IRC-Galleria

No mutta. Maanantai 29.09.2008 00:08

Ei toimi ei, itke vaan rauhassa. Hyvältä tuntuu, sehän on pääasia. Että ala jaksa, siellä on kylmä eikä lahjat riitä. See who I am, Out where nothing's forgiven, A small yet very loud part of me is still screaming after you... Tarpeeksi hyvä oli tarpeeksi hyvä minulle, niin kuin sen pitäisikin aina olla.

Uhkaile vaan rauhassa, ei kiinnosta. Mä en mene minnekään, etkä ollut sinäkään. Se ei ole pahe. Love-is-for-the weak. Murtunut lukko ja kieroitunut unelma, luulet taas tietäväsi mutta ei toivoakaan. Ole hiljaa, tiedän kyllä että uskot siihen mitä sanon. Enkä tarvitse, en ketään. Olisikin näin.

Todellisuudessa, aivan, siinä mätien omenien todellisuudessa, I (love), I (hate), don't need anyone. Ihan näin muuten vain, en osaa olla. Mä en ole tehnyt mitään tietoisia päätöksiä, mä en vain tunne. Ketään. Sehän on näin, ette te minua tunne. Kyllä minut on joku joskus tuntenut, ehkä useampikin, mutta... For now I'm feeling fine. Enkä juonut myrkkyä.

Vihaa minua, vihaa minua. Yö on kiva juttu, harmi vain että on kylmä. Harmi vain että tämäkin päivä oli jotain ihan muuta, ei vaan voi saada aikaan mitään. Säälittävää vain suunnitella ja suunnitella, mutta mitään ei voi toteuttaa. Numero yhdeksän. Nojasin punaiseen 69:n alla, olin piilossa keltaisen seinän vieressä. Tänään olin siellä, missä olen kun olen ulkona yksin. En omistanut pyörää mukanani.

Kyselen typeriä, annan typeriä vastauksia. DON'T YOU DARE! I lie, I cheat and I don'tm care

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.