IRC-Galleria

-solja-

-solja-

taidanpa häipyä

Blogi

« Uudemmat -
Toimi näin:
-ota nimeksesi 2. nimi ja lähimmän naapurin sukunimi (hei kamoon, ei tääl suures citys kukaan tiedän naapurin nimeä!)
-asuipaikaksi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla
-iäksesi äidin ikä
-ammatiksi isän ammatti
-harrastuksiin ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/joista et pidä?
-lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on ( kaikki korvakorut lasketaan).
-hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri
-silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
-musiikkimauksi genre, jota et siedä
-lempiartiksiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.


Hei. Nimeni on Marjatta Ylinen, olen 45-vuotias tamperelainen. Työskentelen keskisuuressa yrityksessä myyntipäällikkönä, myyn harvestereita useisiin eri maihin. Olen intohimoinen jääkiekon harrastaja ja kuuntelen mielelläni death metallia. Lempiartistini onkin Pentti Laine. Lapsia minulla ei ole, enkä aio niitä myöskään hankkia. Vielä hieman ulkonäkötietoja: Hiukseni ovat pitkät ja väriltään kuluneen violetit, silmäni ovat kirkkaan vaaleanpunaiset.

nm. Kanna minut metsään apinamies

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 14:13

Olis varmaan ollut kovat synttäri hibbalot viikonloppuna, jos Tapsa olis vielä hengissä. Ajatelka nyt, siitä on melkein kuus vuotta.

KarvinenMaanantai 17.11.2008 02:28

Meijän pihapiirissä liikuskelee semmonen isomahanen oranssi kissa. Vähän kun Karvinen, mutta tää liikkuu ainoastaan neljällä tassulla. Eilen se tuli istumaan meidän rapuille, antoi silittää ja kyöhnäsi. Ovi oli auki ja vähän se katteli sinne sisälle, et voisko vaikka tulla käymään. Ei sitten kuitenkaan tullut, mikä on harmi koska meillä on hiiri ongelma.

Jokelan koulusurmatSunnuntai 20.04.2008 02:57

On kulunut jo yli viisi kuukautta siitä kun Pekka-Eric Auvinen päätti lähteä toteuttamaan ideologiaansa hyvin julmalla ja verisellä tavalla. Periaatteessa kannatan ihmisen vapautta omaan ideologiaansa ja pyrin myös kunnioittamaan toisten ajatuksia, vaikka ne kuinka poikkeavat omistani. Pyrin myös ymmärtämään toisten ajatusmaailmoja, ehkä jopa oppimaan niistä jotain. Mutta siinä vaiheessa kun ideologia saa tappamaan toisen ihmisen...

Muistan tapahtuman uutisoinnin vain hyvin hämärästi. Aamulla koulussa opettaja kysyi minulta; oliko tapahtuma ensimmäisenä mielessäni kun heräsin. Kerroin muistaneeni sen vasta siinä vaiheessa kun näin stadionin liput puolitangossa. Asiasta keskusteltiin paljon, mutta en osallistunut puheeseen. Ei vaan tuntunut miltään, ei hetkauttanut. Ajattelin olevani täysin tunteeton ja julma. Selittelin itselleni, ettei minun kuulukkaan välittää, koska en tuntenut ketään jota tapahtunut olisi läheisesti koskettanut.

Uusien tietojen myötä asia on noussut taas lehtien kansiin. Mutta nyt se hetkautti. Näin unen, joka avasi silmäni täydellisesti. Siinä unessa olin Jokelan koulussa ja me kaikki tiesimme Auvisen olevan tulossa. Me odotimme häntä. Kun hän viimein tuli ja yritti ampua meitä, ampuikin poliisi hänet. Suoraan päähän. Hän kaatui maahan ja veri muodosti lammikon hänen päänsä ympärille. Ja minä itkin ja itkin ja itkin. Ihminen oli ammuttu kuoliaaksi suoraan silmieni edessä. Muistan sen tunteen edelleen, vaikka se hälveneekin nopeasti, niin kuin unilla on tapana.

Kriisien yhteydessä ihmiset reagoivat hyvin moninaisin eri tavoin. On tyypillistä, että osa ihmisistä ei heti ymmärrä tapahtunutta tai he kieltävät sen. Minä kai kielsin. Unohdin ja työnsin syrjään. Muistan olleeni tuohon aikaan hyvin stressaantunut. Ehkä asia painui piiloon odottaman sopivampaa ajankohtaa, hetkeä, jolloin minulla olisi aikaa sille.

