IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 01:12

tuleeks joku myymää munkaa kirpparille ens viikol pariks päiväks hiesun kirppairlle ?????!!!!!!!!

VASTATKAA !

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 23:43

leikkaisko otsiksen takas !!!!?????? hhmm

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 23:02

tulin just tos eile protult <!!!!! ihanaaa<3 kuvii tulee ehkk jos saan niit noilt apinoilt :p tahot takas vaik meiän joutuki tiskaa ja kantaavettä eikä ollu juoksevaa vettä mut haluun takas:Dja siel oli PARAST ! toi varmaa riittää kuvaa kaikkee sitä (: <33333 mut ei se mitään ei se haittaa.

HEI !Sunnuntai 05.07.2009 02:30

MISTA NAKEE FACEBOOKISSA KETA ON PAIKALLE JA MITEN VOI PUHUA !!!?

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.07.2009 02:19

mun vatsanpohjassa on perhosia en vain tiia miks &lt;ihme&gt; ??

HAA oivallus !!!Sunnuntai 05.07.2009 02:03

- olin niiku 8 vuotta sit seitseman kelatkaa kuinka vanha oon :o kuulostaa vanhalta.

- meian brotulle tulee vaa 15 ihmistaa niiku vaha, toosi vaha ! ja meit on 13 tyttoo ta 2 poikaaa kummaaa &lt;ihme&gt; ja tunnen ne kummatki pojta saali :l muut ei se haittaa siit tule eoikein nastaa :D

- onko outoo et 15 vuotiaal vois olla niiku ns. vauvakuume tai sillee ku nakee vauvan tulee kauhee aaws fiilis ja et oispa ihanaa ku ois tollane trai vaha vanhempiki ku vauva esim. 4.v ????? tapasin tanaa yhe sulsen 4 vuotiaan niiiiin ihana &lt;hymy&gt;

- voitk joku joku paiva opettaa mite facebookkia kaytetaa ku en vielkaa osaa eheh :) ??!!!???

ps. sori ei oo kaytos oo con dos puntos ja aa con dos puntos.

pps. tuun maanatain suomee tuntuu ku oisin ollu taal pari tuntii, ehk eiiha mut melkee:D tittididittidiiiiiiii hyva fiilinki mul(: i am happy !

oonko taikauskonen ??!Perjantai 03.07.2009 14:08

- jos naan mustankissan kavelemas tien yli ni sylkasen ain vasemman olan yli ettei se tois huonoo onneee.

- en uskalla avata sateenvarjoa sisalla ettei se tois huonoo onnee.

- toivon aina ku kello on esim. 12.12 tai 23.23

heh...Perjantai 03.07.2009 14:02Tiesitkö että... ... suutelu on terveellistä...
• Itkeminen on hyvästä...
• Kanakeitto oikeasti tekee olosi oikeasti paremmaksi...

...94% pojista haluaisi SINUN lähettävän heille kukkia,..

• Valehtelu on oikeasti epäterveellistä...
• Laita ainoastaan ripsiväriä saadaksesi 'kauniin' katseen...
• Se on oikeasti totta, että jotkut pojat LOUKKAAVAT sinua, kun he pitävät sinusta...

...Se on OIKEASTI mahdotonta laittaa ripsiväriä suu kiinni, ellet ajattele sitä...

• 89% pojista haluaisi SINUN tekevän aloitteen...
• Suklaa tekee olosi paremmaksi...
• Useimpien poikien mielestä on söpöä, että sanot väärät asiat...

...Hyvä ystävä EI KOSKAAN arvostele

• Pojat eivät ole kyyneltesi arvoisia...
• Ja me kaikki rakastamme yllätyksiä...

• Nyt..... tee toivomus!
& Toivo todella kovasti!

TOIVO TOIVO TOIVO TOIVO!!!!!!
Toiveesi on juuri saapunut.
Kopio tämä päiväkirjaasi seuraavan viidentoista minuutin sisällä, ja..
Toiveesi tulee täyttymään.

