IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?

Blogi

- Vanhemmat »

tukaripäivä.Tiistai 30.05.2006 20:35

aivan kamalaa. se luokka on aivan hirveä =D¨näsäviisaita kikkeleitä kaikki =D

ja taas..Perjantai 26.05.2006 12:08

on se niin mukavaa kun fyssan tunnit katotaa elokuvia, kun voi tulla tänne ATK-luokkaa dataan. KYLLÄ SE KEIJO ON NIIN MUKAVA ! =D nytkin saa olla kaks tuntia täällä chillaa.

HAPPYTREEFRIENDSIT on niin mukaaavia =D

Ollaan nyt 3 tuntii atk-luokassa =D aika lepposa päivä, kieltämättä. ANNUKKAKIN ON TOODELLA MUKAVA KUN PÄÄSTÄÄ MEIDÄT TAAS ATK-LUOKKAAN ! aapelissa pelaillaan biljaridia kaikki meiän luokkalaiset. juttelin eilen 2 tuntia yhden henkilön kanssa mesessä, ja sen takia TÄMÄ PÄiVÄ ON NIIN HYVÄ ! Aapo on aikas homo jätkä kun esiintyy aapelissa tyttönä ja iskee jätkiä. aika homomaista =D

tänään menen iskälle viikonlopuks ja tulen sunnuntaina =D maanantaina saadaan tietää mille luokille mennää tukioppilaiks ja tiistaina on se tutustumispäivä. toivottavasti pääsen lauran luokalle =D laura ois aika mahti LV.

mutta ihan pian loppuu tuntikin joten lopettelen.

Ja päässä soi Tosi Tarttuva Täytebiisi - Hausmylly

Tsädääm käytiinpäs LIIDELISSÄ ostelemassa karkkia ja 27 litraa juotavaa. (täytyy sanoo ettei juotavat voi loppua kesken) eipäs tarvinnut siivota koulua kun satoi =D OLEN ONNELLINEN, kuka nyt haluu vapaaehtoisesti(tai no ei sitä kukaan vapaaehtoisesti ois tehnykkää)siivota koulua, jonkun muun roskista ? hei kamoon jos se häiritsee sitä reksiä, ni siivotkoon keskenää, ja mitä varten siivoojat on koulussa ? nomjaa ehkäpä vaikka öööm siivoomista varten.

jonna ja anni tsillailee ojamäen perseessä kissan ja annin äipän ja jonnan isin kanssa. ja he vetelevät karamällejä kilpaa ja LAULAA KARAOKEA ! :D

nyt iski paniikki !Torstai 25.05.2006 14:56

mä vasta tajusin etten mee minnekkää koko kesäloman aikana minnekkää muualle ku riparille, ja sekin on RAJAMÄELLÄ ! aika paska tsäkä.

Koko kesän mä leikkaan nurmikkoa himassa ja tsiikailen jessen perään.
aika suuret suunnitelmat.

MUT HEI EI SE MITÄÄN, KESÄLOMAA SE SILTI ON ! =D

Korjaus: Olen siis vielä anni siskoni kanssa =D

koukkuun jääminen on kamalaa =DKeskiviikko 24.05.2006 12:14

ainii lisäys vielä, TESTIMAA ON KIVA PAIKKA =D

Ja taas mä olen koneella =D tällä kertaa hissan tunnilla ! =D KEKE ON KIVA MAIKKA KUN PÄÄSTÄÄ MEIDÄT TÄNNE !

http://geocities.com/arsytan_sua/ <-- käykää kattoon

http://ilmailu.org/moniajo.htm <--toi myös tohon jää oikeesti koukkuun =D mun paras on 27 piste jotain =D

ainii ja spider pasianssiin jää kanssa koukkuun, se on ihan kamala peli, mut silti on pakko pelata sitä ainaki kerran viikossa tai muuten tulee VIEROTUSOIREITA ! maha tulee kipeeks, päätä särkee ja oksettaa, tekee mieli hypistellä koko ajan jotain ja sit syö koko ajan jotain. TIEDÄN TUNTEEN KOHTALOTOVERIT.

nyt loppu tunti !

ATK LUOKASSA FYSSAN TUNNILLAKeskiviikko 24.05.2006 12:06

Eilen sato vettä ja tänää sataa vettä. tuntuu ku sää lukis mun mielialoja. eikai se voi olla mahollista, tai mistä sitä ikinä tietää ? Tänää pitäis TAAS vaihteeks katsella jesseä, joten mihinkään ei voi mennä, oon sidottu kotiin.

JELPPA MEI ! tulkaa meille ja viekää jesse pois ni voin mennä minne haluan !

Torstaina tai perjantaina menen iskälle kattomaan Alperttia ja Anni siskoani, edes yksi "vapaa päivä" jippijaijei !
- Vanhemmat »