IRC-Galleria

-ssuvis

-ssuvis

fairytale gone bad

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1. Oot mulle tärkein, vaik ollaa tunnettu vast se puolisentoist vuotta, mut en vaihtais sua kehenkään. Kukaa ei oikeest saa tulla meijä välii ikin ja toivon et tää meijä ystävyys oikeest kestäis koska sä saat mut aina hymyilee ja sun seuras tunnen itteni aina onnelliseks. Vaik muutat kauemmas, tuun aina rakastaa sua, parhaista parhain ystäväni. Merkitset mulle paljon ja tuun itkee välimatkaa ja sitä ettet oo enää aamuisin vessassa räjähtämäs ku sun hiukset ei haluu olla niinku sä haluaisit niiden olevan. Meijä ystävyydes o ollu melkei kaikkee, toivottavasti kaikkee muutaki viel monien vuosien ajan. Ku miettii meijä yhteisii muistoi ni en tiedä susta mutta mua itkettää
Oot aina tärkein.

2. Sua en vaihtais ! Tiedät monesti mistä puhut ja piristät omalla tavallas. Oot viisas. Kauniskin olet. Oisin monesti ollu kuses ilman sun neuvojas joistain hevosjutuista, saat mut aina muistaa kaiken tärkeen. Autat mua menetyksist yli ku puhut oikeesti tosi rohkasevasti vaikka jostain toisesta se saattais kuulostaa siltä että sua ei yhtää kiinnostais. Musta se tuntuu just siltä että sä vaan haluat mun toipuvan kaikest. Usko se et oot oikeesti ihana ja mulle tosi tärkee, ykköste joukos todellaki.

3. Vaik asutki kulta toisel puolel suomee, et oo mikää leija ! Luotan suhu kybäll, joskus vaan vähä harmittaa ku neiti ei vastaa puhelimee ! Tuu pia alas, alkaa olee tylsää lauleskella yksin this lovea ;)))

4. Opettele puhuu suomee saatana! Voisit myös lakata vaihteleesta kaveriporukkaa sen mukaan mitä joku muu riitelee! Ei oo pakko ensi esittää toisen kaverii ja sit mennä seuraavan yksin jääneen luo ja haukkua edellist!

5. Sust ei tiiä mitä sanoo, oot yli-ihana....!!<3 Sun yks kaveris on aivan vitun leija kusipää, mut sä oot sellane et saat mut iha saatanan iloseks oltii sit suos tai puussa! Sun kaa o kiva jutella iha kaikest aiheest riippumat, oot ihanan hakuna matata! tuun luottaa suhu tosi paljo ja uskon et tää kestää !

6. Vaik ollaa nyt vast kunnol tutustuttu tänä lukuvuoten, tuntuu silt et oon saanu ystävän joka o pitkäaikane (: Oot ihana ku oot tuken! Sulle o hyvä puhuu ja sua on ihana kuunnella. Oli aihe mikä hyvänsä ni me pystytää puhuu :) Oot oikeesti ihana ja söpö ja kaikkee. Tykkään sust vaik kui paljo. Ystävystymine sun kans ei ikinä ollu minkäänlainen virhe =) Eikä siit tuu varmana sellast tulemaanka. Oot aina ajatuksis, illal ku nukahdan ja aamul ku herään.

7. Tutustuttii vast nyt seiskal, mut oot ihana =) Kvaak kvaak ! Tosi kivaa sun kaa, ollaa yhes aina =) Sus on parhaint se et oot aina kiva! :D

8. Sama ku edellisel, tutustuttii vast seiskal mut oot ihana =) Sunki kaa on aina kivaa, ollaa aina yhes =) Kivaa ku oot nii hyvä kaveri mul, jaetaa aina kaikkee =)))

9. Sun kaa o kiva tehä animaatioo ja oot kiva =) yhes ain!

10. Sun kans on ain kivaa ja yhteist läppää löytyy =) Näin jatketaa ysille saakka hei =) Oot kiva kaveriiii =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.