Nyt vasta pystyn tapahtunutta ajatellessani tuntemaan jotain. Heidän on täytynyt olla valtavan peloissaan, vankeina koulussa, tietämättä pääsevätkö elossa ulos, näkevätkö enää ikinä vanhempiaan, sisaruksiaan. Ja vanhempien tuska heidän kuulleessaan lastensa kuolleen. Kaikki se tuska ja epätoivo. Entä mitä ajatteli Auvinen hetkeä ennen kuin surmasi itsensä. Saiko hän raivonsa purettua, katuiko hän, pelkäsikö?

Voimia ja siunausta uhrien perheille, selvinneille ja heidän perheilleen. Siunausta Auvisen perheelle, varsinkin sille äidille, jonka tuskan määrää kukaan meistä ei voi ymmärtää.

Kirkko maailman melskeessäKeskiviikko 26.03.2008 22:05

"Tarvetta olisi tulevaisuuden haisteluun, strategioiden laadintaan ja rohkeisiin irtiottoihin muuttuvassa yhteiskunnassa elävien ihmisten auttamiseksi." Näin teoriassa, mitäs hittoa käytännössä.

Yhteiskuntamme on muuttunut ja muuttuu edelleen. Tätä se on toki tehnyt koko historiansa ajan, mutta koska sen vauhti on jatkuvasti kiihtyvä, näkyvät muutokset nykypäivänä selvemmin kuin joitakin satoja vuosia sitten. Juuri kun olemme tottuneet DVD-levyihin ja -soitttimiin, marssii areenalle Blue-ray. Ai ettet ole koskaan kuulutkaan? No VGS (vittu, googleta se)! Tekniikka on helpoin tapa kuvata nopeaa kehitystä, eivätkä ihmiset ja ajattelutavat onneksi muutu yhtä nopeasti. Mutta muutosta se on hidaskin muutos, tämän on saanut nahoissaan kokea muiden muassa Suomen evankelis-luterilainen kirkko.

Seurakunnan jäsenmäärä laskee kuin lehmän häntä; kun vuoden 2005 lopussa kirkkoon kuului 83,1 % väestöstä, vuoden 2007 lopussa heitä oli 81,7. Lukua "laimentavat" kirkosta eronneiden lisäksi myös jatkuvasti kasvava ulkomaalaisten määrä Suomessa. Minkään tekosyyn varjolla ei kuitenkaan voida kiistä sitä tosiseikkaa, että kirkosta eroaa enemmän väkeä kuin siihen liittyy. Tämän olen itse saanut konkreettisesti huomata, sillä seurakunnalla työskennellessäni sain vastaanottaa enemmän (aikuisiän) eroja kuin liittymisiä. Puhumattakaan siitä, että monet eroajat jättävät ilmoituksensa maistraattiin.

Joten takaisin itse aiheeseen, kuinka kirkon tulisi uudistua tavoittaakseen uudelleen ne, jotka ovat kääntäneet sille selkänsä? Oppeja ei parane käydä muuttamaan, se ikään kuin pudottaisi pohjan koko hommalta. Sen sijaan rohkenen ehdottaa tietynlaista painotuksen muutosta. Jeesus kuoli jotta Jumalan lapsilla olisi ikuinen elämämä Taivaassa. Se on tärkein ja arvokkain asia, mutta on niin paljon muutakin!

Nykyajan ihmiset pitävät kuolemaa kaukaisena asiana, koska elinikä on pidentynyt ja kuolemasta muutoinkin tehny kovin etäinen asia. Tunnistan tämä itsessänikin. En rakasta ja palvele Jumalaa taivaspaikka silmissä kiiluen, en elä kuolemaa varten, elän tätä hetkeä varten. Kuoleman jälkeisen elämän rinnalle on nostettava toinen aihe, nimittäin kuolemaa edeltävä elämä. Se kuinka isämme Jumala ja veljemme Jeesus Kristus kulkevat rinnallamme joka hetki, niin ettemme yhtään askelta, sitä vaikeintakaan joudu ottamaan yksin.

Maslow'n tarvehierarkia lienee tuttu monille (VGS). Hierarkiassa korkeimpana ovat fysiologiset tarpeet ja heti niiden jälkeen tulee tarve kokea olevansa turvassa. Vaikka teoriaa on arvosteltu rankasti, monet meistä varmasti tunnistavat turvallisuuden kaipuun itsessään. Tätä kaipuuta yritämme tyydyttää keräämällä omaisuutta, lukitsemalla talomme ja ostamalla lapsillemme kännyköitä. Silti tunnemme olomme usein turvattomiksi. Mutta kun uskallamme jättää itsemme ja läheisemme Jumalan käsiin, voimme saada sen rauhan ja tyyneyden, jota olen tavoitelleet. Tiedämme, että hädän hetkellä Jumala on yhden ainoa rukouksen päässä. Kuten virsi 397 sen kauniisti esittää:

http://evl.fi/Virsikirja.nsf/Etusivu?OpenPage

Kolmas seikka on rakkaus, johon koko uskomme oikeastaan perustuu. Tämän ajan maailmassa rakkauden kaipuu on suurempaa kuin koskaan. Meillä on niin kiire ettemme ehdi rakastaa. Toisaalta taas maailma pyörii yhä enemmän omien napojemme ympärillä, niin että osa ihmisistä on jo unohtanut kuinka rakastetaan tai otetaan rakkautta vastaan. Emme myöskään aina viitsi nähdä vaivaa rakkauden eteen, jolloin se sammuu. Mutta Jumalan rakkaus on suurempaa ja ihmellisempää. Vaikka koko ikämme tutkisimme Jumalaa, pohtisimme ja mietiskelisimme, emme milloinkaan pystyisi ymmärtämään hänen rakkautensa määrä. Jumalan rakkaus on täysin ehdotonta ja iäti jatkuvaa. Voimme tulla hänen eteensä kaikien vikojemme kanssa ja hän ottaa meidät avosylin vastaan, rakastaen meitä niin, ettei mkään maallinen rakkaus ole mitään sen rinnalla.

Kirkko, seurakunta on juuri niin tylsä ja yksitotinen kuin mitä siitä halutaan uskoa. Mutta joka uskaltaa sukeltaa hieman syvemmälle, avata sydämensä muurit ja ottaa vastaan Jeesuksen, saa kokea jotain uskomatonta, jotain jonka rinnalla kaikki maallinen jää kauas taa.

Vielä yksi linkki tähän lopuksi:

http://www.lyricsdrive.com/lyrics/the-rain/669848/tuuli-kulkee-lyrics/

Hiiri jota ei saatu hengiltäMaanantai 24.03.2008 23:59

Hiiren nimi on Steve, enkä saa sitä hengiltä koska pidän siitä liikaa. Se syö baanaania ja omenaa, mutta vain salaa ollessaan yksin kotona. Sitrushedelmistä se ei pidä. Tino väittää että Steve on mielikuvitukseni tuotetta, koska vain minä olen nähnyt sen. En kiistä etteikö näin voisi todella olla. Ilmeisesti olen höyryissäni myös kaivertanut pieniä reikiä hedelmiin, jotta voisin jatkaa kuviteltua ystävyyttämme.

Ja asiasta kukkaruukkuun... Minä haen töitä. En siis mitä tahansa töitä, turha tulla tarjoamaan. Haluan yhteen nimen omaiseen työhön. Kyllähän minulla on työ, ihan hyvä työ. Palkka on ok ja nousee pian kun harjoitteluaika loppuu. Lisäksi saa nukkua pitkään ja syödä roskaruokaa puoleen hintaan, ihmisetkin ovat mukavia. En halua pois siksi että työpaikassa olisi jotain vikaa, en oikeastaan edes halua pois. Mutta minä haluan sen toisen työn. Ajatelkaa kuinka hieno tilanne; työ, josta voit saada muutakin kuin rahaa. Peukut pystyyn ja varpaat ristiin, perjantai on pian täällä!

Tänään saapuivat ne kaksi paljon odottamaamme asiaa; talvi ja kevät. Talvi tuli aamulla, pyrytti kunnon kerroksen kaunista ja koskematonta puuterilunta. Kolmen tunnin päästä oli kevään vuoro, kun lumi suli, aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Tämä on sitä nykyajan tehokkuusajattelua.
Ensimmäinen päiväkirjamerkintä sataan vuoteen...

Otsikko vähän liioittelee, en ymmärrä vielä ihan kaikkea. Mutta ymmärrän tarpeeksi paljon, niin ettei minun tarvitse enää pelätä. Kuolemahan ei suinkaan ole pahinta mitä meille voi tapahtua, pahimmat asiat tapahtuvat aina eläessä, ne oikeastaan jopa kuuluvat siihen. Siksi elämä, tulevaisuus voi joskus pelottaa, mutta kuolema ei. Miksi pitäisi?

