IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.12.2007 20:01

Leijona 23.7.-22.8.

Sinäkö olet löytänyt naaraskissan, joka ei anna mielellesi hetkenkään rauhaa. Laitahan aurinkolasit silmillesi, ettet häikäisty liikaa, sillä hän on todella Auringon Jumalatar. Leijonanaisille on jostain syystä annettu viehätysvoimaa ja ulospäin heijastuvaa seksikkyyttä moninkertainen määrä muihin aurinkomerkkeihin verrattuna. Se mitä näet ensisilmäyksellä Leijonanaisesta on hänen sisäinen todellisuutensa. Varmuus, itseluottamuus, luovuus ja ymmärtäväiyys ovat samalla hänen suurimmat haasteensa.

Hänen voimaansa ja valoonsa sinä olet ihastunut, mutta pian tulet huomaamaan, ettei hän itse tiedä niistä juuri mitään. Ja tässä on sinun suuri tilaisuutesi saada omaksesi tämän luomakunnan säteilevin kuningatar. Tee hänet tietoiseksi voimastaan ja paikkasi auringossa on turvattu.

Jos hänen haasteensa kuninkaallisena ovatkin kovia, niin sitä on sinunkin nyt ottamasi ystäväsi lapsuus on ollut hyvin isäsidonnainen ja ihanteellisilla, mutta kohtuuttomilla vaatimuksilla täytetty. Siksi häntä edelleenkin rasittaa pyrkimys täydellisyyteen. Enemmän kuin minkään muun merkkiset naiset, Leijona kaipaa hyväksymistä ja arvostusta. Kehumalla ja imartelemalla saat hänet takertumaan itseesi ja yrittämään kaikkensa saadakseen liittonne ja perhe-elämänne näyttämään hyvältä naapureiden silmissä.

Kun sinulla siten hetken kuluttua on kattosi alla tyytymätön, tiuskiva ja ahdistunut vaimo, saat syyttää vain itseäsi. Olet mennyt samaan halpaan, johon useimmat Leijonanaisten miehet menevät, koska se on helpoin tie ottaa tämä kuningatar omistukseensa. Valitettavasti hän menettää kruununsa ja loistonsa ellei saa itse hallita elämäänsä. Onko sinulla voimaa ja rohkeutta antaa hänen aurinkonsa loistaa edelleen kaikille ja kaikkialla. Uskallatko nähdä kuinka päät kääntyvät hänen jälkeensä, missä ikinä hän kulkeekaan. Uskallatko antaa hänen nauttia saamastaan huomiosta? Todennäköisesti et, koska suurin osa miehistä on pelkureita. Kannattaa silti yrittää paikata tilannetta, sillä onnistuessasi omistamishalusi sijasta nauttimaan hänen olemassaolostaan ja ilostaan vilpittömästi, on palkkiosi oleva mittaamaton. Saadessaan käyttää todellista sisäistä luovuuttaan vapaasti rakentaa Leijonanainen itselleen ja sinulle valon ja rakkauden valtakunnan, jollaisesta et varmasti ole osannut edes haaveilla.

Ilmaiseksi et tule tuota ihanuutta saamaan, sillä juuri Leijonanainen herättää sinussa piilevän omistushalun voimakkaimmin esille. Kaikkihan haluaisivat omistaa auringon.

Tärkeintä ei siis ole, mitä teet Leijonanaisellesi, vaan mitä olet valmis tekemään itsellesi. Oletko valmis luopumisen kovaan kouluun saadaksesi pitää Leijonan, johon olet ihastunut vai tyydytkö voimansa ja valonsa menettäneeseen kotikissaan kuten useimmat raukat tekevät. He eivät tosiaan tiedä kuinka paljon menettävät. Toivon, että sinussa on miestä vastaamaan Leijonanaisesi haasteeseen, sillä Leijonan todellisilla, sädehtivällä ja iloisella kloorialla silattuja pareja on tällä hetkellä olemassa aivan liian vähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys