IRC-Galleria

-seve-

-seve-

taas vantaalla, vai missä minä olin.
KANKKUNEN
On merkkisi nimi enne; ja saatat itsesi toistuwaisesti outoon valoon ja kiusallisiin sattumuksiin, etenkin koska olet kovasti wiinaanmenevä. Mielilausahduksesi on: "tosiasiat ovat walhetuksia, jotka johtuvat viinan puutteesta". Suret aina menneitä asioita.
Olet tarinan iskijä ja aloitat usein yhteisen laulun. Olet hauska veikka, kunnes oravannahkasi loppuvat krouwissa. Lemmessä sinulla olisi ottajia, mutta itsestäsi ei ole walitsemaan. Menet liian varhain awioon ja sitä saat monet kerrat katkerasti katua; mutta valittaa et osaa, koska sait tyhmän ja kuuliaisen waimon. Kankkusnaiset hyljätään, koska he vuoteessa ääneen wertailevat miehensä avuja entisten rakastajien avuihin. Heillä on utuisen kiehtova katsanto; mutta johtuu se siitä, että heidän silmät ovat likinäköiset.


JA TÄSSÄ TOINEN:
Vaaka
Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaka on ainoa joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan. Naispuolinen vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi.
ONNENNUMERO: vain 299,-
ONNENVÄRI: kevään muotiväri
MOTTO: "TÄÄ ON AIVAN IHANA! VOIKO TEILLÄ MAKSAA VISALLA?"
AUTO: Volvo S80

NYT ALKAA JO MIETTIMÄÄN ET VAAKA LIITETÄÄN AINA JOTENKI SÄNKY HOMMIIN...

JA SIT SEURAAVA:

Puntari (24.9. - 23.10.)
Sinoot alati yhtä tasaasen rauhallinen, notta sivullisiakin välillä hirvittää. Sua ei sitte palijua paina onko juhula vai askaresaika. Kaikki menöö samalla raitillansa. Mitä jos koittaasit vähä rävähyttää ja pistää lekkeriksi?

TUOLTA LÖYTYY OIKEIN TARINAA KAIKISTA HOROSKOOPEISTA:
http://www.netikka.net/knuutti/Hupijutut/horoskooppi_ja_viemari.htm

JA TAAS VAAKAA:::::
VAAKA 23.09-23.10
Ihmissuhteesi ovat olleen solmussa syntymästäsi lähtien, kysy vaikka äidiltäsi jos et usko. Tänä vuonna niihin tulee kuitenkin muutos, ne menevät totaalisesti umpisolmuun. Päätät alkaa ryypiskelemään, se parantaakin ihmissuhteita vähäksi aikaa, suhteet poliisiinkin lämpenevät, jopa tulistuvat. Taloudellinen hyvinvointisi romahtaa ryypiskelyn myötä. Taloutesi kohenee loppuvuodesta kuitenkin huomattavasti, alat myymään pimeätä viinaa rautatieasemalla.


Bilehoroskooppi:
saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?


TÄÄ KANNATTAA LUKEE...TIIÄTTEPÄHÄN AINAKI ETTEI MULLE VITTUILLA...:D

Vaaka: Olet virtuoosi kävelemään vihaamasi ihmisen läpi nonchalantisti
pienen ironisen hymyn kera. Keräät ihmisiä ympärillesi ja laitat
vihamiehesi noloihin tilanteisiin, joista ei Rowan Atkinson selviäisi
kasvojaan menettämättä. Johdat kuvotuksen asioihin, joissa hän on
kömpelö, suoranainen porsas valmiina ensimmäiseen sisäsiistinä olemisen
koulutukseen.

24.9-23.10 JOUTSEN (VAAKA)
Olet viehkeä joutsen. Pidät kauneudesta. Olet sosiaalinen ja perinteinen parisuhteissa. Sinun kanssasi on helppo tulla toimeen.


JUHANNUSVAAKA:::
VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viina pullo kainalossaan.

Horoskooppimerkit seksin jälkeen
Vaaka:
"Pidin äskeisestä jos sinäkin pidit"

NYT SAA KYLLÄ JO RIITTÄ....NÄITÄ OLI ENEMMÄNKI...MUT POIMIN KAIKKI PARHAAT (siis omasta mielestäni) NÄÄ KAIKKI (ainaki melkein) LÖYTYY SIVUILTA:
http://junnu.toimii.net/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.