Ensinnäkin, se on täysin väistämätöntä. Missä ja milloin, sitä on vaikeampi sanoa, toivon kuitenkin kaikille tervettä elämää ja pitkää ikää. Toisekseen, mitä pelättävää kuolemassa oikeastaan on? Kuolintapa kentien? Se on vielä elämää ja kuten jo aikaisemmin mainitsin, ikävät asiat kuuluvat lähes jokaisen elämään, turha siis sotkea kuolemaa ja kuolintapaa.

Vai onko se sittenkin kuoleman jälkeisyys, joka pelottaa? Nyt ollaankin aralla alueella. Mitä ihmisen sielulle tapahtuu kuoleman jälkeen? Meillä kristityillä on omat uskomuksemme, eikä niistä enempää, mutta juuri niiden uskomusten takia minä en pelkää. Käsittääkseni kaikissa uskonnoissa puhutaan jotain kuoleman jälkeisestä elämästä ja useimmiten tuo kuva on ainakin jotenkin toiveikas. Yhteistä on usein se, että hyvällä ja uskonnolleen, äh, uskollisella ihmisellä on kuoleman jälkeen asiat suht hyvin. Eikä hätää ole niilläkään jotka eivät usko koko sielun olemassa oloon. Heidän elämänsä loppuu kuolemaan aivan tyystin, turha siis surra jotain jota ei ole.

Ainoa todellinen huolen aihe ovat ne ihmiset, jotka ovat hengissä vielä sen jälkeen kun itse olet kuollut. Kuinka he pärjäävät, kuinka selviävät surustaan. Ja voihan sitä muutaman murheellisen ajatuksen suoda sillekkin, että ei ehkä ehdi nähdä ja tehdä kaikkea mitä haluaisi. Juuri tästä syystä ihmisiä kehoitetaan elämään jokainen päivä, kuin se olisi viimeinen. Joskushan se todella on.

Suurin kuolemaan liittyvä tunteeni onkin haikeus. Lähteminen on aina haikeaa, varsinkin niille jotka ovat kovia kiintymään, kuten minä. Koulun loppuminen, leirin loppuminen, kesätyön loppuminen, aina yhtä haikeaa. Haikeus tulee siitä tiedosta, ettei ehkä koskaan enää näe tätä porukkaa kasassa. Ettei koskaan enää tehdä näitä juttuja yhdessä, ettei ehkä koskaan enää naureta niin kuin sillon joskus naurettiin.

Jos mietit elämääsi taaksepäin, huomaat että olet selvinnyt jo monesta vaikesta, jopa mahdottoman tuntuisesta asiasta. Olet syntynyt (ei varmaan mikään miellyttävin kokemus), oppinut syömään perunaa, kävelemään, puhumaan, ystävystymään, lukemaan ja kirjoittamaan, suorittanut enemmän tai vähemmän opintoja, käynyt ehkä autokoulun, pystynyt luomaan pitkäaikaisia ihmissuhteita, sairastanut, mahdollisesti menettänyt jonkun hyvin läheisen, ehkä useammankin, ja loppujen lopuksi selvinnyt siitä kaikesta. Kuinka pientä kuolema onkaan siihen kaikkeen verrattuna?

