IRC-Galleria

<3Perjantai 30.05.2008 23:57

Jos saat yli puolet olet huonotapainen

[ ] Saanut jälki-istuntoa
[x] Olet näyttänyt opettajalle keskaria kun hän ei ole katsonut
[x] Syönyt purkkaa tunnilla
[ ] Myöhästynyt enemmän kuin 10 kertaa
[x] Olet jättänyt läksyt tekemättä enemmän kuin 5 kertaa
[x] Lintsannut koulusta
[x] Vanhempasi ovat hakeneet sinut koulusta
[x] Tekstannut ihmisille tunnilla
[x] Et ole tehnyt määrättyjä tehtäviä
[x] Olet heitellyt tavaroita luokassa
[x] Olet nauranut opettajalle
[x] Olet kuunnellut soitinta tunnilla
[ ] Olet lyönyt opettajaa kirjalla
[x] Sinut on heitetty luokasta ulos
[x] Olet unohtanut koulutavarasi kotiin
[ ] Et ole mennyt jälki-istuntoon
[x] Kiroillut tunnilla

AnteeksiTorstai 29.05.2008 23:59

... ja pirusti

toukovestivestiKeskiviikko 28.05.2008 23:32

Mian joukkue rulaa. Harmi vaan että mun pitää karjua siellä naama punasena :D Heha hahe, perskele. Hävittiin toki kaikki mutta saakeli sehän on sillä tavalla että tytöikshä pelattiin kuulma tosi hyvin... "Eksä tierä, tästä tulee kyllä kunniamaininta... Pitää soittaa Havaksen Johannalle että numerot nousee tytöillä." Että hyvää päivää vaan.

Reilukerho. Perjantai 23.05.2008 00:23

15,39. Olenpas ylimaallisen vanha. SAAKELI

Jos hymyilet mulle nyt...Perjantai 23.05.2008 00:12

... niin kestän ehkä taas huomiseen

I´m not myselfPerjantai 23.05.2008 00:10

I´m a replica of me

Tätäpä harjoittaa. Perjantai 23.05.2008 00:04

Minen poeka satuile, puhut sie savvoo... Väsyttää, ja pirusti väsyttääkin. Kun pitipä taas mittailtavana olla. Veetut, vatut. Ei väkisin. "Oletpa sie sievä, millon susta tollanen on kasvanut." No kuule sanotaanko vaikka näin että minen kasva, henkisesti ainakaa :D Mittään en oo tehny. Enkä pahemmi ihmisiäkää nähny. Älkääkä nytte sitte valittako yhtään siellä, omalla vastuullanne näitä luette jos luette. Aika suuri jos taas vaihteeksi, huhheijaa. Ja väsyttääpä edelleen. Nyt jos en olis minä ni varmaa sanoisin että syytäkös minä siihen olen. Toinen minä varmaa sanois että tottamooses olet. OSTA TOKI BURANAA, SEHÄN AUTTAA KAIKKEEN! Kyllä se luukato silläkin paranee, buranamiehiä. Pitäiskös tässä edes yrittää tehä jotain hyödyllistä...

Nääs.Keskiviikko 21.05.2008 19:56

Onko jotai vikkaa vikkaa vikkaa... Ei hitto mä sanoin että se jää päähän. Että kiitosta vaan. Toinen käsi... Ei helvetti ei ei ei ei. Tää on jo perseestä. Parempi tulla taas tänne sitä valittamaan, ihan näin tiedoksenne vain. Ja mitään vikaahan ei toki ole. Onko... EI! Ja polovi paskana, kuka taavi käski kaatumaan juostessa vieläpä kiven päälle. Haastan sen oikeuteen. Etsilleejoo.

No ei pysty ei. Seikkailenpa seikkailen, jokapaikassa näästähjuu.

Heihou ja rommia pullo. Tiistai 20.05.2008 00:39

Tuli vaa tollane elokuvarepliikki mieleen. Hyvä elokuva, ei sen puoleen. Yy, kaa, koo ja nee....

Voi saakeli, miks huonot biisit jää päähän, kertokaapa joku. Ja sellanen selitys että siinä ois jotai järkeeki. Juu ei väkisin. OLOKAA SITTEN HILJAA STNA! No tuliko nyt sitten hyvä mieli ku piti taas vaihteeks tulla tänne satuilemaan. Nyt tulee jännä juttu, eli pistäkääpä silmät kiinni pariksi sekunniksi: osuin peräti kerran palloon mailalla tänään pesäpallossa. No niin nyt voitte taas katsoa.

Saakeli. On muute ollu piilarit kolmatta vuorokautta putkeen silmissä, tykkäävätköhä kyttyrää ku otan pois? Jaa miksi? No en tiiä. Syökää minut sitten. Eli en oo jaksanu, on se jännää ku ei ne ny viel punaset oo mutta voi tuntua aika härskiltä ku otan ne pois. Eli ei lähellekää härskiltä mutta tuli ny ekana mielee. Minähän PIDÄN huolta silmistäni piste com.