IRC-Galleria

-yonna

-yonna

Keep calm and call Batman

Blogi

« Uudemmat -

Syksy on saapunut.Keskiviikko 02.09.2009 01:34

Nyt on aika kaivaa kaapista kaikki ihanat neuleet ja kaulahuivit. Saappatkin löysivät jo oman paikkansa eteisen kenkähyllystä.
Lehdet putoilee puista ja ilma on ihanan raikas. Ensimmäisiä kirpeitä syysaamuja odotellessa <3
Toisilla on syysmasennus, mutta meikän kesämasennus alkaa nyt olla ohi :)
Syyskuu. Ehdottomasti vuoden paras kuukausi. RAKKAUTTA! <3

Sinä hemmo taas siellä..Sunnuntai 30.08.2009 14:18

Niin pieni korjaus siihen aiempaan viestiini.
Laita vaan ihan reippaammin sitä pätäkkää tulemaan. Joku kaks miljoonaa olis ihan käypä summa.
Ihan vaan sillä, että Emppu päätti haluta matkalle mukaan, enkä haluais ottaa minkäänlaisia riskejä, että rahat loppuu kesken ja jäädäänkin sitten jumiin jonnekkin totta-tosiaan-Saksaan :D
Saksa on varmasti ihan kiva maa, mutta kun mun kielitaito rajoittuu lauseisiin "Minä rakastan sinua", "Onko teillä ripuli?" ja "Minulla on paskat nahkahousuissani". Niin että en ihan välttämättä halua näiden monihyödyllisten lauseiden takia joutua tekemisiin paikallisen virkavallan kanssa.

Kiitos!

Rakas hemmo siellä jossain..Sunnuntai 30.08.2009 02:05

..Joka nyt päätät näistä meidän asioista etukäteen.

Mulla olis tämmönen aika vaatimaton toive (verrattuna maailman rauhaan ja 100 kilon painopudotukseen, näin pari mainitakseni).
Olisko mitenkään mahdollista, että voittaisin lotossa tossa vaikka syys- ja lokakuun vaihteessa? Ei haittaa ihan kauheesti vaikka meniskin jo reippaammin lokakuun puolelle. Enkä mä nyt mitään neljää miljoonaa välttämättä tarvi, sadalla tuhannellakin saa jo ostettua parit tyypit pois mun elämästä ja riittää matkakassakin jo Saksaan ja takas.
Toki, jos haluut lihottaa mun lompakkoa suuremmalla summalla, niin en panis pahakseni.

Kiitos.
Joo, jääkiekkoilijat voit unohtaa :D
Mut ei kai California nyt niin paha vaihtoehto oo?

Haha.Maanantai 03.08.2009 22:45

Ottaaks päähän, meikä muuttaa ens viikolla MATINKYLÄÄN.

1 vuosi..Keskiviikko 15.07.2009 04:56

Lepää rauhassa rakas isä.
Toivon, että tiedät, miten paljon sinua rakastin ja miten paljon välitin. Tulet aina olemaan minulle tärkeä, vaikka oletkin poissa.
En unohda sinua koskaan. <3

Tämä kuolemasi jälkeinen ensimmäinen vuosi on ollut rankka. Ensimmäinen isänpäivä ilman sinua, ensimmäiset syntymäpäiväni ilman sinun onnitteluja, ensimmäinen joulu ilman ilman sinua ja ensimmäinen syntymäpäiväsi.. Ilman lahjaasi.

Ikävöin sinua.

Oivoi..Torstai 25.06.2009 13:00

Mikäli näihin puhelimessa ennustaviin täteihin on uskominen, niin meikä muuttaa ulkomaille :D
SINTTI sanoo:
kerran oltii ihan lapsuutta muistelee siel pihas ku nokkakeilin faija tuli sanoo mulle et oon murhaaja ja rikollinen jonka pitääö häipyy sieltä pihasta

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 19:42

Höhö in yo face. 3.8.2009 -> Yksityisen päivähoidon tuottaja.
Viime yön uni:

Olin muuttamassa RUOTSIIN (älkää kysykö miksi) ja siinä sitten ennen muuttolaivan lähtöä pelattiin koripalloa laiturilla toistaiseksi tuntemattomien henkilöiden kanssa. Kaikilla muilla oli hienot pallot, paitsi mulla oli jalkapallo :(

Tästä eteenpäin osa unesta on hieman hämärän peitossa, mutta muistan kuitenkin pienen soutuveneen,jolla ilmeisesti oli tarkoitus seilata lätäkön yli armaaseen naapurimaahamme. ?

No mutta kuitenkin - Pääsimme saattueeni kanssa suurehkoon risteilyalukseen, jossa huomasinne tullihenkilökunnan lajittelevan ihmisiä kansalaisuuden mukaan laivan eri osastoihin. Siinä sitten mietin ja kyselin,että mihinköhän minä mahdan kuulua,kun a.) Olen Suomesta, b.) Asun Ruotsissa ja c.) Puhunkin englantia.
Sitten aloinkin seikkailla pitkin alusta Prison Breakista tuttujen Sarahin ja Alexander Mahonen kanssa. Ilmeisesti etsimme Lincolnia ja Sucrea. Valitettavasti Michaelista ei ole tietoakaan :(
Jotain murhamysteeriäkin selvittelimme jossain vaiheessa... KUNNES !
Olin uusien tovereideni kanssa laivan käytävällä selvittelemässä yhden ystävämme mystistä katoamista..

Myöhemmin minulle, Evalle, Africalle, Raúlille ja Chukylle selvisi, että Marcos oli teloitettu niiden ilkeämielisten tullihemmojen toimesta.


Ai miten niin liikaa Prison Breakia ja Serranoja?
« Uudemmat -