[Ei aihetta]Torstai 22.11.2007 19:12

`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` ````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````_IKqqqX``````````````````` `````````````````KqqdqdqqqE_````````````````````````````````````````````````````FHqqqqqqqqqqK````````````````` ````````````````NqqqqqqqqqqqqqX_`````````````````__i__TT____`````````````````FNqqqqqqqqqqqqqqi```````````````` ```````````````dqqqqqHBBqqqqqqqqqX````````iYHqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqBFi``````_BqqqqqqqNA___KqqqdE```````````````` ```````````````NqqqN______iRqqqqqqqqi`IqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqTYqqqqqqqBT_______HqqqN```````````````` ```````````````NdqqI__________HqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqB__________RqqqR```````````````` ```````````````NqqqI____________Fqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqc____________qqqqB```````````````` ```````````````_qqqd___________cqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqA__________Fqqqq_```````````````` ````````````````Nqqqc_________qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqY________BqqqH````````````````` ````````````````Iqqqq_______Xqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqd______Xqqqq_````````````````` `````````````````dqqqd_____NqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqI____qqqdK`````````````````` `````````````````_qqqqh___BqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqF__qqqqq``````````````````` ``````````````````cqqqqF_KqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqYNqqqqX``````````````````` ```````````````````dqqqqNqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqH```````````````````` ```````````````````_qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq````````````````````` ````````````````````iqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq_````````````````````` `````````````````````iqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqB`````````````````````` `````````````````````Xqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq_````````````````````` `````````````````````qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdc````````````````````` ````````````````````Xqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdddqqqqqqqqqqqqqqqqq````````````````````` ````````````````````KqqqqqqqqqqqqqqqdBFYXdqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqE``````_qqqqqqqqqqqqqqT```````````````````` ````````````````````Nqqqqqqqqqqqdq``````````Bqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq_```````````NqqqqqqqqqqqK```````````````````` ````````````````````qqqqqqqqqqqqT`````````````qqqqqqqqqqqqqqqqqq``````````````cqqqqqqqqqqK```````````````````` ````````````````````qqqqqqqqqqqi```````````````qqqqqqqqqqqqqqqq_``BRKi`````````NqqqqqqqqqK```````````````````` ````````````````````qqqqqqqqqqB````````Tqqqqq``AqqqqqqqqqqqqqqB`EqqqqqK`````````qqqqqqqqqK```````````````````` ````````````````````qqqqqqqqqqF````````dqqqqqB`FqqqqqqqqqqqqqqE`qqqqqqd`````````qqqqqqqqq_```````````````````` ````````````````````KqqqqqqqqqF````````qqqqqqB`cqqqqqqqqqqqqqqd`EqqqqqR````````_qqqqqqqqqBBqqqqqBEci`````````` ````````_HNqqqqqqqqqqqqqqqqqqqd````````iqqqqN``ddqqqqqqqqqqqqqq_`TENHF`````````dqqqqqqqqNFT____iiFXhNB```````` ````````__```````````BqqqqqqqqqK``````````````cqqqqqqqqqqqqqqqqq``````````````Bqqqqqqqqq`````````````````````` ``````````````````````qqqqqqqqqqH````````````IqqqqqqqNcRhqqqqqqqdX``````````Fqqqqqqqqqq_`````````````````````` ``````````````````````_qqqqqqqqqqdNi``````_XqqqqqqqqAccccAqqqqqqqqdqYi__iFNqqqqqqqqqqqB``````````````````````` ```````````````````````IqqqqqqqqqqqqdqqqqqqqqqqqqqqdcccccXqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqB```````````````````````` ````````````````````````RqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqNcABRdqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqA```````````````````````` ```````````````````````Fdqdqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq_YqqdY````````````````````` ````````````````````INqqN_`YqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqT`````FqqqHI````````````````` ````````````````_BqqNE_``````_dqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdqN_``````````_RqqqdH````````````` `````````````NqqqK_`````````````FhqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqE```````````````````iF````````````` ```````````````````````````````````_cqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqddqHi````````````````````````````````````` ````````````````````````````````````````TBNqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdNH_````````````````````````````````````````` ``````````````````````````````````````````HdTiiiccRREhhEKEcYFiiTTBqq_````````````````````````````````````````` `````````````````````````````````````````qqqqqXTTTTTTTTTTTTTTTYqqqqqqB```````````````````````````````````````` ```````````````````````````````````````TqqqqqqqqqqqhRRRRRRhqqqqqqqqqqqq_`````````````````````````````````````` ``````````````````````````````````````XqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqNqqqi````````````````````````````````````` `````````````````````````````````````TqqqYddqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqBRqqqA```````````````dqh`````````````````` `````````````````````````````````````qqqq`qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdTqqqqB`````````````qqqd`````````````````` ````````````````````````````````````dqqqq_qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqidqqqqY```````````dqqqT`````````````````` ```````````````````````````````````Bqqqqq`qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq`NqqqqN``````````BqqqK``````````````````` ``````````````````````````````````iqqqqqq_qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq`qqqqqq`````````NqqqK```````````````````` ``````````````````````````````````iqqqqqqKRqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqRFqqqqqq````````dqqdF````````````````````` ```````````````````````````````````qqqqqqq_qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqIdqqqqqT``````iqqqq``````````````````````` ````````````````````````````````````IdqqdF`FdqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqE_ii_``````iqqqdh```````````````````````` ````````````````````````````````````````````AqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqAF__iIKqqqqqF````````````````````````` ````````````````````````````````````````````TqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqdK`FdqqqqqqqqqqqdT``````````````````````````` ````````````````````````````````````````````Yqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq`````_XNdNhT``````````````````````````````` ````````````````````````````````````````````qqqqqqqqqqqIKqqqqqqqqqqd`````````````````````````````````````````` ```````````````````````````````````````````BdqqqqqqqqqqEKqqqqqqqqqqqK````````````````````````````````````````` ```````````````````````````````````````````qqqqqqqqqqqqBHqqqqqqqqqqqd````````````````````````````````````````` ```````````````````````````````````````````NqqqqqqqqqqqiHqqqqqqqqqqd`````````````````````````````````````````` `````````````````````````````````````````````FKqqqqqqXi``TcAKHcXF_```````````````````````````````````````````` ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Auta kissaa valloittamaan Irc-Galleria
Lisäämällä tämä sinun päiväkirjaasi :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.08.2007 04:37

