IRC-Galleria

-terhikki-

-terhikki-

kyrpä otassa..

joo..Keskiviikko 23.09.2009 18:41

Tässä kipeenä ollaan. Tai no alkaa kyl vähän jo hellittää, onneks.

Mulle järkkäytyis ehkä työharjottelupaikkakin. Yheltä kioskilta. Meen sinne työmarkkinatuella (mikäli ne nyt ottaa mut). Eipä tommosella tienaa kyl yhtään mitään. 220e kuussa ja töissäki pitäs kuitenki olla 5pv viikossa ja vähintään 4h päivässä. Äiteelle pitäis vähän vuokraakin maksaa, että eipä tolla rahalla paljoa juhlita :D Mut minkäs nyt teet, ei oo helppoo saada töitä ku ei oo koulutusta eikä juurikaan kokemusta mistään. Et jos ton nyt ottais siltä kannalta, että meen sinne oppimaan. Sieltä on sit hyvä jatkaa etiä päin. Toinen kioskin omistajistakin lupautui auttaa mua hakee töitä ja tekee CV:itä jne. Ihan rennon olosta porukkaa ne pari ukkoa siellä. Uskon et viihtyisin siellä.

Mitäs muuta.. noh, vähän surku mieli taas A:n takia.. me nyt siis ollaan hengailtu yhes sen eron jälkeenki ja vähän niinku palattiin takas yhteen. Tiedän kyl ettei sen kans oo mitään tulevaisuutta, niin kauan ku peli jatkuu näin. Eikä se voi kyllä jatkuakkaan näin, enhän mä jaksa olla hajalla koko aika. Pakko kyl alkaa tekee asialle jotain.

Kohta täytyis lähtee kauppaan tupakki ja olut ostoksille. Bisset ei kyl tuu mulle :p
Ois kiva vähän laittaa itteensä, kun ei ole moneen päivään oikee voinu.. no eilen mä tosin kokeilin kiharrella tukkaa semmosella pyörökihartimella.. no eikös se tukka jääny siihen sitten kiinni. (Ei ole ensimmäinen kerta.. eikä edes toinen!) Meinas pikku paniikki iskee, ku en meinannu saada irti. Pelkäsin et pitääkö mun ottaa sakset käyttöön :( Onneks sain sen kuiteski vartin puljaamisen jälkeen pois. Että voi olla etten ainakaa sitä vehjettä käytä :D

No joop.. ei kait tässä sitte muuta. Lähen valmistautuu kauppaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.