• Se on lupaus.
1. älä koskaan kerro ettei sinulla ole paria, tiedät että seurauksena on se että valtteri tai pekka tulee pariksesi
2. älä koskaan ärsytä valtsua, emme halua juosta yhtään extraa
3. älä kuitenkaan koskaan oleta että valtsu vetäisi treenit joissa ei juostaisi ollenkaan
4. älä unohda että vaikka olisimmekin tehneet asiat kunnolla niin valtsu saattaa silti olla vihainen ja laittaa meidät juoksemaan johtuen siitä että hänellä on esim ollut huono päivä töissä tai jotain muuta vastaavaa
5. älä ikinä turnausmatkoilla varasta jommankumman valmentajasi makuupatjaa ja nuku itse sen päällä jos sinulla ei ole omaa, se on varma tapa olla saamatta peliaikaa seuraavassa ottelussa
6. älä hauku kumpaakaan valmentajistamme homoksi, siitä he eivät pidä ja laittavat sinut luultavasti punnertamaan
7. muista keksiä aina hyvä syy miksi et tule treeneihin, muuten tulee sanomista. muista myös aina ilmoittaa ajoissa, siitäkin tulee sanomista.
8. älä esitä tyhmää, valtterin hermot eivät kestä sellaista.
9. jos et tiedä mitä pitää tehdä, kysy kaveriltasi, älä valtterilta koska hän on luultavasti jo selittänyt asian kerran eikä valtterin hermot kestä asioiden toistelua.
10. muista että vaikka olisit pelannut erittäin hyvän ottelun, valtteri keksii aivan varmasti jotain mihin ei ole tyytyväinen.
11. muista että kun niistät harjoituksissa, älä missään nimessä käytä nenäliinaa vaan paina sormi toiselle puolelle nenää ja puhalla niin lujaa että räkä lentää kauniissa kaaressa maahan.
12. muista olla hyvin kaksimielinen, sillä pääset varmasti valmentajiemme suosioon.
13. älä treenaa topissa, valmentajamme ovat sen kieltäneet. (syy: ei tietoa)
14. ÄLÄ käytä edustusasuamme MISSÄÄN IKINÄ se on täysin kielletty.
15. muista lukea sähköpostisi 10 minuutin välein jatkuvien sähköpostien takia.
16. älä väitä että olet unohtanut jonkun tapahtuman, kaikki tiedothan löytyvät kotisivuiltamme joten tarkista asiat sieltä vähintään 10 kertaa päivässä.
17. kun kerrot jotain valtterille tai pekalle, muista että asia ei pysy sen jälkeen yksityisenä vaan koko joukkueemme saa siitä tietää koska pekka ja valtsu eivät pidä salaisuuksia.
18. kun sanot aivan mitä tahansa, otetaan se kaksimielisesti vastaan, ole varuillasi.
19. muista pumpata pallosi ennen harjoituksia, pekka ja valtteri eivät siedä tyhjiä palloja.
20. muista että vain pekalla ja valtterilla on lupa huutaa ja vittuilla tuomarille, jos me sen teemme niin valtteri ja pekka huutaa ja vittuilee meille.
21. muista pelata kovaa, keltainen kortti on pikemminkin saatava kuin että sitä olisi välteltävä.
22. muista että tilanteeseen jää joko pallo tai pelaaja, meidän joukkueessamme useimmiten pallo.
23. perjantaina pitää tulla kello 21 alkaviin treeneihin vaikka haluaisikin mennä ehkä tekemään jotain hauskempaa.
24. yleisinä juhlapäivinä (esim taiteiden yö, uusi vuosi ym) silloin täytyy muistaa vastata valmentajiemme tai heidän tyttöystäviensä kännipuheluihin.
