IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis
Inhoan myös ihmisiä jotka valittaa aina ja ikuisesti kun on tylsää mutta eivät tee asian eteen mitään. Esim eräs henkilö on viimeisen 4kk ajan valittanut joka juttelu kerralla kuinka tylsää hänellä on.. Hitto ottaisi vaikka kirjan käteen ja kävisi lukemaan. Mutta eihän se ole mahdollista kun sitten ei voisi valittaa kuinka tylsää on. NAURETTAVAA!! Tottakai minullakin on välillä äärimmäisen tylsää.. Se johtuu siitä että olen jo lukenut kirjahyllyn läpi 5 kertaan.. Ainakin.. Tai menisivät lenkille.. Tai alkaisivat tekemään palapelejä. Ei maailmasta tekeminen lopu, mutta kun näistä henkilöistä kaikki on tylsää, eikä mitään viitsitä edes yrittää tehdä. Nyky nuoriso taitaa olla auttamatta pilalla.

Mutta miulla on ratkasu tähänkin ongelmaan. Kaikki joilla on teini-ikäisiä idiootteja pyörimässä nurkissa, ei muuta kuin muutatte maalle ja pistätte kakarat hommiin. Kun ne sitten illalla kaatuvat puolikuolleina sänkyyn niin minä voin tulla kysymään onko ollut tylsä päivä.

Eikös kuulostakkiin hyvälle ajatukselle..? Täytyy varmaan alkaa säästämään omaa pikku maatilaa varten, eivät nämä minunkaan kullannuppuni iäti tälläisinä pysy. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.