IRC-Galleria

Hetken kuvaus.Torstai 22.11.2007 18:13

"Är du lyckligt nu ?" kysytään kauniissa laulussa. Vastaan siihen myöntävästi. Sama se, millä kielellä sen sanoo. "Jetzt muss ich sagen, dass ich glücklich bin."

Kahvi on kylmää, ja sitä löytyy kahdesta eri kupista. Joku neuroosi tämän täytyy olla. Yksinkertaisesti minun teki mieli juoda kahvia punaisesta ja pandakuvioisesta kupista yhtäaikaa, enkä osannut päättää kumman ottaisin. Otin molemmat.

Ruotsin yo-vihko irvistää minulle pöydällä. Sillä on tosi ruma hymy, ivallinen oikein. Se pitäisi kai tehdä ? Surullista on, että ajatus matkustaa jossain ihan täysin toisaalla. Suurimman osan valveillaoloajastani se ajattelee poikaa. Eivätkä unetkaan tee tuohon poikkeusta.

Kädet tärisevät. Onko se kylmyys, vai kahvin liika-annostus ? Tai kenties ikävä ? Soitin tänään synalla ja lauloin. Hetken se kuulosti ihan hyvältä. Poikaa varten harjoittelen. Enhän tahdo olla huono hänen silmissään.

Joulupukkijuhla tulee pian. Minulle se on enemmänkin glögi ja kynttiläjuhla. Viime vuonna join 24 litraa glögiä. Tänä vuonna en ota haastetta vastaan. Joku kohtuus ja järjestys täytyy sentään säilyä.

Nyt odotan vain, että viikko vilistäisi silmissäni niin nopeasti, etten ehtisi sitä huomaamaan. Sitten minut palkitaan. Parhaiten, mitä voin edes toivoa. Minulla on syy. Syy, jonka vuoksi voisin maalata jättiläiskokoisia sydämiä pitkin katuja. Se on se syy, joka saa minut hymyilemään päivästä toiseen sellaisella tavalla, mitä en ole ennen kokenut.

Ja nyt kahvi loppui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.