen. :) Komitea työskentelyssä oli niin parasta eilen, kun kaikkia vaan nauratti koko ajan kaikki. "Tämä päätöslauselmaehdotus on SUSI" ;D Mä puhuin siellä eessä yhtä pl:ta vastaan ja kahen puolesta. Tänään taas puhuin yleiskokouksessa meiän komitean pl:ta vastaan, eikä oikeesti ees jännittäny siellä eessä, johtuko sitten oikeesti niistä pääsykokeista keskiviikkona. :) Nii ja läheteltiin viestilappuja sen yhen varapuheenjohtajan kanssa ja Hämeen Sanomien toimittaja vaan kuvas mua, Idaa ja Riinaa eli Kiinan delegaatiota koko ajan, se myös haastatteli mua, toivottavasti ymmärsi kaiken oikein mitä sanoin. :D Kiva jos sen toive toteutuu ja meiän kuva laitetaan lehteen, eikä Saksan poikien. ;) Olihan meillä muuten aika kivaa delegaatiossa siinä yleiskokouksen lobbaus tauoilla, kun puhuttiin vaan hyvännäkösistä miehistä ja niitähän sieltä tottakai löyty kans.. :D

Joo siis mulle jäi hirvee kirjotusvimma sieltä, tää teksti on vaan sen takia pitkä..

Nii ja äikän valtakunnallinen vaikutti ainakin helpolta, tein sen 20minuutissa.. ;D

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.05.2008 21:33

Onneks en tänään yhtään tressannu tai mitään.. Mut hyvin ne meni, ensin tehtiin vatsalihaksia piippauksen tahtiin, oli muuten oikeesti raskasta. Sitten loikittiin 5-loikkaa, mentiin taitorata ja tietenkin siinä oli takaperin kuperkeikka, mitä en oo ikinä osannu. ;DD Sitten syötiin ja mentiin juokseen Hämeensaareen 1500metriä. Nii ja jossain välissä Jari haastatteliki mua, mut sen kysymykset koostu siitä, että syönkö mä paljon ja millä tuun sitten kouluun kun pääsen Lyskalle. ;)
Nyt sitten vaan odotetaan Kesäkuun 13.päivään asti. :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.05.2008 01:53

Tänään 45/62. :)
Huomenna viestit ja mehän tietty voitetaan, Tuija alottaa ja tulee ekana vaihtoon, Ansku juoksee kovaa eikä pummaa ja mä oon ankkuri ja pummaan ihan liikaa, mut silti me voitetaan. ;D Eiks ollu hieno taktiikka? Mä ainakin tykkään. ;)

Oon sitten ihan seko, varokaa vaan.<3

Nii ja vielä sellasta että miks pitää olla epäreiluu, eikä saa ottaa toisesta koulusta, eikä ees vanhempaa???:D
Hehe, se lupas hommata mulle, mikäs siinä. :D

Joo, siis kisoissa oli aikas kivaa, harmi kun Vilmuska ei ollu. Mut joo olin 12/16 jesh. ;) Ois se voinu juoksun kannalta mennä paremminki, mut reidet oli ihan liian jumissa.

Torstairasteilla menin vielä 6km ja aika oli niinkin ihananhyvä kuin 1tunti 22min. :DD No joo, mitä voi olettaa tytöltä joka on kuluttanu kaikki voimansa kisoissa?:)

Hyvää tässä päivässä oli myös se ettei tullu yhtäkään pummia, ei kummallakaan radalla, ei 10km matkalla yhteensä. ;) Oon siispä aikas taitava.

Huomenna sellanen laiskottelupäivä ja sitten taas lauantaina ja sunnuntaina kisoihan, Namps :P<3

Päätin muuten lopettaa ajattelemasta yhtä ihmistä, miks mun tarvis sitä miettiä? Jos joku osaa kertoo erittäin hyvän syyn voin ehkä jatkaa sen ajattelemista. ;D