25. olipa sinulta jalka katkennut, pää irronnut tai olet muuten loukkaantunut on sinun tultava treeneihin ja jos et sitten ihan oikeasti voi treenata niin on sinun tehtäväsi käyttää valtsun koiraa Nelliä pissalla.
26. välillä harjoituksissa kun teemme punnerruksia, vatsalihaksia, viivajuoksua ym joukkueemme perusharjoittelua on meidän kuunneltava valtsun ja pekan lempimusiikkia koska he itse niin haluavat.
27. muista että jos valtsu ja pekka tietävät sinusta jotain noloa niin he kuittailevat sinulle siitä koko loppuelämäsi ajan joten pyri olemaan epänolo.
28. muista olla "iloinen" kun juuri sinulle puetaan sykemittari päälle lenkkiä varten, sehän kertoo sen että sinuun luotetaan ja että olet kovakuntoinen.
29. ole iloinen myös kun saat tasapainottelu jutun valmentajiltasi jotka käskevät käyttämään sitä vapaa-ajallasi ja muista myös käyttää sitä, tasapaino on tärkeä asia.
30. muista olla iloinen vaikka olisitkin vaihtopenkillä, itkeminen ja peliajan kinuaminen eivät meidän valmentajiimme tee vaikutusta, itseasiassa se saattaa jopa suututtaa heitä.
31. muistathan että yleisimmät taktiikat millä lähdemme matseihin ovat joko "pelataan sikaa"-taktiikka eli potkitaan vastustajaa nilkkoihi nii saatanasti, revitään ja lyödään ja tönitään tai sitten taktiikkamme saattaa olla niin sanottu "kilpikonnapuolustus"-taktiikka eli emme keskity hyökkäämiseen vaan siihen ettei vastustaja pääse tekemään maalia, tavoitetuloksena siis 0-0.
32. jos mokaat pahasti jonkun tilanteen, esim vedät hutipotkun, epäonnistut tyhjästä maalista tai teet oman maalin niin muista että valtsu ja pekka tulevat muistuttamaan sinulle siitä koko loppuelämäsi.
33. älä ikinä kyseenalaista sitä että ovatko Manu ja Arsenal hyviä joukkueita sillä ne ovat kaksi pyhää asiaa valmentajillemme.
34. muistathan että valmentajamme vakoilevat meitä täällä galleriassakin, heillä itsellään ei kuvia ole mutta heidän tyttöystävillään on ja heidän kauttaan he myös meitä vakoilevat.
35. ole myös varuillasi: he saattavat ilmiantaa tyttöystäviensä kanssa kuviamme. itse asiassa he saattavat parhaillaan lukea näitäkin sääntöjä.
36. syndejä täytyy käyttää treeneissä jotta vakuutus korvaisi loukkaantumisemme. tämä sääntöhän ei luonnollisesti valmentajiamme koske.
37. valmentajamme saattavat antaa sinulle kyseenalaisia lempinimiä, mm. löllykkä ja läskilehmä ovat valmentajiemme suuria keksintöjä.
38. varaudu että kun kuntotestissä teet jotain, esim kun ponnistustasi testataan eli joudut hyppäämään voi keskittymistäsi häiritä se kun valmentajamme nauravat vedet silmissä suorituksellesi.
39. muista että et saa alkaa nauramaan kun valtsu tai pekka tai kumpikin haukkuu meitä matsin jälkeen, pidä naamasi peruslukemilla ja näytä vakavalta ja siltä kuin ansaitsisit haukut.
40. älä missään tapauksessa kiroile harkoissa, älä edes kuiskaten sillä valtterin kuulo on hämmästyttävän loistava ja hän kuulee sanasi kilometrien päästä. ja kiroilustahan koko joukkue joutuu tekemään lihaskuntoa.
41. kun olemme turnausmatkoilla ja pelaamme pullonpyöritystä johon myös pekka ja valtsu osallistuvat ole varuillasi sillä yksi peruskysymyksistä on "kumpi on paremman näköinen pekka vai valtteri" ja se, voin kertoa, on hyvin kiusallista.