VIIMEISIIN...
...Elokuva, jonka ostit?: Star Wars episode 3
...Kappale, jonka kuuntelit? radiosta tuli jotain
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi?: tytöt tykkää :D
...Henkilö, jolle soitit?: äitille
...Henkilö, joka soitti sinulle?: Jonna, mutten vastannut
...TV-show, jonka katsoit?: eipä mitään hajua
OLETKO...
...Koskaan itkenyt tytön vuoksi?: kyllä
...Koskaan itkenyt pojan vuoksi?: kyllä
...Koskaan ollut nyrkkitappelussa?: no en
...Koskaan joutunut pidätetyksi?: En oo
...Rauhallinen?: todella
MITÄ...
...Shampoota käytät?: Linna
...Kenkiä käytät?: ballerinoja
...Pelkäät?: hämähäkkejä

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut?: kerran
...Kertaa sydämesi on särkynyt?: ei kertaakaan
...Sydäntä olet särkenyt?: yhden, mutta se paikattiin, ehkä toisenkin, mutta se on parasta vain unohtaa
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä?: aika monta
...Arpea on kehossasi?: monen monta
...Asiaa kadut menneisyydessäsi?: yhtä vaan

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma?: ehkä
...Hauska?: en todellakaan
...Kiihkeä?: en kyllä
...Ystävällinen?: yritän ainakin
...Huvittava?: ehkä säälittävällä tavalla
...Rakastettava?: en kai
...Huolehtiva?: en oikeastaan
...Suloinen?: paikoitellen
SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma?: non
...Nelikirjaiminen sana?: kisu
...Karkki?: laku!
...Sarjakuva / piirroselokuva?: aku
...Aamiaismurot?: maissilastut
...Väri?: vaaleanpunainen
...Kynsilakan väri?: en mä semmosia, tai hekä ihan hento pinkki
...Viikonpäivä?: perjantai
...Inhokkipäiväsi?: maanantai
...Kukka?: mä tykkään vaan kuusista
...Koru?: rippiristi
Erikoiskyvyt / -lahjat: eipä ole vielä selvinnyt
Kesä / talvi? : Kesä "Suomessahan on neljä vuodenaikaa, jotka kaikki muistuttavat enemmän tai vähemmän syksyä, kesällä vain puut ovat vähän vihreämpiä."
Norja / Ruotsi?: Norja
Trampoliini vai uima-allas?: trampoliini
HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi?: Tino
...Näki sinun itkevän?: Tino
...Oli kanssasi elokuvissa?: Tino
...Huusi sinulle?: ei minulle kukaan huuda
...Lähetti sinulle sähköpostia?: telkku.com
OLETKO...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä?: kyllä
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa?: joo :D mut siit on kyl aikaa ja siel oli sillon puolen kylää yöpaitasillaan
...Pitänyt jonkun salaisuuden?: joo
...Itkenyt elokuvan aikana?: joo
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella?: no en nyt viikkoa mutta päiviä, kyllä
...Ollut esiintymislavalla?: kysy vaan montako kertaa
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?: en ikinä
TURHIA KYSYMYKSIÄ...
...Paljonko kello on?: 1:35 ups....
...Omenat vai banaanit?: omena
...Sininen vai punainen?: punanen
...Kevät vai syksy?: Kevät "Suomessahan on neljä vuodenaikaa jne."
...Mitä aiot tehdä tämän jälkeen?: meen hakee Arskan töistä
...Minkä aterian söit viimeksi?: jälkiuunileipää, kovaa kuin elämä
...Lukio vai yliopisto?: ei kumpikaan
...Oletko tylsistynyt?: En ole
...Minkä äänen kuulit viimeksi?: näppäimistön nakutuksen
...Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi?: tuoretta pulla

