IRC-Galleria

Olenko kaverilistallasi??? Keskiviikko 26.03.2008 17:33

Vastaa tähän ja lisää tämä sitten päiväkirjaasi,
ja ylläty kenen listoilla oletkaan.

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 23:29

Onneksi Jani soitti tänään, nyt vähän helpottaa!Ja eilen oli kaverin synttärit ja oli HAUSKAA!!Nyt vaan odotellaan lauantaina!Varmasti tosi pitkä perjantai huomenna!!

PLAHHH VALITUSTA VALITUSTATiistai 18.03.2008 23:52

Seinät kaatuu, yksinäisyys ahdistaa!!!Olispa mieheni jo kotona!En tiedä jaksanko hoitaa tätä kaikkea yksin?!? Vieraalla maalla kaukana... ystävät muualla... Mitäköhän mä ees teen täällä???

Ihan hyvä juttuPerjantai 14.03.2008 16:51

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistus) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)


[Ei aihetta]Keskiviikko 05.03.2008 13:45

Ihanaaaaa!!!!!!!!!!!!!Rakkaani soitti äsken ja sanoi, et eka perhetapaaminen on 22päivä tätäkuuta!!En malttais odottaa!!!

Kriisi!!!Tiistai 04.03.2008 23:31

Mun tekis mieli leikata nää takut hiuksistani.... Ja tehä kokonaan uusiks!!!Mitäköhän Jani sanois?!Mut ehtishän ne kasvaa vuodessa jo takas ja sithän ne voi takuttaa uudestaan vähän paremman näköseks!?!
Pieniä nää mun ongelmat taas, mut on se iso juttu leikata ittensä kaljuks!!! Ja sit ku on päänahassa toi psoriasiski, ni sais sen kesän aikana parempaan kuntoon...

[Ei aihetta]Perjantai 15.02.2008 17:01Koska katsoit tämän merkinnän,niin sinun tulee lukea se nyt kokonaan, sillä tämän avulla saat tietää mitä SINULLE tapahtuu huomenna on hyväksi (;) sinulle tulevana perjantaina!

Huominen tulee olemaan elämäsi
paras päivä. Ihastuksesi pyytää sinua ulos.

Ja mitä perjantaihin tulee: SAAT perjantaina suudelman elämäsi rakkaudelta,eli häneltä.

Mutta, jos sinä et kopioi tätä nyt päiväkirjaasi, niin pelkään pahoin, että et saa tuota suudelmaa ja
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi ajan. ;)

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!!!!Torstai 14.02.2008 19:13

[Ei aihetta]Lauantai 09.02.2008 02:26

Kultaseni soitti tänään ja kertoi ikäviä uutisia... se joutuukin nyt 3kk sijasta istumaan 9kk...toisaalta hyvä, et kaikki tulee yhdellä kertaa!! Yritän ajatella et se on kuin lasta odottais!Pitää vaan uskoa Rakkauteemme ja et se on kuitenkin lyhyt aika siihen verrattuna, mitä meil on vuosia edessä!Toivottavasti siin ois sit kaikki, ku meil on kuitenki taustat mitä on, ni ei voi varmuudella sanoa et onko vielä jotain mistä vois tulla tuomioo...
onneksi posti kulkee ja varmasti saadaan kohta prhe tapaamiset ja Jani laittaa hakemukset avotaloon!Hyvät mahikset, kun on aikasemminki ollu ja istunut kiltisti tuomionsa...;)
Ens joulu toivottavasti saadaan viettää yhdessä!

Mieletön juttu!Torstai 07.02.2008 17:55

Mulla oli eilen aika jännä päivä... Mua on pyydetty monesti helluntaiseurakunnan kokoukseen ja eilen sit uskaltaudun... Siellä tuli ihan mielettömän hyvä olo ja sit kokouksen jälkeen jäin juttelemaan elämästäni ja kyyneleet silmissä kerroin elämäntarinaani ja tää mies halus rukoilla mun puolesta! Siinä rukouksen aikana pyysin sitten jeesusta sydämeeni ja nyt tuntuu ihan mielettömän hyvältä!Tää on oikeesti parempaa kuin yksikään huume maailmassa!!!
Lupaan teille Rakkaat ystäväni, että en ala jeesustelemaan teille!Sama Mervi oon edelleen!