42. kun valmentajamme tulevat alushoususillaan muistuttamaan nukkumaanmenosta, emme saa osoittaa hämmentyneisyyttä vaan noudattaa käskyä.
43. muista keskittyä koko ajan otteluissa tai matseissa, jos keskittymisesi herpaantuu hetkeksikään voit varmasti odottaa huutoa ja karjuntaa valmentajiltasi.
44. älä hämmästy kun valmentajamme kertovat omista naisseikkailuistaan, jos kuitenkin järkytyt niin järkyty yöllä makuupussisi sisällä, älä kaikkien nähden.
45. muista laittaa kaikissa joukkueemme tapahtumissa kännykkäsi äänettömälle, valmentajamme inhoavat puhelimen soimista kesken tapahtuman. tämä sääntö ei luonnollisesti koske valmentajiamme.
46. älä laula turnausmatkoilla karjuen, valtteri aivan varmasti kävelee huoneeseen tuijottamaan sinua tappavalla katseellaan mikä hiljentäisi villiintyneen virtahevonkin.
47. älä hämmästy jos valtteri tai pekka tulevat huoneesi vessasta ulos ja pönttöön on ilmestynyt vauhtiviivat ja haju ei ole välttämättä kovinkaan houkutteleva.
48. älä pelästy jos valmentajamme yht äkkiä röyhtäisevät tai pieraisevat.
49. älä tule myöhässä harjoituksiin ja jos tulet niin muista juosta perille saakka jotta valtsu näkee että olet innoissasi siitä että pääset harjoittelemaan.
50. on turha olettaa että valmentajamme pesisivät liivimme, haju on tottakai sen mukainen.
51. valtteria ei saa lyödä edes vahingossa liivillä, siitä hän suuttuu.
52. kun menemme naimisiin on meidän kutsuttava valmentajamme luovuttamaan meidät.
53. älä ikinä koita sniikisti livistää jonkin asian tekemisestä, valtsullahan on tunnetusti silmät selässä ja hän aivan varmasti näkee sinun tekemättömyytesi ja laittaa sinut tekemään asian kunnolla koko joukkueen katsoessa ja sinun kärsiessä.
54. valmentajien laatimaa kunto-ohjelmaa on noudatettava lomilla, he kyllä aavistavat jos et ole sitä suorittanut.
55. muista että jos et heti tajua jotain valtsun tai pekan heittämää läppää niin se saattaa johtua siitä että se on taas jokin heidän hyvin kaksimielinen juttu ja tajuat sen aivan varmasti myöhemmin.
56. älä mainitse sanaa "puska" valmentajiemme lähettyvillä.
57. älä kuiskuttele kaverisi kanssa jollei asiasi liity jollain tavalla jalkapalloon, muuten valtsu pitää kuuluisan "jos teitä ei kiinnosta olla täällä nii voitte ihan vapaasti lähteä et tää ei oo mikään päiväkoti"-puheensa.
58. älä edes kuvittele että turnausmatkoilla valtsu tai pekka päästäisi meidät vähän helpommalla, aamulenkille herätään kello 6.30. mutta siitähän ei valiteta, aamulenkkihän on tarkoitettu vain paikkoja avaamaan.
59. jos olet hyökkääjä mutta maalienteko ei vain oikein luonnistu, esim jos mokaat vaikkapa rankkarin tai pari hyvä tilannetta on hyvin luultavaa että sinut siirretään jollekkin muulle pelipaikalle, esim puolustajaksi.
60. on valmentajiemme etuoikeus ottaa kameroillamme kuvia itsestään ja omista kaksoisleuoistaan.
61. valmentajiemme lempisanontoihin kuuluu "älkää pelätkö sitä jos pallo osuu kasvoihin, vähän hetken se vaan kirpasee"