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
...Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? Ihastumiseen, en välttämättä rakkauteen
...Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta?: Haluun, ehkä 2
...Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? ei jaksa nyt miettiä

MUUTA TIETOA
...Rikosrekisteri?: Ei oo
...Mitä kieliä osaat?: suomi ja enklanti
...Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: sänky, ei siellä muuta ookkaan
...Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: ei ei, tästä tulisi liian pitkä lista
...Ketä rakastat: monia ihmisiä :)
...Ketä kaipaat: <3
...Lempinimet?: ei mulla
...Nimesi alkukirjaimet?: SN
...Kuinka vanhalta näytät? 17 oli viimeisin veikkaus
...Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? joku kolmekymppisen
...Silmälasit/ piilolinssit?: silmälasit on
...Onko sinulla lemmikkejä? ei just nyt
...Mikä saa sinut noloksi? mä en nolostu mistään
...Mikä saa sinut onnelliseksi? monet jutut
...Mikä huolestuttaa sinua? tulevaisuus
OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet?: kyllä
...Halunnut karata?: juu
...Kokeillut huumeita?: en

Leena haastoiMaanantai 05.02.2007 11:08

Vastaa KYSYMYKSIIN rehellisesti ja katso sitten tulokset alta. ÄLÄKÄ HUIJAA! Valmistaudu hervottomiin naurukohtauksiin!

1. Kunnioitatko opettajia? en aina
2. Oletko alkoholisti? häh, no en todella
3. Yksi kundi/gimma, josta pidät? No Tino on ihan kiva
4. Pidätkö jäätelöstä? Joo
5. Jokin muu numero kuin nolla? 75
6. Pidätkö suklaasta? juu, hyvää
7. Pidätkö kesästä? joo, tulis se jo pian
8. Mainitse joku paikka, mielikuvitusta saa käyttää? Naantali
9. Onko hyväkroppainen mies seksikkäämpi kuin tyypillinen kaljamaha? Aina
10. Jonkun muun kundin/gimman nimi kuin kohdassa 3? No vaikka Henkka
11. Jälleen jokin muu numero kuin nolla, ei samaa kuin kohdassa 5? 29
12. Pidätkö banaanista? en oikeen tykkää
13. Laita tähän joko kohdan 3. tai kohdan 10 kundi, ei väliä kumpi? Tino
14. Jokin luku 10-100? 14
15. Juures kasvi? punajuuri
16. Lempivärisi? vaaleanpunainen
17. Jokin muu väri kuin äskeinen? punanen
18. Pidätkö musiikin kuuntelusta? en erityisesti
19. Mainitse yksi ystäväsi? Klaudia


Rullaa alaspäin...


LOPPUTULOKSET !


Rullaa vieläkin alemmas...

No niin! Nyt luet vastauksesi ja kirjoita ne samassa järjestyksessä alle, lue mielellään ääneen.

KOITA pitää pokkasi...

1. Puhuitko totta? en aina
2. Oletko neitsyt? häh, no en todella :D
3. Ketä rakastat? no Tino on aika kiva
4. Oletko maannut hänen kanssa? joo
5. Kuinka monta kertaa? 75
6. Piditkö siitä? juu, hyvää
7. Haluatko lisää? joo, tulis se jo pian >D
8. Missä SE tapahtui ensimmäisen kerran? Naantalissa
9. Onko sinulla toinen? Aina
10. Hänen nimensä? No vaikka Henkka
11. Kuinka montaa kertaa olet maannut hänen kanssaan? 29
12. Oliko teillä kivaa? en oikeen tykkää
13. Kummalla jätkillä oli isompi? Tino
14. Kuinka monta senttiä pitkä? 14 >D
15. Mitä se muistutti? punajuurta... nii ei se pituus vaan se paksuus
16. Minkä värinen se oli ennen SITÄ? vaaleanpunainen
17. Entäpä jälkeen päin? punainen
18. Oletko koskaan kokeillut "tree-somea?" en erityisesti
19. Kuka oli kolmantena? Klaudia
« Uudemmat -