IRC-Galleria

why, oh why??Torstai 11.12.2008 20:53

Minkä takia jotkut ihmiset laittavat tänne galleriaan kansion, joka on täynnä kuvia jostain kissasta?? "Tässä mun kissa nukkuu, tässä se leikkii, tässä se syö, tässä se paskoo." Siis mitä helvettiä? Joo, onhan ne söpöjä ja karvasia ja ihania, mutta nehän näyttää ihan samalta joka kulmasta! Ja sitten jokaiseen kuvaan kommentoidaan että "vooi ku se on niin lutunen".

Tämä nyt ei ole mitään kissavihaa! On meidän Kuningatar Leilakin ihan loistava seikkailija, mutta en minä nyt siitä niin paljon tykkää että siitä pitäis tänne umpata 67:ää erilaista kuvaa, kun se on niin söpöliini. Ärsyttää.
Eikä se kissakaan välttämättä ole niin julkisuudenkipeä että haluaa jokaisen päivätoimensa päätyvän Irc-Gallerian sivuille. Vähän yksityisyyttä eläinparoille! Onko näiltä ei-niin-viattomilta luontokappaleilta edes kysytty lupaa, että saako niiden kuvia levittää pitkin internettiä? Ei varmasti ole!

Eri asia olisi, jos joku omistaisi jonkun sirkuskissan. Sellaisen joka osaisi hienoja temppuja. Vaikka esimerkiksi ajaa pyörällä tai leipoa tai vaikka ampua pienenpienellä pienoiskiväärillä. Siinä olisi ideaa! Olisi ihmisillä vihdoinkin muuta kommentoitavaa niihin kuviin kun se iänikuinen "iiiihana<333".
Kyllähän nyt ampuva sirkuskissa herättäisi paljon hedelmällisempiä keskusteluja kuin tavallinen katti josta on täysin turhia ylä-,ala-,tilanne- ja profiilikuvia.
"Vitsi sulla on siisti kolli, onko koskaan ampunu ketään?"

Eipä muuta...poistakaa nyt niitä kissakuvia...
TERVE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.