62. kulmakuviossamme tärkein on pelaaja joka puristelee maalivahdin tissejä, takamusta sekä puristelee joka paikasta.
63. jos keskität mutta keskityksesi hieman epäonnistuu, eli menee vaikkapa suoraan maalivahdille tai päätyrajasta yli, kuulet aivan varmasti pekan huutavan sinulle "vähän itsekästä mut ihan hyvä"
64. on valmentajien etuoikeus päättää kenen kanssa jaat huoneesi turnausmatkoilla.
65. saatat joutua myös valmentajiesi työpaikalle WERNER PULTTIIN jossa pääset lajittelemaan ja laskemaan muttereita.
66. on lähestulkoon kunnia päästä joukkueessamme vasemmaksi laitapakiksi, sehän on pekan ja valtsun puheiden mukaisesti joukkueen tyhmimmän pelaajan paikka.
67. älä ihmettele jos valtsu tai pekka ei ilmesty harjoituksiin, syynä saattaa olla se että he ovat ajaneet kolarin.
68. valmentajiemme etuoikeuksiin kuuluu myös se että he saavat seistä vaihtopenkin edessä peittäen vaihtopelaajien näkökentän, älä turhaan pyydä heitä siirtymään, vastaus on helppo arvata.
69. tästä asennosta puhutaan usein harjoituksissamme.
70. uusi hiustyylisi, uudet vaatteesi tai muuten vaan jokin poikkeava asia sinussa herättää varmasti valmentajiltamme nauruja. pilkkaavia nauruja.
71. jos valmentajamme sanovat sinusta jotain vitsikästä etkä osaa päätellä oliko se piilovittuilua vai ei, usko pois, se oli.
72. useimmat valmentajat kertovat aina kuinka he ovat matseissa tehneet upeita maaleja ja antaneet upeita syöttöjä. meidän valmentajamme kertovat kuinka he saivat taas punaisen kortin ja mursivat vastustajan jalan.
73. pekka ja valtsu eivät suosittele McDonaldsissa käymistä, silti outojen sattumusten kautta päädymme turnausmatkoilla hyvin usein sinne syömään.
74. valtsu ja pekka ovat erittäin vakavia miehiä, silti valtsu on itkenyt ps. rakastan sinua lopussa, tai kuten hän itse asian ilmaisee "kyllä nous pala kurkkuun"
75. mitä krapulaisempana tulet matseihin, sitä enemmän saat takuulla peliaikaa.
76. pekan autossa ei kuunnella muita kuin guns 'n' rosesin levyjä.
77. on luonnollisesti vanhempien pelaajien syy jos nuoremmat pelaajat ovat tutustuneet alkoholin saloihin, me olemme huonoja esimerkkejä.
78. realistisiin tavoitteisiimme kuuluu luonnollisesti b-tyttöjen sm-sarjaan nouseminen.
79. luuletko voivasi lähteä matkalle ilman pekan ja valtsun lupaa? ehei, kirjallisen matka-anomuksen jälkeen he päättävät saatko lähteä.
80. mursitko jalkasi kentällä? no mene nopeasti vaihtoon, laita kylmää hetkeksi jalan päälle ja sinut työnnetäänkin jo melkein samantien kentälle.
81. olitpa miten pahassa krapulassa on sinun tultava matseihin tai harkkoihin. valmentajillamme on luonnollisesti lupa lähteä pois tapahtumista jos heidän krapulaoireensa käyvät liian pahoiksi.
82. älä mainitse valmentajille että he ovat täysin tyttöystäviensä tossun alla, siitä he vasta suuttuvatkin.
83. muista joukkuepalavereissa kertoa aina totuus siltä miltä sinusta tuntuu, hauku toki valtsua ja pekkaa, eivät he siitä suutu.
84. vältä kirjoittamasta facebookkiin mitään mikä liittyisi valtsuun tai pekkaan pahamielisesti, valtsun valvova silmä yltää meinaan facebookinkin kiehtovaan maailmaan.
