IRC-Galleria

tältä näyttää marraskuuPerjantai 03.11.2006 19:31

herätyskello ja uninen suihku, silmät eivät herää eikä muistikuvaa ole ennen kuin koulumatkasta ja vastatuulesta, kahdeksaksi taas kuten ennenkin, "pitää mennä nopeammin jos haluat mennä ohitseni", päivät ovat kutakuinkin pullollaan naurua hymyä hassuttelua tuokioita ilmeitä ajatuksia oletko-ajatellut tai entä... - pidän elämästä tällaisenaan.

olen ajatellut näkevätkö ihmiset täällä hymyn huulilla vai silmissä vai molemmissa, onko julkisilla paikoilla laulaminen kiellettyä ja miksi ihmiset eivät yksinkertaisesti rentoudu siellä missä liikkuvatkin.

tänään paistoi aurinko. tällä viikolla olen maanantaista perjantaihin nauttinut punaisesta takista ja punaisista kengistä, hyräillyt a:n kanssa joululauluja ja ajatellut neiti afrikkaa.


tämä syksy on ollut kaunis - kaunista koko elämä, ja minä kellun siinä. olen menettänyt taitoni puhua kun ei ole ihmistä joka kuuntelisi tässä nyt silloin kun tarvitsen, mutta voin hyvin. jos olisi aikaa ( - aikaahan on, mutta en voi antaa itselleni lupaa käyttää Aikaani siihen), maalaisin. Tekisin sängynpeiton, laittaisin ruokaa, silittäisin, neuloisin, tekisin pikkuleipiä naapureille; jakaisin sen kuinka voin
Jos
olisi aikaa


Onko minulla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.