IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät



Tupakoitsijat ovat tienneet sen jo pitkään, mutta nyt myös tiede sen todistaa: savukkeet auttavat pysymään hoikkana. Rasvaa polttavan geenin (AZGP1) vaikutus tehostuu altistuessaan tupakan savulle.

Tupakanvastaiset ryhmät ovat luonnollisesti huolissaan tästä kiistanalaisesta havainnosta, joka tehtiin Cornellin yliopistossa Yhdysvalloissa.

The Sunin mukaan tupakointi ei kuitenkaan ole ainoa huono tapa, josta saattaa olla jotain hyötyäkin. Tutustu seuraaviin 8 huonoon tapaan ja niiden mahdollisiin hyötyihin.

1. Purukumi: auttaa läpäisemään kokeissa

Tuoreimpien amerikkalaistutkimusten mukaan purukumin jauhaminen auttaa teini-ikäisiä suoriutumaan koulusta paremmin. Opiskelijat, jotka söivät purkkaa matematiikan tunneilla 14 viikon ajan menestyivät kokeessa paremmin kuin ne, jotka eivät syöneet purkkaa.

Toisten tutkimusten mukaan purkan syönti vähentää stressihormoni kortisolin määrää elimistössä, kun keho on voimakkaan paineen alla.

2. Seksi: auttaa estämään eturauhassyöpää

Tutkimusten mukaan säännöllinen seksi voi auttaa vähentämään eturauhassyövän riskiä. Australialaistiedemiehet vertasivat eturauhassyöpää sairastavien miesten seksitottumuksia terveisiin miehiin ja huomasivat, että viisi kertaa viikossa orgasmin saaneet miehet olivat jopa 33 % pienemmässä riskissä sairastua syöpään.

3. Kannabis: hyödyllinen MS-potilaille

Vaikka kannabis on yhdistetty mielisairauksiin nuorilla aikuisilla, sen on osoitettu olevan hyödyksi MS-tautia sairastaville potilaille. Brittitiedemiesten mukaan kannabiksessa olevat yhdisteet voivat estää lihasten vapinaa ja kouristuksia, joita tämä parantumaton sairaus aiheuttaa.

4. Olut: hyväksi näölle

Kanadalaistutkijoiden mukaan olut päivässä vähentää riskiä sairastua kaihiin, joka on suurin yksittäinen näön menetyksen syy vanhuksilla. Tummat ja väkevät oluet ovat kaikkein hyödyllisimpiä, koska niissä on paljon silmän soluja suojaavia antioksidantteja.

5. Suklaa: parantaa muistia

Oxfordin yliopiston tutkijoiden mukaa neljä palaa suklaata päivässä voi parantaa muistia. Tutkijat analysoivat yli 2000 norjalaisopiskelijan syömistottumuksia ja huomasivat suklaata syövien pärjäävän muistitesteissä sekä suunnittelua ja tarkkaavaisuutta vaativissa tehtävissä muita paremmin.

6. Roskaruoka: lisää onnellisuutta

Roskaruoka saattavat olla huonoksi vyötärölle, mutta hampurilaiset, ranskalaiset ja pitsat voivat tehdä sinut myös onnelliseksi. Yhdysvaltalaiset ja taiwanilaiset tiedemiehet tutkivat yli 2000 iältään 2 - 12-vuotiasta lasta ja huomasivat, että roskaruokaa syövät olivat ylipainoisia, mutta myös onnellisempia kuin hoikemmat toverinsa.

7. Kahvi: tehostaa seksiviettiä

Liiallinen kahvin juonti on yhdistetty sydänsairauksiin ja keskenmenoihin, mutta siitä voi olla jotain hyötyäkin. Amerikkalaistiedemiesten mukaan kahvi nimittäin voimistaa naisten seksiviettiä. Tutkimuksissa kofeiinin todettiin stimuloivan aivojen aluetta, jossa kiihottuminen tapahtuu.

Asiantuntijoiden mukaan hyvä uutinen on se, että kiihottumista tapahtuu vain jos kahvia juodaan silloin tällöin. Liiallinen kahvin juonti tekee aivoista immuunin tälle positiiviselle vaikutukselle.

8. Kuorsaus: polttaa kaloreita

Raskas kuorsaaminen aiheuttaa terveysriskejä, kuten kohonnutta verenpainetta. Se voi olla myös avuksi painonpudotuksessa miehillä.

Kalifornia yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa huomattiin, että vakavasta uniapneasta kärsivät miehet kuluttivat lähes 2000 kaloria päivässä verrattuna 1600 kaloria polttaviin ei-kuorsaajiin.


eli mitä tästä opimme?
Jos poltamme tupakkaa, juomme kahvia ja olutta, syömme purkkaa, suklaata ja roskaruokaa, käytämme kannabista, kuorsaamme ja harrastamme paljon seksiä olemme onnellisempia, laihempia ja fiksumpia....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.