85. vältä menemästä valtsun autoon kun hän on vihaisella tuulella, automatkasta tuskin tulee erityisen viihtyisä.
86. ole myös valtsun kyydissä valmis kohtaamaan kuolemasi, valtsulle ylinopeus on tuttu juttu.
87. jos menet pekan kyydillä jonnekkin, OLE AJOISSA tapaamispaikalla, koska niin on pekkakin.
88. älä näytä passikuvaasi pekalle tai valtsulle, he varastavat sen ja näyttävät sen kaikille, näin sinusta tulee jälleen kerran joukkueen yleisin naurunaihe.
89. yhteissuihku on turnausten kohokohta.
90. kun valtsu ja pekka esittelevät keksimiään taktiikoita, muista esittää kiinnostunutta ja kysy taas kaverilta jos jokin jäi epäselväksi. on hyvin todennäköistä että taktiikka jäi kaikille hyvin epäselväksi.
91. jos saat valtaisan naurukohtauksen se saattaa jopa suututtaa valtsu ja pekkaa, eihän nyt saa nauraa. joten älä naura.
92. turnausmatkojen pelote on se että jos joku ei nuku vaan valvoo äänekkäästi niin hän joutuu valtsun ja pekan huoneeseen nukkumaan. uhkaus joka on ollut hyvinkin toimiva tähän mennessä.
93. kun menet tupakalle, muista olla hyvin varovainen. valtsun ja pekan valvovat silmät ilmestyvät turhan usein kulman takaa esille.
94. jos valtsu antaa meille kurinpalautetta, seuraa tarkasti ketä hän tuijottaa samalla kun puhuu. sillä tälle henkilölle palaute on hyvin suurissa osin kohdistettu.
95. jos pelaat kentällä ja oman joukkueesi vaihtopenkki räjähtää yht äkkiä nauruun, on hyvin todennäköistä että valtsu tai pekka on juuri kertonut sinusta vaihtopelaajille jonkin hauskan jutun ja he nauravat sinulle.
96. jos tulet johonkin tapahtumaan ja kun saavut paikalle kaikki hiljenevät, on hyvin todennäköistä että juuri sinusta on hetki sitten vitsailtu.
97. vältä joutumasta valtsun puhutteluun, valtsun vihaisen naaman edessä ei meinaa naama oikein pysyä peruslukemilla ja siitäkös valtsu suuttuu jos joku alkaa hänen vihaisen saarnansa edessä nauramaan. ja kaikkihan ovat jo ymmärtäneet mitä seuraa valtsun suuttumuksesta. kyllä, juoksua.
98. jos näet että valtsulla on huono päivä, ja usko pois sen kyllä näkee, niin älä missään nimessä vitsaile. se ei paranna valtsun mielialaa, pikemminkin huonontaa ja tuloksena luonnollisesti juoksua.
99. voit herätä aamulla klo 5.40 ja mennä kello 6.10 bussilla tapiolaan, kävellä 3 kilometriä pelipaikalle lumituiskeessa ja olla saamatta peliaikaa.
100. on täysin kiellettyä kirjoittaa tämmösiä sääntöjä, valtsun ja pekan valvovien silmien huomatessa nämä me joudumme juoksemaan luultavasti maratonin jos toisenkin.

rakkahin päiväkirjaTiistai 30.06.2009 02:40

hei olen nyt englannissa parhaillaan täälle EI sada !!! vaa oli tänään esim 28 astetta lämmintä eli kuuma !! jaja oltii eile museos kattoo banksyn näyttrlyy, hyvä. ja en oo koskaa nähny nii pitkää jonoo museoon &lt;virne&gt; se oli ainakin kilsan pitkä (ei ehkä ihan, mutta pitkä se oli). ja kävin tos lontooski &lt;kieli&gt; ja ois siistii jos meil olis koulupuvut, tavallaan, mut tavallaan ei. loppu, rakas päiväkirja &lt;nam&gt;