IRC-Galleria

Clearasilviikot..Torstai 26.03.2009 17:52

Minulla on ollut clearasilviikot. Ja ei, näillä viikoilla ei ole mitään tekemistä kuukautisten kanssa.
Minulla on ollut valtava finni poskessa. Perkele. Monta viikkoa olen kokenut erilaisia clearasilhetkiä. Tällaisia hetkiä voi nähdä televisossa clearasilmainoksissa. "Voi ei. Huomenna on bileet, enkä voi mennä koska minulla on tämä valtava finni." Olen perunut jo kolmet bileet, neljät treffit, kahdet hautajaiset ja yhdet kissanristiäiset tuon finnin takia. Eihän kukaan voi mennä ulos kun on talläinen paise naamassa. Ihmiset pian luulisivat sitä kasvaimeksi ja alkaisivat sääliä.

Kaiken lisäksi tämä finni on voittamaton. Tai pitäisikö pikemminkin sanoa kuolematon. Kaikkea on kokeiltu, mutta siinä se vaan möllöttää jo varmaan kolmatta viikkoa. Pitääkö tässä alkaa epätoivoiseksi? Edes teepuuöljy, joka tehoaa mm. rustopatteihin, (normaaleihin) finneihin, ummetukseen, epätoivottuihin raskauksiin, masennukseen ja ylipainoon, ei ole saanut kukistettua tuota pirulaista.

Koska mikään ei tehoa tuohon saatanan keksintöön, on pakko turvautua muihin keinoihin. Minulla kun ei ole finnejä, muuta kuin tuo yksi Eiffel-torni tuossa, olen alkanut kertomaan että ei se mikään finni ole, se on luomi. Jos haluan oikein raa'asti valehdella, kerron että se on kauneuspilkku. Eihän tätä tietenkään kukaan usko (siksi peruinkin ne neljät treffit), mutta voinpahan ainakin itselleni vakuutella että se on. Tämä on osoittautunut ihan käteväksi keinoksi niin kauan kun vaan pysyy kaukana peileistä.

Voisiko tällainen uskottelu ja itsensä (ja muiden) kusetus kohottaa kaikkien maailman finninaamojen itsetuntoa? Jos kaikki alkaisivat uskottelemaan toisilleen että finnit ovat kaunesuspilkkuja, voisi pahinkin pizzanaama tuntea itsensä kauniiksi. Tämä edistäisi maailmanrauhaa ja laskisi itsemurhalukuja. Awwww... Olisipa ihanaa.

Joten eiköhän aleta ajamaan asiaa "kauneuspilkkujen" puolesta. Valehdellaan toisistamme kauniita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.