IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Blogi

- Vanhemmat »

No nyt on sittenPerjantai 30.12.2005 18:21

meidän perheen ensimäinen (toivottavasti viimeinen) kylmä sota taisteltu. Kaikkeen sitäkin joutuu...

Pian paukkuu raketit taas taivaalla, kyllä se oudon nopeasti vuosi menee ihmetellessä... Ja nyt oon vuoden päivät ollu kiltti, sainpas pidettyä lupaukseni. Mitähän sitä lupais ens vuodeks.. Ei ainakaan mitään turhan radikaalia, pitäähän ne lupaukset sitten pystyä pitämäänkin. Eli tupakanpolton lopettaminen on ainakin jätettävä laskuista.. Äkkiseltään kun alkaa pohtia ni vois luvata vaikka itselleen useammin hemmottelua, tai ulkoilua....

Ai joo oonhan mie yhden lupauksen jo tehnykkin... Lupasin sisko kullalle että jos hää tavottaa miut vaaleenpunaset housut jalassa kadulta ni saa ampua..
Pitääkin muistaa se ku lähtee kaupoile ens kerran heräteostoksille. x)
Mutta Hyvää uutta vuotta vaan kaikille!

En tiedä mitä mieltä muut ovat...Maanantai 19.12.2005 16:01

Mutta minua kyllä epäilyttää jos joku kysyy minun mailiosoitettani joltakulta eikä kuitenkaan kirjoita... Näinköhän oli osoitteen kysyminen edes oikeasti mielessä vai jokin muu... No sellaista sattuu.

Ja se edellisen merkinnän hiiri on edelleen ihan yhtä ärsyttävä tapaus, mutta oon o päässy "itseni herraksi" enkä anna mokoman pihtarin vaivata enää mieltäni.. Siitäs sait, epäonnistuit... Ähkutti...

Kyllä joulun aika on omituinen, se saa miussa vahvasti tiettyjä pahoja puolia esiin... Vaikka ois kaikki miten hyvin elämässä ni ne samat pahat puolet yrittää kyllä hyökkäillä.. Löytyisiköhän jostai lääkitystä ongelmaan...muualtakin ku keskiajalta..?
... joka välillä on kuin jääpuikko ja välillä kuin olisit jotain jota hän on pitkään kaivannut.
Tällänen saakelin kissa hiiri leikki alkaa jo pitemmän päälle nyppimään ja jos tää jatkuu enään yhtään mie sanon itteni irti... Niks naks Ovi lukkoon ja avain salaiseen piiloon.

Hmmmm, enpä muista millon oisin viimeeks ollu yhtä ärsyyntyny, siitä täytyy olla pitkä aika.. Taisi olla viime talvena aika samoja aikoja... Että onnittelut tälle hiirelle... Onnistut taas.

No pääsinpä...Torstai 08.12.2005 23:07

juomaan nimittäin. Maanantaina kävin muutaman ottamassa. Ihan kivaa oli... nyt oon kipee. Flunssa hyökkäs miun kimppuun ihan yllättäen. On se röyhkee... xD
Naurakaa vaan että siitäs sait perheellinen ihminen ku lähdet juomaan ja jätät miehes lasten kanssa kotiin. Ei kyllä kaduta yhtään, oli kaiken tään kurkku kivun ja nenän tukkosuuden arvosta. Ens kerran jos lähtis siskon synttäreillä tammikuussa, ei viitti useemminkaan uhmata kohtaloa, tiiä vaikka tulisin joka kerta kipeeks...

No niin olikin....Lauantai 03.12.2005 21:49

Ukko mokoma ehti lähteä ryypiskelemään enneku mie ehin sanoo 'kinkkuni on uunissa kinkkuni paloi karrelle'. On tääkin ja miekun meinasin lähteä tyttöjen kanssa käymään lähikuppilassa ottamassa yhden rauhoittavan siiderin ja kuuntelemaan rauhatonta karaokea. Ja kaiken kukkuraks se ukko varasti viellä miun seuralaisenki kuskiks ittelleen. Sanoisin ettei kovin lujasti mene. Mut tää muistetaan ja painetaan korvan taa tulevaisuutta ajatellen....

Oivallus..Keskiviikko 30.11.2005 21:05

Se iskeytyi tajuntaani kun luin erästä blogia. En sittenkään ole ainut joka on yksin, yksin koska on aina yrittänyt miellyttää enemmistöä. En olekkaan ainut joka jo koulussa oli niitä 'ei niin suosittuja' koska ei halunnut loukata ketään eikä joutua riitojen keskelle...

Onneksi hillitön miellytämisen tarpeeni on jo selkeästi väistymään päin. Ehkä jo pian saan rakennetuksi kaveri-/ystävyys-suhteen jonka ottavana ja antavana osapuolena on molemmat eikä vain toinen. ja ehkä saan korjattua jo nykyisiä ystävyys-suhteitani parempaan päin.

Kaikkea sitäkinMaanantai 28.11.2005 21:39

On kai ollut liian tylsää pitemmän aikaa, kun olen jälleen alkanut ajattelemaan kaikkea ei niin sopivaa. Ja joulukin on tulossa, mitähän tontutkin sanoisivat jos tietäisivät, kielisivät varmaan ja jäisin ilman joululahjoja.
Perustimme siskon kanssa syrjäytyneet ry:n se on ihan vain meitä varten, voimme yhdessä jutustella elämän epäoikeudenmukaisuudesta meitä kohtaan... No ei sentään. Mikäs meillä ollessa, onhan meillä toisemme tukenamme. Ei ole tullut viellä yhtään aihetta josta emme olisi voineet yhdessä keskustella.
Onneksi on olemassa siskoa joiden kanssa jutella (ja välillä kiusatakkin)

Kyllä on ihmisen muisti lyhytSunnuntai 27.11.2005 13:59

Kello 10.30 (noin) lähdin pojan kanssa tallustamaan kauppaan. Eihän siinä mitään, mutta kun kauppa aukeaa vasta 12, ihan niinkuin joka vuosi näin joulupyhien alla sunnuntaisin. Sainpahan tervellistä liikuntaa ja ulkoilmaa, rahatkin säästyivät. Jospa sitä kuitenkin lähtisi kauppaa kohti kohta uudestaan paremmalla menestyksellä :)

Meinasi menneellä viikolla tulla poru kun onnistuimme isännän kanssa sekoitamaan tietokoneen niin että käynnistäessä näyttö pompahti suoraan säästötilaan eikä sitä omin voimin sitten saatu kuntoon vaikka kuinka yritettiin. Eräs ystävämme sitten kutsuttiin konetta katsomaan ja kuinka ollakkan kun yhdessä käynnistettiin tietokone toimi vallan hyvin eikä viasta ollut tietoakaan.. Kummallisia ovat nämä tekniikan ihmeet.

Olihan tuostakin tapauksesta jotain hyötyä, sain vihdoin otetua itseäni niskasta kiinni ja tallennettua kuvat tietokoneelta levylle.

Aaah... Sunnuntai 27.11.2005 02:45

Ensimäinen siideri piiiitkään aikaan :) Kyllä on hyvää!
Ehkä uutena vuonna voin jo juoda vaika kaksikin ;)
- Vanhemmat »