IRC-Galleria

voin hyvin väsyneenäkin :)Tiistai 15.05.2007 12:55

netti on rikki kotona. nukun jotenkuten. vielä parin viikon rutistus edessä, sitten on kolmannes ammattiin tähtäävistä opinnoista ohi. huikeaa. kolmannes! pitäisi kai jo ymmärtää jotakin aiheesta, mutta en tunne itseäni kovin nerokkaaksi.

Pitäisi maksaa lasku mutta unohdin ottaa sen mukaan. en muistanut tunnuslukukorttiakaan. tämän illan olen kotona, sitten menen taas, ensin leirille ja sieltä tampereelle sannukkaiseni luo loppuviikoksi. on pakko saada luettua tentteihin.

poltin eilen nenänpääni, vasemman poskipään, kaulan ja rintakehän välisen osan ja vasenta käsivartta t-paidan hihan alta
a:n kanssa auringossa. lämmin päivä. tänäänkin kai porottaa. a lähtee kahdelta luennoilta joita jatkuisi neljään. mietin että saatan lähteä itsekin, ehtisi hiukan nukkua ja sen lisäksi pyykätä ja siivota ja järjestää ja syödä ja tehdä ja laittaa. haluaisin tuoreita sämpylöitäkin tänään mutta en taida ehtiä tehdä.

olen onnellinen
ja
kiitollinen

minulla ei ole vieläkään kesätöitä, mutta ei ole hätääkään. välillä se meinaa iskeä mutta tainnutan sen polvillani. turvallista elämää isommissa käsissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.