IRC-Galleria

-seve-

-seve-

taas vantaalla, vai missä minä olin.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

sain rakkaalta siskolta haasteen...Keskiviikko 01.02.2006 18:16

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. puhun paljon itsekseni...kun tajuan että jälleen kerran kukaan ei kuuntele alan ääneen miettiä miksi minä aina puhun itsekseni kun taas tajuan ettei kukaan kuuntele ja taas alkaa ääneen miettiminen...tämä on ikuinen noidankehä.

2.minulla on tapana nolata itseäni..sitä tapahtuu joka päivä missä milloinkin...minä itse olen jo alkanut siihen tottua, mutta kaverini ei...kysykää heidiltä...

3. minulla on omituinen suku...jonka omituisuus tarttuu...varokaa siis. jotkut mm ovat "vallassa" öisin.

4. jos olen suihkussa liian kauan se johtuu siitä, että olen varma että joku puukko heppu odottaa minua suihkuverhon takana...enkä uskalla tulla sieltä pois...ja sama on myös toisin päin...en uskalla liikuttaa suihkuverhoa...sillä olen varma että siellä makaa verinen ruumis...kauna-elokuvalla ei ole mitään osuutta asiaan...:)

5. yllensä kun liikun ulkona kuuntelen musiikkia...kuuntelen aika isolla...ja liikennevaloissa mietin aina miksi ihmiset katsovat minua...vähän aikaa sitten se selvisi...mä jammaan niin täysillä jotain metsurin koiraa että koko kroppa pomppii...ja joskus vielä viheltelenkin...

haastan tähän
heidin
delcon
elisan
marin
hennan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.