IRC-Galleria

-pautsi-

-pautsi-

PIUPALIPAUPALI

HALLISEMATON AVAUTUMINEN KOHTEESEEN ELINAKeskiviikko 28.11.2007 20:11

28.11.07 18:04 <-pautsi-> on yks juttu jota vihaan, ta no siis on niitä tosi montaki mutta tää on yks. sellaset tyypit jotka on koko lapsuutensa/nuoruutensa ollu sellasia vitun typerännäkösiä hikareita, joiden ainoot kaverit on yläasteella ollu oma koira/kissa/vasikka. niin sitte ne saatana muuttaa johonki opiskeleen, esim 60km:n päähän omasta lapsuudenkodista. ja sitten joku päivä törmäät niihin jossain, esim baarissa, ja ne on NIIIIN kovista niin kovista, ja tulee moikkaan sua "IHA SEGASIN" vaikket ole jumalauta ikinä
28.11.07 18:07 <-pautsi-> puhunu niiden kanssa, koska itsehän tietysti kuuluit jo yläasteella nihin TRUE-koviksiin ja hengasit vain parhaiden ja suosituimpien tyyppien kans. siinä vaiheessa et enää tiedä kumpi ois parempi, iskeä vasaralla sitä tyyppiä naamaan vaiko hukuttaa se miestenvessaan. minä en käsitä miten ne ees kehtaa! ja sitte on ne tyypit joille oot joskus 90-luvulla sanonu "moi", törmäät niihin jossain ihan oudos paikas ja ne tulee jutteleen. se on kamalaa!!
28.11.07 18:08 <-pautsi-> toisaalta, minkä sille voi että on niin suosittu ja hyvä tyyppi että kaikki haluu olla kavereita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys