IRC-Galleria

-seve-

-seve-

taas vantaalla, vai missä minä olin.
olimme tulossa oulusta...oulaisissa oli tarkoitus käydä pistään vähä lisää löpöä tankkiin jotta päästäisiin kotiin asti...no, se ei huolinut rahaa...ei vaan kelvannu...saatanan pihi paska.ei kympit eikä kaks kymppiset...no, ajateltiin siinä sit et kai sitä ehkä pääsee nivalaan asti...tai no...ei ollut vaihtoehtoa...ko ylivieskan kautta ei oltu menossa...
nivalaan päästiin...mentiin sit siellä tankille...kaveri yritti taas tarjota rahaa ja ottihan se sen...mut mitään ei antanu..*tervetuloa! syötä kortti tai seteli* eka tankki ei ota ja toinen ei anna...mihin tää maailma on menossa..? siinä jo minäki nostin perseeni autosta..on muuten aivan ihanaa hengailla muuten vaan kylällä kuuden jälkeen aamulla ja ihmetellä...no kuiteski...ko siitä lähettiin pois niin kaveri sano et käy sä tankaan ko se ei näytä multa onnistuvan...anto sen viimeisen kympin...no jotkut tietää et mulla on jotain ihmeen supervoimia..jotka tulee esiin sillon ko niitä ei tarvita...aloin vaan suoristaan seteliä..niin kräts...taas ne ihmevoimat tuli esiin ja koko perkeleen seteli meni kahtia...eihän siinä saatana voinu ko nauraa...vittu ei sitte saatana tankata..
lopputulos..: kuski, eli siis minä..tankkaan auton ja olen nyt onnellinen kahden kympin puolikkaan omistaja...(olipa vaikeesti sanottu..) mut eikai siinä..alan nyt nukuun..hyvää yötä kansalaiset..täällä eve ja nivala.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.