IRC-Galleria

-seve-

-seve-

taas vantaalla, vai missä minä olin.

siistiä perkele!Sunnuntai 26.10.2008 00:15

mulla on tosi kivat työnjohtajat. toinen tuli sanoon että terv.tarkastukseen ens torstaina..siellä on huume testi niin älä nyt vaan polttele mitään. mihin minä et joo mä olenki niin hirvee pössyttelijä et tulee tuska viikko hehheh. saman päivän lopussa toinen työnjohtaja sanoo kans et siellä on sitte huumetesti et älä nyt vaan polttele mitään ennen sitä. meikä et just joo..jos mä olen reilut 22vuotta ollu polttamatta niin ehkä mä just ja just pystyn vielä tämän viikon oleen ilman. perkele..

oon varmaan jotenki niin yli pirtee töissä että pomot ajattelee ettei tuo ole ihan normaalia..

niin joo. oli kivat pileet eilen: ryyppäämässä kahden pomon, niiden pomon ja sen pomon kans..olin viisas ja join vain kaljaa ettei tule nolattua itteäni. ja itteäni en nolannutkaan nyt pomot kyllä. :D oli siellä toki myös lauma työkavereita. ei ole edes mistään morkkista, eli hyvä ilta.

ookke moi!

kiitos onnitteluista kaikille!!!!Keskiviikko 15.10.2008 20:48

hohoijjaa...Sunnuntai 05.10.2008 16:10

ei jaksa mennä huomenna töihin. ei muuta.

etsitään...Lauantai 04.10.2008 16:18

kuka haluaa tulla värjään mun tukan?? vapaaehtoisia...?!? en viihti edes maukalta kysyä...se värjäis vaan onnin...

hehei!Perjantai 03.10.2008 22:37

olinpas tänään reipas ja saatoin pelastaa jonkun hengen..kävin siis luovuttamassa verta...meinasin vaan lähtiissä pyörtyä...
mut hengissä ollaan jos joku säikähti heh.

joo moi!

välitätkö?Keskiviikko 01.10.2008 22:10Sano VÄLITÄN jos oikeesti välität minusta, mutta jos et välitä älä sano mitään. Sitten kopioi tää omaan päiväkirjaas ja katso kuinka moni välittää sinusta.

jeps...Sunnuntai 21.09.2008 22:04

käytiin kattoon uus kummeli.. aika paska..kultakuume on ollu kyllä paras.

hui!!Lauantai 20.09.2008 16:20

Kaksi tyttöä (sisarukset) viettivät rauhallista koti-iltaa dataamalla, kun isä juopotteli. Tytöt aikoivat valvoa koko yön mm. dataamalla, ottamalla valokuvia kännykällä ja katsoen leffoja. n. klo 2:20 tytöt alkoivat ottaa kuvia ja huomasivat joka kuvassa olevan sama hahmo. aluksi he ajattelivat sen olevan vain jokin heijastu, mutta huomasivatkin, että hahmo tuli joka kuvassa koko ajan lähemmäs ja kasvot selventyivät. yhtäkkiä isä alkoi huutaa omassa huoneessaan jolloin toinen tyttö lähti katsomaan mikä isällä on hätänä. Se olikin vain ollut pahaa unta ja kaikki oli hyvin. Vai oliko?

Kun toinen tytöistä palasi takaisin huoneeseen hän löysi vain kameran lattialta ja huomasi siskonsa kadonneen. Kamerassa oli kuva, missä oli vain se sama hahmo joka oli muissakin kuvissa. Tällä kertaa se oli yksin. Tyttö juoksi hädissään isänsä luokse, mutta huomasi hänenkin olevan kadonnut. Tyttö palasi hädissään huoneeseen ja alkoi ravata ympäri huonetta miettien soittaisiko poliisille, mutta tuli toisiin ajatuksiin ajatellessaan, että poliisit eivät uskoisi häntä. Tyttö kummiskin ajattelee kaiken olevan unta ja menee nukkumaan.

Naapurit huomaavat, että talossa ei ole elonmerkkiäkään vaikka sähkölaitteet ovat päällä. Silloin he päättävät soittaa viranomaisille. Poliisit tulevat. Menevät taloon sisään, mutta talossa ei ole sieluakaan. Vai onko?


Tiesitkö, että juuri sinä olet siinä samassa talossa juuri nytten. (Ei kannata ottaa valokuvia)

HUOM! Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi minuutin sisällä sinulle käy samalla tavalla kuin tarinan tytölle, koska tapahtumasta on tasan 18 vuotta

kaamee lunssa...onni söi mun nessut.Perjantai 12.09.2008 13:17