IRC-Galleria

-memppu-

-memppu-

australian aurinko kutsuu!

huhheijaaTiistai 30.12.2008 14:40

Anteroisen paluu pieneltä joululomalta..Vaihtelevasti ollaan menty kentällä ja maastossa. Itsekin uskaltautunut sillä jo kentällä laukkaileen kun on se luottamus herraan vaan vahvistunut. Mitään en itse osaa, mutta hevonen osaa niin eikö se riitä? =D Hakee itsensä korkeaan muotoon ravissa ja lähestulkoon käynnissäkin nykyisin aina, hetken lämmittelyn jälkeen. Ihan ilmaiseksi Anteroinen ei mitään anna, mutta pienellä työllä.
Nyt pitäisi pyhien jälkeen valmentajan tulla meitä, sekä Annia ja Hessua koulimaan, jotta päästään valloittaan kisakenttiä kesällä X) Ja siis tavoitehan on puhdas rata, näin alkuun.
Työnjakokin meillä on selvillä; Anni hyppää molemmilla ja mun pitäisi vääntää kouluradat.
Tähän väliin on pakko hehkuttaa ystäväiseni päättäväisyyttä Hesberton kanssa, menivät niin hienosti viimeksi kun pistettiin menemään.
Naureskelin Piitun selästä kun Hessu teki stopin, vähän persuskin siinä taisi nousta ja Anni vaan kököttää että nyt kyllä menet! Ja menihän se sitten. Hessu on ruvennut myös väläytteleen liinassa ja ratsain osaamistaan. Kyllähän se osaa, aina ei vain viitsisi =)

Ja sitä en varmaan koskaan lakkaa ihmettelemästä, että miten Annilla ja Piitulla voi olla niin kieroutunut suhde keskenään =)
Viimeksi kun oltiin yhdessä tallilla, jätin karsinan oven auki kuten aina. Menin hakemaan harjapakkia ja Anteroinen oli tulossa karsinasta ulos ja Anni tottakai laittoi sen takaisin MUTTA sitten tapahtui iso virhe (Piitun mielestä), ovi meni salpaa myöden kiinni =)
Herra ei ole koskaan paskantanut ovensa eteen, mutta nyt lähes välittömästi herra käänsi persiinsä Annia kohti ja sieltähän sitä tuli...ihan sitä itteensä.. Kyllähän Piitu Annista tykkää, mutta eihän sitä voi julkisesti näyttää, tietenkään =) Kuten ei sitäkään että Hessu on ihan best friend.
Saas nähdä kumman punainen linja soi mulle päin kun lähden kahdeksi viikoksi reisuun...Huokailuja kuuluu vaan molemmilta =)

Tiedä sitten mitä Hessu keksii mulle kun mä sillä joudun joskus menemään... "Toikin on tollanen mun mutsille niin tässä sulle...! "

Tykkään teistä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.