IRC-Galleria

mirka roosa ja mervi Maanantai 22.12.2008 20:15

mirka:
no siis mä en oikein tiedä, mitä mun pitäis edes sanoo... Onko tullut mieleen että kaappien vetimet on aivan liian matalalla?? Huosut jää joka vitun kerta kiinni niihin ja pahimmassa tapauksessa menee huosut rikki!!! Ja että se alkaa vituttaa myöhemmin aivan vitusti!! PERKELE tollasii PIKKUSII teinei, jotka on niin vitun kovia kun ne on!! Ja kun ne on niin vitun juntteja eikä tajuu...
Verinen oli loppu sen, timo tamppoonin :DD
Oletteko muuten kuulleet sellaisesta oikeesta james bondi autosta? Se on siis normaalin näkönen kiva auto, mutta sisältä löytyy kaikki kiva :D Sillä on paljon nappuloita. Kun painat yhdestä, lähtee se tornaado. Toisesta nappulasta sä lennätät kaveris pihalle. Kolmannesta auto muuntautuu helikopteriks js siitä neljännestä lennät ite pihalle... No niin mutta valitettiin jo, joten minä lopettelen jo puheenvuoroani ja siirrän puheenvuoron roosalle! :)
Mirka kiittää :)

roosa:
kiitos paljon mirka, oli ilo saada puheenvuoro. Teidän mennessä syömään niin minä kirjoitan teille ilo sanoman suuresta sammatista, noniin.. Kun tuo mirka sanoi että tuli verinen loppu nii mun pitää kääntää se iloiseksi timo tamppooniksi, no siinä voi mennä hetken aikaa eli siis piristystä. Jokaisellahan on kuukautiset,niin.. eli miettikää niitä kipuja, aiivan kauheeta.. Mutta onneksi timo tamppooni auttaa minua hädässä, my best friend. :)
Mirka sinulla on varmasti lisättäävää, kuulin kaiken vaikka pyrit sanomaan hiljaa, senkin pieni munuaani, et varmasti ymmärrä mitä se tarkoittaa sinun hiusten väristä päätellen.. noheii eläs nyt suutu se oli vain iloinen uutinen.. Mervin saavuttua takaisin niin minun pitää siirtää hänelle puheenvuoro!
Roosa Kiittää ! :)

Mervi:
Kiitos roosa! No tässähän on semmonen juttu että miettikää jos itse joudut jonnekkin veden varaan ja olet jossain 50 metrin syvyydessä ja tulet sieltä hain selässä pintaan, ei varmaan riitä happi tohon juttuun ! Tuli näin mieleen kun rakas siskoni tuli huoseeseen katseleemaan elokuvaa! Tuli näin mieleen että Roosa on aika tautinen tällä hetkellä. Hänellä oli juuri lähiaikoina silmä-korva-kurkku tulehdus, aika hullua jos voisin sAnoa. Mutta roosanhan kestää sitä vesisadettakin, niin eipä nuo taudit niin roosaa haittaa. Tuo mirkakin oli kyllä hetki takaperin kipeänä, no mutta onhan se muutenkin aika kipeä. HULLU siis! uskokaa vaan sen saa kokea joka päivä ku se on kummiskin oma ihana siskoni! Mervi kiittää tästä kivasta rupattelu tuokiosta! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.